Brendas Blog via Brenda Hoffman, 26 juli 2019

Brendas Blog via Brenda Hoffman, 26 juli 2019

Per Staffan 30 juli 2019

Brenda’s Blog (channeled messages)

Kära Ni,

Många av er fortsätter att vara någon ni inte är.

Även om det finns ett behov för er att leva inom gränserna för 3D-verklighet, så är detta bara för en kort tid. För ni har svårare att göra det som förväntas av er istället för det ni vill göra.

Du kanske tror att du måste fortsätta ett jobb eller en handling som du inte nödvändigtvis gillar för att underhålla ditt hem eller din familj. Sådant är inte hemskt, utan mer en 3D-rädsla. För din rädsla för den möjliga smärtan om du inte presterar som du tror du borde är rädslan för det som det brukade vara.

Vad du har upptäckt, eller snart kommer att göra, är att det som var en gång, inte längre är. För när du är sann mot din inre varelse, är gårdagens rädslor inte giltiga. Lite som att titta på ett snöfall och vara rädd att du kommer att vara obekväm när du går ut, bara för att upptäcka att snön är kul att leka i och utforska.

Eftersom du inte längre är en 3D-varelse, liksom inte heller jorden, kan det som var då inte längre finnas till.

Så din 3D-rädsla fortsätter att vägleda dig trots att du vet inuti att du inte är den person du en gång var, och döljer din tro och dina känslor bakom krav och måsten i samhället.

I 3D var din yttre värld av största vikt, så du sörjde för dem som omger dig medan du oftast ignorerade dina behov och önskemål. Nu ropar du efter att vara fri.

Resultatet är att många av er är obekväma när de försöker upprätthålla det som var, även om det ger dem lite glädje när de gör det. Du svarar att du måste behålla det här jobbet eller det förhållandet, trots att det gör dig ledsen, till och med arg för att utan den anknytningen skulle ditt liv vara eländigt. Om du tror på sådana tankar är ditt liv redan eländigt.

Vad vill din inre varelse säga eller göra? Det är din nya guide.

För även om du en gång har överbryggat klyftan genom att dansa mellan 3D och 5D, kan du inte längre göra det. Du är av 5D. Även om ett sådant uttalande inte är ett nytt koncept börjar realiteten verkligen bli obekväm. ”Vem är du?” måste vara en av dina första tankar på morgonen, och din sista tanke innan sängen. För precis som det var sant i 3D när du utvecklades från barndom till vuxen ålder, det som var då finns inte mer.

Många av er skjuter upp och försöker stoppa er 5D-utveckling. Inte för att ni vill vara kvar i 3D, utan för att ni ännu inte litar på ert 5D jag. Så ni går på spänd lina mellan de två världarna och ni är utmattade. Ni känner att ni varken är här eller där, accepterande det som gör er obekväma och rädda för att lita på ert hjärta, er inre röst.

Vad säger din inre röst till dig just nu? Säger den puh-puh åt ditt språng till ditt nya jag eller glittrar den av glädje vid tanken? Vi vågar gissa att din inre varelse är utmattad av att försöka hitta glädje i dina glädjelösa aktiviteter. Visst kan du ändra dina uppfattningar, men inte ens det räcker längre till för att tillfredsställa ditt behov av att fly in i din 5D-varelse.

Många av er är redo att hoppa över till 5D-totalitet – i morgon, nästa månad eller nästa år – men inte i dag. Vad händer om du förstör ett förhållande, förlorar ditt jobb eller förolämpar en dignitär genom att vara du? Om det är det budskapet som svävar i ditt sinne innan du pratar eller agerar, då har du behov av att vara kvar i 3D medan du säger eller tänker att 5D låter härligt, bara inte nu eller den här veckan.

Även om du har försökt att ta den enkla vägen genom att vara i två världar, är en sådan eskapism inte längre giltig. För inte bara har du utropat dig själv att vara 5D, utan din fysiska varelse har anpassats. Du är inte 3D i varken ord eller handling. Låt det vara så. Låt dig sedan agera på den tanken.

Dina till synes evolutionära tankar kommer inte att isolera dig för det finns nu tillräckligt många efterföljare att dina nya tankar och gärningar inte kommer att vara så revolutionerande som du nu föreställer dig.

Du är inte den enda som tänker eller agerar, vilket var sant i många tidigare livstider när vaktande av dina radikala inre tankar ofta betydde skillnaden mellan liv och död. Detta är en annan tid av en anledning.

Under tidigare livstider testade du alla typer av inställningar, attityder och handlingar. Även om du gjorde det isolerat, var din roll att återge resultaten av dessa ansträngningar till din grupp, vilket var sant för dina skapande skaror i liv efter livstid. Den information som du och dina skaror samlade in kombinerades sedan för att skapa 5D-strategin som du och din grupp så framgångsrikt har använt för att skapa det nya du och den Nya Jorden.

Dessa tester skapade också rädslominnen om död eller straff. Därför vågade du skapa 5D-paraplyet för dig själv och jorden, men tvekar nu att fälla ihop ditt paraply och stå i solskenet utan skydd. Du är starkare än du nu föreställer dig och du är inte ensam. Så därför behöver du inte längre gömma dig själv eller dina inre tankar.

Det finns inget behov för dig att stå på hörnet och förkunna att du har rätt. Men det är dags för dig att göra det inom din varelse, och när du känner det lämpligt, i dina handlingar. Du vet vad som är rätt i glädjen som du känner under och efter din handling. Samtidigt vet du när du följer 3D-diktat genom ditt obehag via ilska, rädsla eller depression.

Ge din nya varelse den frihet den förtjänar, för ni har arbetat i eoner med att avtäcka den medan ni är på jorden. Det är dags för dig att visa din nya varelse i all sin skönhet. Så är det. Amen.

LifeTapestryCreations.com. Om du vill ta emot Brendas bloggar när de publiceras klickar du på Prenumerera-knappen på den övre delen av hennes Blogg- och prenumerationssida och klickar sedan på raden – Prenumerera på Brendas blogg via e-post – raden. Fyll i prenumerationen genom att ange din e-postadress och acceptera e-postbekräftelsen.

Copyright 2009-2019, Brenda Hoffman. Alla rättigheter förbehållna. Tveka inte att dela detta innehåll med andra, posta på din blogg, lägga till i ditt nyhetsbrev etc., men bibehåll den här artikelns integritet genom att inkludera författaren/kanalen: Brenda Hoffman och källwebbplatslänk: LifeTapestryCreations.com

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...