Brendas Blog via Brenda Hoffman, 9 november 2019

Brendas Blog via Brenda Hoffman

9 november 2019

Kära Ni,

Ni saknar förmodligen energi och entusiasm för aktiviteter ni en gång tyckte var hörnstenar i ert liv. Ert ointresse av allt utom en begränsad del av aktiviteter ligger långt bortom vad ni förväntade er när vi talade om att de nya energierna förändrar er insida.

Ni är till och med rädda att ni har något medicinskt fel. Det är något som 3D samhället förstärker genom att skapa nya sjukdomar att rädas nästan dagligen.

Så ni går in i den mest aktiva delen av ert kalenderår med en brist på entusiasm eller intresse. Enkelt och lätt är era nuvarande inre direktiv.

Ni undrar vem ni är. För de saker som skapade entusiasm spelar inte längre någon roll. Och de få saker som är tillräckligt intressanta för att locka er ur soffan är det bara under korta stunder.

De skiften som ni nu upplever inombords är lika skillnaderna i mognad mellan småbarn och tonåringar.

Er svårighet är att existera i en 3D-värld omgiven av dem som nu börjar att skifta, eller befinner sig någonstans mellan era bedrifter och dem som börjar skifta. Så ni har vänner och familj som ifrågasätter er brist på entusiasm. Medan andra inte längre vill umgås med er därför att ni är så annorlunda.

Ni kanske var någon som fnissade i 3D men som nu är allvarligare eller tvärtom. Det spelar ingen roll hur er varelse anpassar sig. Vet bara att ni inte är den ni var igår och att ni kommer att vara mer förändrad efter oktober 2019, ni, imorgon. Minut för minut ömsar ni bort de 3D-celler som hållit er på spänd lina mellan 3D och 5D.

Tills nyligen var det ganska vanligt att ni anpassade er till antingen 3D eller 5D då behovet uppstod. Ni kunde arbeta i ett kontor fyllt med 3D-varelser men ändå absorbera 5D-information hemma.

Ni börjar upptäcka att sådana dimensionella skiften inte längre är möjliga. Något som är ganska skrämmande på många nivåer. För även om ni blir en ny entitet, fortsätter ni existera i en 3D-värld.

Så ni visar upp det nya, det annorlunda, det okända. Allt som kommer att bli känt 2020.

Ni är de första fullkomliga 5D tå-dopparna i den Nya Jordens vatten av förändring.

Er nya värld känns obekväm, kanske skrämmande, så ni kan fräsa (tror ni) åt någon ni tycker om eller älskar. Bara för att upptäcka att de inte insåg att ni gjorde det. Det är nästan som om ni har en mantel av sekretess omkring er. Det ni tror vara era värsta handlingar eller ord märks inte av andra – de fortsätter se er som ni var igår.

Ni befinner er mitt i ett skifte som bara, trodde ni, var möjligt i science fiction material. Men, många science fiction koncept har blivit verklighet. Det är så därför att när det är dags för något att bli verkligt så kommuniceras de tankarna i massupplaga. Så vissa väljer att skriva om eller formge dessa saker, och andra uppfinner dem. På 1400-talet ritade Leonardo Da Vinci många imaginära saker, inklusive helikoptrar. För han kunde med sin vilja glida in och ut ur tankemoln, som andra som samhället ignorerat eller skrattat åt.

Ni lever nu den science fiction ni en gång läste om. Att bli en ny varelse i en ny värld. Det är bara det att ni, likt Leonardo Da Vinci, kommer på plats snabbare än de som följer efter. Och genom att göra det finner ni att de 3D-intressen som en gång hade er uppmärksamhet, inte är så intressanta. Och att 5D-intressen som får er uppmärksamhet, ännu inte är tillgängliga.

Ni kanske kan förstå den här tiden bättre om ni föreställer er att ni är en tonåring och drömmer om en ”träff” men inte tillåts det. Åh, vilken ångest hos den tidiga tonåringen! Så är det nu. Ni är inte längre ett 3D småbarn, heller inte en fullfjädrad tonåring. Det kommer att ske 2020.

Era fysiska, känslomässiga och andliga kroppar förbereder sig bara för det skiftet. Låt er själva flyta in och ut ur utmattning, intresse och aktivitet. För andra kommer inte, i det här stadiet, att märka skillnaden – inte mer än det lilla barnet märker skiftet hos dess tonårssyskon.

Det räcker för er att veta att ni är mitt i en viktig övergång som kommer att bära frukt efter energiutbrottet 21/12. Som skiftar er från en vill-vara-5D till en fullfjädrad 5D-varelse.

Vi har förstås länge talat om för er att ni är av 5D. Och det var och är ni. Skillnaden är att ni finslipar er 5D-varelse från en råskuren diamant till en glittrande sten som gnistrar mångfacetterat.

Varje fas ni fullbordar tillåter er att gnistra mera, vilket varit sant sedan ni först inträdde i er nya 5D-varelse. Men denna fas är skillnaden mellan dag och natt. Även om båda är uttryck på jorden, så är dagen så mycket ljusare. Så är det. Amen.

LifeTapestryCreations.com. To receive Brenda’s Blog, please click the Subscribe Button on the upper part of her “Blog & Subscribe” page and then click the – Subscribe to Brenda’s Blog by E-mail – line. Complete your subscription by entering your e-mail address and accepting the e-mail confirmation.

Copyright 2009-2020, Brenda Hoffman. All rights reserved. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But PLEASE maintain this blog’s integrity by including the author/channel’s name: Brenda Hoffman and source website link: LifeTapestryCreations.com.

 

 

 

 

 

Översättning: Markku

 

You may also like...