Brendas Blog via Brenda Hoffman, 23 augusti 2019

Brendas Blog via Brenda Hoffman, 23 augusti 2019

Per Staffan 26 augusti 2019

Brenda’s Blog (channeled messages)

Kära Ni,

Ni skiftar från att gå med på andras behov till att informera dem om era tankar och känslor. Ni är inte längre den behagliga mimaren som andra vill att ni ska vara.

Naturligtvis är denna information inte ny. Det nya är att du inte längre känner dig skyldig för din sanning. Du undrar inte längre om någons känslor är sårade eller oroar dig inte för att andra kanske inte bryr sig om du inte deltar.

Du känner dig lättretlig, följer dina inre principer även om andra kan vara arga på eller förvirrade av dina handlingar.

I eoner har ni vetat att ni är mäktiga. Men ni använde den kraften för att passa in istället för att bli det. Ni var ett enkelt mål för alla som behövde något som ni kunde eller skulle tillhandahålla som vårdare.

Nu när du utforskar din inre kraft är du en starkare och mer vältalig varelse. Någon som inte längre granskar andras behov och tankar innan du hittar din röst. Så det är andra som blir förvånade – och inte alltid glatt – av ditt nya uppförande.

De som påverkas av din nya röst kan försöka återföra dig till den du var. Och det är då du kommer att överraska dig själv och andra med din frihetsdeklaration. Friheten att vara utan begränsningarna av vad den andra vill eller kräver att du ska vara.

Denna frihet, denna röst kommer att vara rå utan det sockersöta överdraget av social välvilja. Du är utmattad av det nuvarande jordkaoset. Du är därför ovillig att rulla tillbaka dina tankar och övertygelser till det som bättre passar dem som finns runt omkring dig.

Du upptäcker snabbt att det är mer obehagligt att försöka passa in, att vara den trevliga pojken eller flickan du tränades till att vara. Lite som de musikaliskt sinnade tycker att det är smärtsamt när de hör en falsk ton i en låt.

De omkring dig vill att du ska återvända till den snälla, mjuka personen som de alltid har interagerat med. Du är världens vaktmästare eller hur? För det är vad de förväntar sig av dig. Och det var det som brukade ge dig tröst – att gömma dig bakom en falsk omhändertagande gardin när du ignorerade dina behov och krafter. Lite som att Clark Kent aldrig skulle gå in i telefonkiosken för att bli Stålmannen.

Nu vill era superkvinnor och män inte bara upptäckas, det är nödvändigt att ni är det. För världen och Universum väntar.

Du har troligtvis inget intresse av att rädda världen. Genom att vara dig själv räddar du världen. För tills du tvingar andra att ta ansvar för sig själva kommer du att fortsätta låtsas vara någon du inte är.

Människor förändras inte förrän obehaget är tillräckligt smärtsamt för att göra det. Om du fortsätter att fånga andra när de faller kommer de aldrig att vara obekväma nog att förändras.

Precis som det inte är lämpligt för dig att alltid plocka upp dina barns leksaker eftersom det är lättare, är det inte heller lämpligt att se till att andra inte misslyckas eller faller. Du är bara ansvarig för dig själv. Och detsamma gäller för alla.

Du känner dig utmattad, känslomässigt dränerad. Även om din vårdande roll inte längre känns rätt förväntar sig andra helt att du fortsätter, så att de inte behöver ta ansvar för sina handlingar. Föreställ dig de som följde dig som barn och ville att du ska hämta deras leksaker – precis som det var sant för dig när du började din övergång.

I början av din övergång bad du ständigt om vägledning och hjälp och ropade att denna övergång var för svår för dig att bära. Vi svarade med att “Du är din egen guru” och tusentals andra ord som uppmuntrade dig att bli du.

De som följer vill att du ska göra deras arbete för dem. De kommer att försöka många känslomässiga trick för att återigen se till att du är engagerad i deras liv. För hur mycket lättare skulle det inte vara för dem om du guidade dem genom de svåra delarna genom att hålla handen och använda ditt super-duper svärd av ljus för att skära igenom deras smärta? Du önskade samma sak under mycket av din resa. Och även om vi ofta ville göra det lättare för dig, visste vi att det bara skulle förlänga din smärta.

Så är det för dig nu. Du är inte längre vårdare, dina bröders eller systrars skötare. Du är du med nya krafter att utforska. Krafter som är du utan filtren från vad som samhället eller de som följer vill att du ska vara.

Alla som är involverade i denna övergång måste hitta sin egen röst. Detta kommer bara att hända om alla får göra det.

Men vi förvarnar dig om att precis som det var sant för dig i din själs mörka natt och faserna därefter, kommer de som följer att förvänta sig att du hjälper dem att bära sina bördor. Det är inte din roll. Din roll är att låta dem se och känna resultatet av att våga vara fria.

Du är inte en vaktare. Du är inte deras förälder. Du är inte deras guru. Din roll och enda roll är att vara fri från de sociala och personliga begränsningar som dämpar det ljus som krävs för att lysa ljusare än hat och rädsla.

Låt de som följer hitta sin plats, sin glädje. För deras glädje är inte längre ditt ansvar trots att du kanske har spelat den rollen i detta livet och många andra. De måste hitta sin väg som de inte kan göra om du bär dem på DIN väg – och bromsar eller stoppar din tillväxt. Så är det. Amen.

LifeTapestryCreations.com. Om du vill ta emot Brendas bloggar när de publiceras klickar du på Prenumerera-knappen på den övre delen av hennes Blogg- och Prenumerationssida och klicka sedan på raden – Prenumerera på Brendas Blogg via e-post – raden. Komplettera prenumerationen genom att ange din e-postadress och acceptera e-postbekräftelsen.

Copyright 2009-2019, Brenda Hoffman. Alla rättigheter förbehållna. Tveka inte att dela detta innehåll med andra, posta på din blogg, lägga till ditt nyhetsbrev etc., men bibehåll den här artikelns integritet genom att inkludera författaren/kanalen: Brenda Hoffman och källwebbplatslänk: LifeTapestryCreations.com

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...