Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 27 april 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 27 april 2022

 

It Could All Change in a Heartbeat ∞The 9D Arcturian Council

 

Allt kan förändras på ett ögonblick ∞Det 9D Arkturiska Rådet, Kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet.

Vi är glada att få kontakt med er alla. Vi är mycket glada att få dela med oss av vårt perspektiv på allt som ni upplever där på jorden. Vi kommer alltid att med glädje dela det med er, och vi förstår också att vårt perspektiv kommer att tolkas av den som tar emot det på sitt unika sätt. Vi vet också att det finns en hel del perspektiv där ute och att de fortsätter att växa i antal. Vi vill att ni alla ska inse att ni är tolkarna av budskapet som ni får i varje givet ögonblick och att ni alltid ser världen genom er egen unika lins. Vad det betyder är att din egen personliga erfarenhet av något är mycket viktigare än du tror.

Vad du tror kommer att förändras över tiden, och kanske kommer sättet du tolkar dina upplevelser på också att förändras över tiden, men vi vet ändå att det är bättre att söka dina egna unika upplevelser än att du får det enda sanna och rätta perspektivet på livet där på Jorden eller på något annat. Det finns så många saker, så många ämnen, som folk vill få ett högre perspektiv på, och därför letar man ofta efter det innan man själv bestämmer sig för hur man vill uppleva just den frågan eller ämnet. Vi uppmanar er att inte springa runt och leta efter det rätta sättet att närma er någonting, utan istället fråga er själva hur ni skulle vilja uppleva vad ämnet än är.

Skapa din upplevelse av det och vet att varje övertygelse du tar till dig kommer att färga din upplevelse av vad det än är som händer dig eller någon annan i varje givet ögonblick. Lyssna till era hjärtan; lyssna på er inre vägledning och anslut er själva till de högre dimensionerna och den högre visdomen från högre frekvensvarelser och medvetandeströmmar. Ge er själva den upplevelsen också, för så mycket som någon annan kan ge er ett perspektiv eller en uppsättning övertygelser, är de mycket mindre utrustade för att ge er en upplevelse. Det är något ni själva måste söka efter så att ni kan göra mer än att bara tro. Ni kan veta. Ni vet mer, och ni lär er mer genom erfarenhet än ni gör genom teori och genom vetenskapliga studier.

Det är meningen att ni ska leva era liv där på Jorden, och ju mer ni söker efter de nya och intressanta upplevelserna som är tillgängliga för er, desto roligare kommer ni att ha, desto fler människor kommer ni att möta och desto mer kan ni ställa era övertygelser åt sidan för en stund och bara vara med något eller någon. Så fort ni börjar definiera något börjar ni begränsa vad det är och vad det kan vara för er. Och detsamma gäller för era medmänniskor och grupper av era medmänniskor, att det är så mycket lättare att bara lägga i en fin prydlig liten låda. Gör inte det mot er själva eller mot någon annan, och ni kommer att upptäcka att detta universum kan överraska er och det kan ge er allt ni vill, inklusive vilken upplevelse som helst.

Bli inte ens fäst vid dina egna perspektiv, utan var snarare öppen för att känna efter vad som är härnäst för dig, vad som kan förändras med ett hjärtslag och vad som kan ta dig längre ner på din expansions- och andliga utvecklingsväg. Det finns så mycket mer för er alla att uppleva, det är därför ni blir så exalterade och intresserade av att skifta till en ny dimension, men kom också ihåg att den dimension ni befinner er i just nu har mycket mer dimensionalitet än bara ett statiskt, begränsat perspektiv på verkligheten. Öppna er själva och släpp taget och se vart det nuvarande flödet av energier tar er, för vi garanterar att det kommer att ta er till ett bättre känsloställe än ni har varit tidigare.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat att få kontakt med er.”

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...