Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 29 september 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 29 september 2020

 

De Nyligen Uppvaknade och Massiva Förändringar på Jorden

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är väldigt entusiastiska över alla de förändringar som har kommit dit på planeten Jorden, och anledningen till att vi är så ivriga att se att dessa förändringar kommer är att vi vet att de kommer på grund av de nyligen väckta människorna. Detta har varit ett år med så många uppvaknande. Så många individer har vaknat för att de har gjort tillräckligt för att utforska deras varelse.

Vad vi ser nu är krusningseffekten som de nyväckta ger på det kollektiva medvetandet. De hjälper er att gå ännu längre i er utveckling eftersom det nu mer än någonsin finns ett stort behov för de av er som har varit vakna ett tag att vara lärare, ledare, guider som ni föddes för att vara. Många av er har tjänat mänskligheten helt enkelt genom att hålla en hög vibration, genom att arbeta med jordens energinät och genom att vägra att passa in i ett trevligt litet snyggt brevfack så att andra kan känna sig bekväma runt er.

De av er som har upprätthållit ljuset för mänskligheten kommer att kallas till en annan typ av tjänst under de kommande månaderna och åren eftersom de nyväckta behöver er. De behöver mentorer. De behöver de som redan har gått igenom det de går igenom. De kommer att behöva stöd i det fysiska området för att de kommer att få reda på, precis som ni alla, att det finns väldigt lite stöd kring de flesta som vaknar.

Vanligtvis har ni inte många människor som bekräftar era erfarenheter och säger att ni är på rätt väg. För de flesta av er var det faktiskt tvärtom, och ni vill ge dessa nyväckta människor en bättre upplevelse. Ni vill hjälpa dem att växa och utvecklas med så mycket glädje som möjligtvis kan flöda genom dem. Ni vill vara de som leder dem tillbaka till sig själva när de blir alltför engagerade i någon annans läror.

Det är fördomsfriheten hos den typiska väckta själen som leder många på en väg som de senare vill gå av ifrån, och ni kan hjälpa dessa individer att fokusera på det som är viktigt i deras andliga utveckling. Vi vet att ni kan. Vi vet att ni kommer att göra det, och vi vet att de nyligen uppvaknande med er hjälp kommer att medföra de massiva förändringar som ni har velat se där på jorden under ganska lång tid.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...