Brendas Blogg via Brenda Hoffman 18 oktober 2021

 

Brendas Blogg via Brenda Hoffman 18 oktober 2021

 

 

Kära Ni,

Ni känner er troligen känslomässigt utmattade. Energierna som bombaderat jorden de senaste veckorna har fått era dagar och nätter att lysa upp med ny information, samt förändrat era handlingar och reaktioner.

Även om detta var vad ni hoppades på under hela denna övergång, var de senaste energierna starkare än någonsin tidigare. Det är dags att vila för att helt integrera dessa energier.

Så är det att ni befinner er mitt i en jordenergi-vila, så att ni kan reda ut er nya information och era handlingar.

Denna vila kommer sannolikt att ge en känsla som liknar att slutföra ett stort arbetsprojekt trots osammanhängande instruktioner när du gjorde det. Men efteråt verkade dina dagar tomma utan den stress du vande dig vid för att slutföra projektet i tid och inom budgeten. Samtidigt skrek din kropp efter vila.

Så är det nu. Du går in i en kort viloperiod som kan ge lite nöje men som troligen är en tid för att omgruppera och återskapa. Energierna kommer snart att öka igen till en hastighet som du enkelt kan anpassa dig till – om du låter ditt väsen vila när det kräver att du gör det.

Du är fast besluten att slutföra allt du behöver slutföra före slutet av detta kalenderår. Så du kanske känner att du inte kan släppa taget – att du inte har tid att återskapa. Det motsatta är sant. Detta är en ny värld där det inte längre är en belönad ansträngning att pressa sig bortom utmattning.

I 3D levde många av er i tron att hårt arbete skulle skapa det ni ville eller behövde. Att om ni helt ägnade er åt ett jobb, era barn eller era relationer, skulle ni uppfylla era 3D -behov. Nästan som en trebent pall med ett ben mycket längre och starkare än de andra två. Resultatet var – som kan visualiseras av det exemplet – att allt var ur balans.

Så var det i 3D. Fokusera på en eller två frågor till nackdel för andra delar av ditt 3D -liv och din värld. Som de flesta av er bestämde var ekonomin den övergripande 3D -tonvikten som skapade rikedomar för vissa och känslomässiga, fysiska och ekonomiska försummelser för den större befolkningen.

I er nya värld finns det inga längre ben på den trebenta pallen. Därför är det inte nödvändigt att pressa sig själv bortom uthållighet för att uppnå någonting.

Jorden var utformad som en slags universell semesterort. För att uppleva känslomässiga förnimmelser och njuta av skönheten och kärleken som jordens miljö ger. Den jordiska semesterplatsen var besmittad av dem som ville betona andra aspekter – framför allt rädsla.

Det ni riktar er till nu är hur ni återför jordlivet till sin ursprungliga semester, och kärleksfulla miljö. Så är det att ni återvänder till självkärlek. En självkärlek som inte längre låter dig pressa dig själv så dramatiskt att du inte kan njuta av jordens skönhet.

I 3D belönade du dig själv för ett väl utfört jobb när du tog dig fram i en arbetsmiljö som inte inkluderade promenader i naturen, familjetid eller tid för dig att läka. Allt detta hölls nere tills du var senior eller förmögen nog att gå i pension. Oftast förnekade du jordens skönhet, din universella semester i fyrtio eller fler jordår.

Du börjar balansera dina intressen och din tid. Vad vill du göra? Inte vad ska du göra, eller måste du göra? Vad är det din kropp, din inre röst ber dig att göra? Det är ditt enda jobb. Jorden kan inte återgå till det semesterläge som den ursprungligen var avsedd för om alla fortsätter att pressa sig in i ett arbetsläge – oavsett om det är för ett jobb eller i relationer.

Du kanske undrar varför rädsla introducerades på jorden om ett semesterläge var det dominerande temat. Vi, universum, kan bara svara att när enheter började utforska tillväxt- och lärandemöjligheter på jorden var konsensus att rädsla skulle vara kul att utforska. När rädslan väl introducerades fortsatte den att replikera och expandera till tyngden som nu är det dominanta 3D -temat.

Er roll var att flytta jorden från rädsla till kärlek. Så har ni gjort, och så gör du genom att lyssna på din inre röst. En inre röst som skriker efter att ha roligt och vila tills nästa energisprång kommer.

Naturligtvis fortsätter du att ha borden som springer genom ditt väsen. Din nya roll är att ignorera dessa borden om de inte känns roliga och spännande. Du balanserar din trebenta pall för första gången på eoner.

Lyssna på dig själv, för du skriker inifrån att skräckläge inte längre är giltigt. Roligt är inne. Arbete, press, bör och måste vara ute.

Njut av ditt liv. Viktigast av allt, flytta din tro och tankar från borden och måsten till avkoppling och nöje. Så är det. Amen.

LifeTapestryCreations.com. För att få Brendas blogg, prenumerera via WordPress.com. Eller klicka på knappen Prenumerera på den övre delen av hennes ”Blogg & prenumerera” -sida (LifeTapestryCreations.com) och klicka på-Prenumerera på Brendas blogg via e-post-raden. Slutför din prenumeration genom att ange din e-postadress och godkänna e-postbekräftelsen.

Upphovsrätt 2009-2022, Brenda Hoffman. Alla rättigheter förbehållna. Dela gärna innehållet med andra, lägg upp på din blogg, lägg till det i ditt nyhetsbrev, etc. Men behåll bloggens integritet genom att inkludera författarens/kanalens namn: Brenda Hoffman och källwebbplatslänk: LifeTapestryCreations.com.

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...