Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 1 januari 2016

 Bild t Michaels text

Brendas Blogg, 1 januari 2016
via Brenda Hoffman

Mina Kära!

Vi vill rikta in oss på ångesten hos dem som ännu inte har skapat sin jorddröm. Ni kommer göra det – inte bara för att ni vill utan för att det är dags att gå bortom jorden i era förmågor och intressen.

Så ni kommer att skapa er dröm inom en snar framtid. Denna profetia indikerade skapandet av er jorddröm under eller nära slutet av 2015. Och så är det och det kommer ni göra.

Ni har känt att ni inte är ensam eftersom vi, med andra frekvenser, är fullt kapabla att tona in på er frekvens när vi vill. Vi har gjort det under eoner.

Nu går ni in i nya frekvenser som ni inte nödvändigtvis förstår eller ens inser. Kanske ni fångar en glimt av något eller någon ur ögonvrån. Kanske era drömmar är så levande att det är svårt för er att vakna. Så många indikatorer informerar er om att ni har startat er utforskning av andra frekvenser.

Men liksom för er som föddes på jorden innan den första datorn kom, är detta en inlärningsfas. Om ni kommer ihåg så behövde ni datorlektioner innan ni kunde hantera och förstå den ny tekniken.

Har ni någonsin försökt att hitta en radiostation/frekvens genom att söka igenom alla möjliga. Kanske ni fångade ett ord eller en musikton här eller där. Men när ni försökte att ställa in för att hitta den stationen, gick det inte. Ni var alltför långt från den ursprungliga signalen.

Så är det nu för de av er som ännu inte skapat er jorddröm. Ni uppfattar bitar av olika frekvenser men är inte tillräckligt nära för att fånga denna frekvens. Ni kommer göra det – så fort ni skapar er jorddröm.

För precis som det är med att lära sig ett musikinstrument så måste ni gå igenom vissa steg innan ni kan bemästra en melodi.

Er självklara fråga är: ”Vad är det som hindrar mig från att skapa min jorddröm?” Med den tanken återgår ni till 3D-begreppen, inte tillräckligt bra, intelligent nog, eller värd tillräckligt. Allt detta har absolut ingenting att göra med er jorddröms skapelse.

Ni bara beslutar att vänta lite tills ni är fullt medveten om vem ni är. För det som skulle ha ingett trygghet för sex månader sedan är förmodligen inte lika viktigt i dag.

Er nästa fråga måste vara, ”När kommer det vara rätt för mig att skapa den drömmen? Kommer jag att fortsätta att ändra min dröm i veckor eller månader eller år – aldrig skapa min slutgiltiga dröm?”

Vårt svar är ett rungande ”NEJ!” Allt som händer kommer att hända inom några dagar eller veckor. Det finns ingen annan förberedelse som krävs av er annat än att vara er själv. Upptäcka vem ni verkligen är och vad och vem som är viktig för er.

Många av er tänker att er dröm inte har förändrats mycket under de senaste månaderna. Så varför skapar ni den inte? Vad är det för FEL på er?

Absolut ingenting. Ni är på rätt plats vid rätt tidpunkt. Ni bara håller på och beslutar när ni vill presentera er för er jordskapelse.

Naturligtvis verkar det sista uttalandet dumt, även retas om något som ni är mycket allvarlig inför. Ni har gjort ditt och datt. Ni har återvänt till jorden om och om igen för att förbereda jorden och jordvarelser för den här tiden, denna övergång. Så var är er belöning för ett väl utfört arbete?

En fråga ni måste ställa er själv. För er jordskapandetid började de sista dagarna i december. Om ni ännu inte har skapat er dröm har ni en logisk och mystisk anledning till att vänta. En orsak ni kommer veta när ni påbörjar ert skapande.

Kanske beror det på att ni är rädd att andra kommer bli svartsjuka. Eller att ni inte längre kan dölja era förmågor när ni väl börjar skapa ert magnifika mirakel. Eller att ni väntar på att någon ska komma ikapp er. Eller att ni är rädd att släppa taget om ert 3D-liv. Eller något annat.

Det spelar ingen roll för ni kommer snart att tillåta er själv att få veta vilken anledning som är sann. Och ni kommer att göra det inom kort eftersom en större del av er är redo att gå vidare. Det är lite som att ni har hämtat ert avgångsbetyg men vill ha en sommar utan vuxenansvar. Ni kommer att skapa er dröm när det är rätt för er.

Och den kommer MYCKET snabbare än ni förväntat eller förstått. Just nu, följ bara glädjen i ert inre välbefinnande och alla bitar kommer att falla på plats.

Det finns ingen anledning att kritisera eller jämföra er med andra. För ni är precis där ni vill vara och kommer att gå framåt när tiden är rätt för er – mest troligt, inom de närmaste dagarna.

Inte för att det är ett måste utan eftersom er inre varelse är otålig för att komma igång med era nya frekvenser och segment. Så är det. Amen.

 

http://www.LifeTapestryCreations.com If you would like to receive Brenda’s blogs when posted, please click the Subscribe Button on the upper part of her Blog and Subscribe page and then click the – Subscribe to Brenda’s Blog by E-mail – line. Complete your subscription by entering your e-mail address and accepting the e-mail confirmation.

Copyright © 2009-2016, Brenda Hoffman. All rights reserved. Please feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc., but maintain this article’s integrity by incluerg the author/channel: Brenda Hoffman & source website link:http://www.LifeTapestryCreations.com  

 

Översättning Ann-Sofie Forsberg – www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...