Brendas Blog via Brenda Hoffman, 25 april 2022

 

Brendas Blog via Brenda Hoffman

25 april 2022

Kära Ni,

Ni kanske känner er osäkra på era handlingar och reaktioner. På samma sätt som ni kände när ni lärde er cykla utan stödhjul.

Det är så eftersom ni känslomässigt går in i nytt territorium. Ett land som beaktar era behov och hopp istället för andras. Samtidigt befinner sig andra i en liknande process. Så det känns – med rätta – som om tvååringar regerar i er värld.

Att säga det på det sättet får er förstås att skratta, för ni kan se hur löjliga era känslomässiga skiften har blivit. Era vänner, släktingar, medarbetare och arbetsgivare reagerar likadant, vilket ger en fullständig blandning av jag, jag, jag.

Många av er har oroat er för denna blandning eftersom vi, från Universum, indikerade att ni håller på att lära er att älska er själva lika mycket som andra. Ni upplever sannolikt nu er värsta själv-kärlek-mardröm. Ni har i eoner tränats att bry er om andra före er själva. Nu kräver andra mer av er på grund av deras nya behov, medan ni måste försöka uppfylla deras behov då ni söker er frid.

På ett sätt lever ni i en värld av tvååringar. En fas som kommer att avslutas om några få dagar.

Det ni kommer att upptäcka i denna besvärliga fas är att ni har nya behov och krav. Att trots andras behov måste ni tillfredsställa era egna först. Ni går från känslor av 3D själviskhet till vetande att ni måste ta på syrgasmasken på er själva innan ni gör det på dem ni älskar.

Många av er tror att ni praktiserat självkärlek i månader eller år. Vi från Universum ber er tänka om. Denna självkärlek är mer direkt. De som korsade 5D-Rubicon för flera månader sedan provade självkärlek med ett inre budskap av ”Hur är det med dem, tar jag hänsyn till dem?” innan de agerade på självkärlek.

Ni upplever nu ett inre skifte från att sätta på er syrgasmask först, med frågor om moral och rätt, till att göra det automatiskt. En tvååring bryr sig inte om att de gör att ni kommer sent till jobbet – de har ett behov att av uttrycka sina rättigheter ljudligt och tydligt. Som det börjar bli för er. Självkärlek är inte längre en process utan en inneboende rättighet ni aldrig tidigare gjort anspråk på i något jordeliv.

Ni kommer kanske att påminna er själva om ett tidigare jordeliv då ni var ledare, rika eller till synes bröt mot sociala normer. Ändå agerade ni på samhällets utåtriktade regler genom att hålla er till klädsel, kommentarer, handlingar eller andra ramverk som var nödvändiga för att få fortsätta er förmodade rätt att styra.

Ingen kan styra utan andras medgivande. Och det är vad som är så förvirrande för er och andra nu. Även om ni inte vill följa någon, vill ni vara kvar i vissa sociala kretsar.

I framtiden kommer detta skifte på jorden att vara förväntat och accepterat, precis som 3D tvååringarna är nu. Tills det inte längre finns något behov av att skifta någon eller något från utåtriktad 3D till inåtriktad varelse.

Ni är nu mitt i detta i detta personliga kaos. Något som skrämmer er, för denna nya självkärlek verkar gå mot er intuition, till och med vara elak ibland.

Ni är inte längre blyga vuxna som undrar om ni sårat någons känslor. Ni är oberoende individer, fullt kapabla att hedra er själva. Andra kommer att försöka tvinga er att återgå till ert ”vårdande” läge, eftersom, likt tvååringar, de i 5D inte bryr sig om vad ni behöver just nu och de i 3D egentligen aldrig har gjort det. För i 3D handlade vårdande inte så mycket om individen som om sociala behov och normer.

Resultatet av självkärlek blir en ny världsordning där individen är viktigare än samhället. Den meningen verkar nästan omöjlig nu, för om alla agerar på sina behov, hur kan någon då till fullo interagera med andra?

En stor del av ert 3D rädslo-liv handlade om bekymmer angående sociala normer. Den delen av er värld är över. Ni börjar agera på er inre röst, rösten som är badad i kärlek och skapar er nya värld.

Resultatet kommer inte att vara det kaos ni just nu upplever, utan istället ett annat register av intressen som visar er och andra att sociala regler inte längre dominerar. Er sociala krets kommer att skapas av er för att möta era behov. Ni kan vara med en grupp eller individ tills de inte längre är av intresse och sedan finna nya intressen. Så kommer det att bli för alla som övergått bortom 3D – ett antal som dagligen växer med miljoner.

Ni skapade en ny värld. Tillåt er nu att fullt ut uppleva den, även om den nuvarande fasen är lite obekväm. Ni uttalar för er själva och andra att ni slutligen är ni, medan ni är på Jorden. Så är det Amen.

LifeTapestryCreations.com. To receive Brenda’s Blog, subscribe via WordPress.com. Or, click the Subscribe Button on the upper part of her “Blog & Subscribe” website page (LifeTapestryCreations.com) and click the – Subscribe to Brenda’s Blog by E-mail – line. Complete your subscription by entering your e-mail address and accepting the e-mail confirmation. 

Copyright 2009-2022, Brenda Hoffman. All rights are reserved. Share this content with others, post it on your blog, add it to your newsletter, etc. But please maintain this blog’s integrity by including the author/channel’s name: Brenda Hoffman, and the source website link: LifeTapestryCreations.com.

 

 

 

Översättning: Markku

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...