Brenda’s Blog via Brenda Hoffman, August 28th, 2020

Nära och kära,

Dina erfarenheter de senaste veckorna var troligen fyllda med ilska och förtvivlan. Detta förändras för tillfället. Inte för att du har tillgång till olika material eller människor, utan för att du inte längre är inhyst i 3D-drama.

Detta steg bort från 3D-drama har inträffat i flera steg, för det är inte första gången vi har förmedlat ett liknande meddelande. Skillnaden är att de flesta tidigare meddelanden avsåg dina intima relationer med familj och vänner. Detta meddelande handlar om att släppa global ångest.

Många av er ifrågasätter din förmåga att göra det för att du fortsätter att notera globala felsteg. Ditt fokus på ilska har varit inom miljön, politik, omänskliga handlingar, utbildning, ekonomi eller andra områden. Det spelar ingen roll för kärnan i din ångest har handlat om händelser utanför din familj och ditt samhälle – helheten som du kan säga. Men att göra det hindrar dig från att erkänna hur trött, hur utmattad du är.

Det sista uttalandet är inte att ta lätt på, för du har verkligen pressat dig själv under hela denna livstid och många andra så att du skulle ha expertis och energi att hjälpa till att flytta jorden. Du slutförde den stora Universal-biten majestätiskt, hela tiden inbäddad i 3D-rensningen av rädsla och ångest.

Du rensade och rensade och samtidigt hjälpte du till att flytta jorden bara för att upptäcka en känsla av förlust, av syfte. Så istället för att fokusera inuti, fortsatte du ditt jordfokus. För du har rensat så mycket inom att ditt nya du-farkost är tomt. Och i enlighet med din 3D-kunskapsbas försökte du fylla ditt tomma fartyg med globala problem.

Svårigheten är att din fysiska kropp informerade dig om att en sådan riktning inte längre är lämplig, vilket orsakar utslag, magont och liknande fysiska sjukdomar. Som om du attackerade dig själv. Och så var du för att du nu är så finjusterad att när du tar fel i en vägkorsing i din övergångsväg skapar din kropp en varningslampa som säger “Nej, inte så här.”

Så det är många av er som har kämpat själv. Du försöker fokuserapå  globala frågor och din kropp säger nej. Du försöker vila så att du kan fokusera på globala frågor, och din kropp förblir utmattad. Och din resulterande ilska visar sig i många delar av ditt liv.

Du känner dig förlorad, utmattad och arg – men inte länge.

Att lära sig att köra bil krävde att du fokuserade på vägen och försäkrade att din bil var i rätt växel, medan du letade efter vägmärken och andra indikatorer som ledde dig till din destination.

Dina mindre fysiska sjukdomar har blivit dina personliga vägskyltar. Ditt rätta redskap finns inuti. För din väg är utformad för att vara mycket jämnare än vad som har varit sant de senaste veckorna av självtestning. Du har försökt denna eller den här kursen och skapat fysiska biverkningar som var utformade för att hjälpa dig att förstå att du hade förnekat din enkla väg.

För att fortsätta denna bilanalogi ger din vindruta information om vad som ligger framför dig, inte vad som finns på andra sidan världen. Eftersom ditt fokus har varit för stort missade du stoppskyltar och andra riktmärken. Återgå till ett mindre fokus så är din väg lätt att manövrera. Fortsätt leta efter liv och lösningar utöver vad du ser genom vindrutan och du kommer att känna dig förlorad, ensam och arg – precis som det skulle vara sant om du tappade vägen till ett viktigt möte.

Du är utmattad för att du fokuserade någonstans där ute istället för inom.

Låt dig skapa ett mindre fokus, en enklare väg. Du behöver inte längre fokusera på globala frågor.

Ditt nya fokus är mycket mindre. Det adresserar din utmattning. Det tillåter dig själv att, ja, trycka på den enkla knappen.

Ditt liv består inte längre av långväga projekt för att rädda andra. Det är bara att upptäcka glädje, färdigheter och intressen hos nya dig. Det är dags för dig att lära känna dig.

Även om händelser i världen kan fortsätta att vara av intresse är globala angelägenheter inte längre din karriär eller ditt jobb. Låt dig själv fokusera på dig precis som du kanske flyttar till ett nytt samhälle eller jobb.

Vad är det du vill göra eller vara? Inte, hur kommer det intresset att hjälpa världen, men hur kommer det intresset att hjälpa dig att njuta av ditt liv? Är det roligt? Gör det. Hjälper det världen på bekostnad av dig själv? Sluta. Om det känns utsökt, gå mot det. Om det känns överväldigande, besvärligt, svårt, smärtsamt, rädd eller för mycket – sluta för det är inte din färdplan. Så är det. Amen.

Översättning: Per Staffan

LifeTapestryCreations.com. To receive Brenda’s Blog, please click the Subscribe Button on the upper part of her “Blog & Subscribe” page and then click the – Subscribe to Brenda’s Blog by E-mail – line. Complete your subscription by entering your e-mail address and accepting the e-mail confirmation.

Copyright 2009-2020, Brenda Hoffman. All rights reserved. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But PLEASE maintain this blog’s integrity by including the author/channel’s name: Brenda Hoffman and source website link: LifeTapestryCreations.com.

You may also like...