Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 23 februari 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 23 februari 2020

 

Har ni det bättre för att ni är vakna?

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har varit mycket intresserade av hur ni skulle hantera övergången från att vara tredimensionella varelser till att vara femdimensionella varelser. Vi kände till att många av er skulle bli medvetna om denna medvetenhetsförändring som vi alla upplever, men vi visste inte om att vara vaken skulle var till er fördel, eller om att förbli sovande skulle vara den enklare vägen.

Och nu när vi har observerat de av er som varit vakna tillräckligt länge kan vi säga att det är med en mycket liten marginal som ni har en lättare och mer glädjefylld tid med skiftet. Anledningen till att det bara är en mycket liten marginal är på grund av det ansvar ni känner och på grund av de roller ni har tagit på er.

Som empatier och healer tar ni ofta emot frågorna och energierna hos de som ni är där i tjänst för. Som vakna varelser som förstår att ni skiftar medvetandet, är det mindre troligt att ni dränker era känslor med droger och alkohol. Och som varelser som tjänar känner ni ofta som om ni borde göra mer för att hjälpa till att förändra det kollektiva medvetandet.

Men det som gör resan mer glädjande och lättare för er är att ni har mycket mindre tvivel och mycket mer av den känslan av att veta vart ni ska och vad ni gör just nu. Ni är mindre orolig för döden än den genomsnittliga personen som inte är vaken.

Så ni har valt en lite roligare och enklare väg än de flesta människor och ni kan göra det mycket roligare och lättare om ni kunde släppa skulden som ni ofta känner för att ni inte är bättre på det ni gör. Om ni kunde ta bort lite av pressen från er själva, kan ni ha mycket roligare längs med vägen. Om ni ofta skulle kunna praktisera mantrat, ”jag gör det bästa jag kan” oftare, kan ni frigöra en del av tyngden från era axlar.

Ni är där för att leda resten av mänskligheten i denna medvetenhetsförändring, men ni är också där för att njuta av resan. Och så, ibland betyder det att ni känner er mindre ansvariga och letar efter sätt som ni kan uppleva mer av glädjen, mer av spänningen och mer av uppskattningen för denna vackra resa som ni alla är på tillsammans. Vi vet att ni ibland vill sänka era huvuden och arbeta er framåt och det är därför vi fortsätter att uppmuntra er att luta er tillbaka, koppla av, sätta upp era fötter och låta några av era hjälpare göra det tunga lyftet.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...