Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 27 januari 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 27 januari 2021

 

En ny Cassiopeja Allians för Mänskligheten

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi håller på att utbyta idéer med ett icke-fysiskt kollektiv av Cassiopejas, och detta utbyte mellan oss och Cassiopejas handlar om hur man får mänskligheten att leva mer i era hjärtan än vad ni för närvarande gör. Cassiopejerna vet allt om att vara hjärtcentrerade eftersom temat för deras stjärnsystem är kärlek, precis som temat för vårt stjärnsystem är andlighet, och temat för ert system är alla känslor.

Vi lägger strategierna med Cassiopejas för att hitta nya sätt att öppna hjärtan hos varje människa där på jorden. Det är vår önskan att ni alla ska tala från era hjärtan, att tänka med era hjärtan, att leda med era hjärtan och att leva era liv enligt ert hjärtas önskan. När ni kan göra dessa saker kommer ni närmare ert sanna jag, som är Källenergi, och Källenergi är naturligtvis villkorslös kärlek. Villkorslös kärlek är inte ett begrepp att begrunda i era huvuden; det är inte sinnesorienterat. Det är något ni är men som ni inte alltid låter er vara.

Och det är vanligtvis era sinnen som kommer i vägen, och därför diskuterar vi med detta vackra Cassiopejska kollektiv möjligheterna att föra er alla in i era hjärtan på ett sätt som också gör det till ert beslut. Vi är inte här för att tvinga er att utvecklas och bli ert Högre Jag, men vi är här för att uppmuntra er att göra det, och vi letar alltid efter nya möjligheter för att få er att själv bestämma att ni vill vara den ovillkorliga kärleken som ni verkligen är.

Vi berättar alltid om de energier som vi skickar och portalerna som vi öppnar, men den här gången vet vi att den här Cassiopeja Alliansen vi har bildat kommer att resultera i något ännu större, kanske en massiv energivåg som slår er alla på precis rätt sätt. I er värld finns det just nu många möjligheter att välja kärlek, välja era hjärtan framför era sinnen, att välja medkänsla framför fördömande, men ni kan alltid göra med lite mer uppmuntran i den riktningen.

Vi lär oss ganska mycket av våra vänner, Cassiopejas, och vi vet att de också har nytta av att prata med oss. Slutsatsen är, och det vi fortsätter att komma tillbaka till i dessa diskussioner är att vi vet vem ni verkligen är, och vi vet att ni kommer att välja kärlek. Vi vill bara vara en del av processen för att underlätta dessa val, och uppriktigt sagt är det vårt avtal med er. Det är ett avtal som vi fortsätter att komma om och om igen när vi träffar er som individer i astralplanet, men det är också ett avtal som vi hade innan allt detta började.

Det är hur länge vi har känt varandra, och ändå har vi utvecklats, och så har ni alla. Och det är därför vi inte alltid vet exakt vad vi ska göra, och vi söker hjälp. Vi söker samarbete, för vi vet att fler perspektiv alltid är välkomna när ni har att göra med ett så stort ämne som uppstigningen av alla varelser inom detta vårt underbara universum.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...