Brendas Blog via Brenda Hoffman 25 september 2020

 

Brendas Blog via Brenda Hoffman 25 september 2020

 

Kära Ni,

Du kanske känner att ditt liv är mer komplicerat och obehagligt än någonsin trots våra löften om det motsatta. Det är lätt att tro, för din värld är i en total omvälvning. Vad som var, är inte längre och vad som inte var är.

Så du återvänder till gårdagens rädsla för att världen tar slut. Även om den värld du känt till tar slut, är världen inte vid en slutpunkt.

Dina rädslor, som vi har sagt tidigare, är rädslor som har gömts djupt inuti dig i evigheter. Rädslan för att världen tar slut handlar lika mycket om tidigare rädslor som drivs av minnen från Atlantis och Lemurien, som någon aktuell verklighet.

Din jords verklighet nu är formbar. Det betyder inte att den nuvarande jordmiljön nödvändigtvis är trevlig eller ens bekväm, utan i stället att det finns ett slut i sikte, jorden kommer att överleva och frodas.

Tänk på denna mycket obekväma tid som en vårstädning med allt i oordning. När vårrengöringen är klar vet du att ditt hem blir renare och mer organiserat. Så är det nu. Det verkar som om allt på jorden är ur sin plats. Och så är det. Du och miljontals andra tillhandahåller den energi som krävs för att rengöra de jordsaker som har varit gömda under stenar.

Du kanske undrar vad vi menar med frasen ”du och miljontals andra vårstädar jorden” för du tror att din nuvarande roll är att bara vara. Och så är det. För en stor del av jordens vårrengöring är att rensa ut rädslan som får dig att tro att allt är förlorat. Att Atlantis återigen är i ett förstörelseläge. Att ingenting du gör kommer att förändra utvecklingen. Att du är maktlös.

Så är det att vi kommer tillbaka till det element du försöker ignorera, förneka, motbevisa och till och med ljuga för dig själv om.

Du är en kraftfull Universell Ängel.

Varför fortsätter du att förneka dig själv och andra dina färdigheter som Universell Ängel?

Det beror på att du har tränat i evigheter på att gömma dig, passa in i samhället, att vara den som andra sa till dig att vara. Du fullföljde den rollen så underbart att det nu är svårt att klättra ur den lådan. Dina 3D-segment uppmuntrar dig att fortsätta din 3D-rädsla. Dina bortom 3D-segment är förvånade över att du vill stanna kvar i den lådan. Du kämpar mot dig själv dagligen.

För att återgå till vår rengöringsanalogi skrubbar en del av dig golven och en annan del tycker att resultaten är för rena och obekväma.

Det är beslutstid för dig, liksom för större delen av jorden. De som är helt i 3D är nu i minoritet när det gäller antal trots att de fortsätter att hålla sig fast över majoriteten. Inte för att de i 3D har makten att göra det, utan för att du ger bort din kraft.

Du har makten att säga ”NEJ”. Du har makten att röra dig, att förklara att du är en ny varelse utan någon av dina tidigare accepterade 3D-roller för att tillgodose andras intressen och behov. Du är kraften. Det är dags att använda den.

Många oroar sig för att du inte kommer att gillas eller uppskattas av andra om du följer din inre röst. Vad du inte inser är att sådant inte längre betyder något. För jorden är inte längre inbäddad i en grupptanke. Istället härskar unika krafter och färdigheter. Båda ska göras anspråk på NU – inte i morgon, nästa månad eller nästa år. Du sitter och darrar vid tanken på ett presidentval, sjukdom eller någon som lämnar dig. Ändå är du mer kraftfull än allt eller något av 3D.

Samtidigt är du en del av en sammanhängande helhet som är utformad för att skifta jorden på ett sätt som man aldrig tidigare trodde var möjligt. Du är en unik individ med en unik roll som smälter in i andras roller snarare än att förringas.

Denna nya jord är lite som en gryta av protein och grönsaker som inte innehåller bomull. Vissa 3D-hållningar liknar att lägga bomull till en stuvning. Att inte acceptera andra människor eller förstöra miljön liknar att lägga till en icke-matvara i stuvningen. Betyder det att du borde tro på det eller det? Nej. Lyssna på ditt inre. Det är din riktning. Det är ditt budskap. För det inre budskapet leder dig till återuppbyggnaden av en kärleksjord.

Med budskap från andra fortsätter din 3D-roll att göra eller säga vad andra säger till dig, troligen baserat på deras behov istället för dina.

Det här är inte en tid för grupptänkande. Det är dags för dig att göra anspråk på din kraft. Det är bara möjligt om du lyssnar på den kärleksfulla inre rösten som leder dig till självkärlek. En inre röst som är utformad för att slutföra den jordvårrengöring som nu pågår. Ingen eller ingenting kan bestämma vad du ska göra eller vem du ska vara – om du inte tillåter dem.

Gör anspråk på din kraft och du kommer att fullgöra din nya du-roll. Ignorera eller förneka din kraft, dina inre budskap och du kommer att förlänga jordens vårrengöring långt utöver vad du trodde var möjligt.

Din roll, din varelse är lika kraftfull som alla andra. Det enda sättet den inte kan vara det är om du låter andra styra din varelse och därför begränsar dina medfödda krafter. Låt dig själv vara. Ignorera nejsägare eller de som försöker skrämma dig till att återvända till flocktänkande och handling.

Du är en kraftfull, unik individ som gör anspråk på din makt genom att följa din inre röst, inte rösten från politiker, vänner, familj eller något grupptänkande. Så är det. Amen.

LifeTapestryCreations.com. För att ta emot Brendas blogg, klicka på knappen Subscribe på den övre delen av hennes ”Blog & Subscribe” -sida och klicka sedan på – Subscribe to Brendas blogg by e-mail – raden. Slutför ditt abonnemang genom att ange din e-postadress och acceptera e-postbekräftelsen.

Upphovsrätt 2009-2020, Brenda Hoffman. Alla rättigheter förbehållna. Dela gärna det här innehållet med andra, posta på din blogg, lägg till i ditt nyhetsbrev etc. Men BEHÅLL gärna denna bloggs integritet genom att inkludera författarens/kanalens namn: Brenda Hoffman och källwebbplatslänk: LifeTapestryCreations.com.

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...