Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 26 april 2022

 

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 26 april 2022

 

Era Många Vägar till Uppstigning

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi belyser många vägar till uppstigning för var och en av er. Det finns inte bara en. Det kommer inte att finnas en upplevelse av uppstigning, eftersom det inte skulle tjäna Källans önskan om en mängd olika upplevelser. Ni, som själar, önskar er en mängd olika upplevelser eftersom ni är små delar av Källenergi, så varför skulle Källan vara annorlunda än er som de enskilda delarna? Ni längtar efter olika erfarenheter, och det gör Källan också. Därför kommer det att finnas lika många olika upplevelser av uppstigning som det finns varelser inkarnerade vid denna tid i hela universum och genom hela multiversum. Det är därför vi säger att vi belyser många vägar till uppstigning; det är för att det inte bara finns en.

Ni får bestämma vilken väg ni tar och vi kommer alltid att uppmuntra er att ta den väg som känns bäst, som har flest möjligheter till glädje och expansion. Och vi vet att ni vill detsamma för er själva, men vi vet också att det är lätt att sugas in i någon annans berättelse om hur en uppstigning kommer att se ut för alla eller för andelen av befolkningen som kommer att stiga. Vi vill att ni ska glömma allt ni någonsin har fått höra och istället ställa in er på er ideala väg och känna efter hur det känns. Nu när ni gör det bjuder ni in andra att gå med er, men de behöver inte gå med er på er väg. De kan ta sin egen väg som känns bra till en högre nivå av medvetande, eftersom vi alla är olika. Därför behöver ni inte berätta för andra att ni har hittat ”vägen” och försöka få dem att gå med er på ’den enda vägen’.

Istället ger ni alla tillåtelse att vara sig själva och följa glädjens väg genom att ni gör det själva. Nu, längs vägen, kommer ni naturligtvis att möta ämnen, problem, karma och trauma som ni kom att uppleva så att ni kan släppa all er negativa energi, era bedömningar, era rädslor, och så vidare, kring dessa upplevelser. Men ni kan lika gärna stöta på de där små groparna på vägen till största glädje för er, och vi vill att ni ska veta att ni också får bestämma vad er glädje är. Ni är där för att uppleva allt, inte bara det som är bra, utan allt detsamma, för att sedan välja de saker som ni anser vara bra för er, bra vad ni beträffar, och glädjefyllt, förstås.

När ni gör dessa val, och ni fortsätter att fokusera på det val ni har gjort, manifesterar ni den verkligheten, ni upplever den vägen och ni får mer glädje för att ni har valt att vara er själva, hela er själva, snarare än att följa med vad alla andra gör eller vad de flesta tror är nödvändigt för er att göra eller ta del av, för att komma till nästa nivå av medvetande. Allt ni behöver göra är att vara er själva och följa er känsla.

Nu har ni förstås hört om skillnaderna mellan tjänst till er själva och tjänst till andra. Gissa vad? När ni är glada är er tjänst till andra viktigare. Det skapar en större inverkan på livet för dem ni vill tjäna än när ni gör det av skuld, av skyldighet eller av en känsla av att ni måste göra det för att bli den bättre versionen av er själva än andra har berättat om. Inspirera andra med sättet ni lever era liv, och de kommer att inspirera andra, och de kommer att inspirera andra, och så vidare och så vidare. Det är glädjens väg, och alla glädjens vägar är vad vi belyser med våra budskap till er och med energierna som vi sänder.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...