Ashtar via Beatrice Madsen, 1 augusti, 2019

Ashtar     via Beatrice Madsen     190801

Kära markbesättning. Ni har gjort ett enastående arbete. Ert trägna inre arbete med viljan att förbättras och vissheten om mörker som behöver rensas ut som stammar från millennier av förslavande av eran ursprungsenergi är åstadkommen. Förvisso finns inom er också lager på lager och det är ständigt pågående process men nu står ni stadigare i ert eget ljus än ni någonsin gjort. Vi applåderar er och gläds. Om ni visste hur vackra ni är och vilka lejonhjärtan ni alla bär. Ni har ett ljus som verkligen har förmågan att förändra, transformera er energi när ni inte längre är rädda och kan se igenom de kallhjärtade som gör allt de kan för att hålla er i sina rädslobaserade tankestrukturer.

Och dessa tankestrukturer är så frekventa och så genomsyrade, till och med i ert undermedvetna. Att bryta sig loss från detta klarar endast de mest modiga och visa och  djupt inom er genljuder det kall ni bestämde er för innan ni gick ner i denna inkarnation. Ni var fast övertygade om att ni skulle bistå i avtäckandet av det illusoriska och hjälpa till att föda fram det riktiga ljuset genom att den här gången inte fastna eller förlora sig i ert ego utan gå djupare inom er och därmed föra ert ljus till högre oktaver.

Vi är på ytan inne i en dramatisk tid kära vänner. Alla kan se det, men min önskan är att ni förstår att detta är ett absolut måste. Det stora avtäckandets tid är här. Ni markbesättning som banar vägen behöver nu stå stadigt. Nästan med fötterna en dm nedgrävda i jorden för att hämta energi av Moder Jord såsom ett ljusträd. Er krona lyser och glänser och sänder den rätta energin till er omgivning. Det räcker att ni bara är de ni är, ni måste inte åstadkomma en rad handlingar. Er energi är nu så stark att den påverkar er omgivning med sin blotta existens. Detta är gott nog, kära vänner. Kom ihåg att detta är gott nog.

Ni upplever att det är mycket som har avtäckts angående de sataniska krafternas fruktansvärda brott mot mänskligheten, vilket är helt sant. Ni som läser detta har alla haft modet att SE detta vilket är storartat. Ni går före för att stå stadigt för övriga jordbesättning. Nu är ytterligare avslöjandet i antågande på planeten. Vi vill säga håll i hatten. I september kommer ett smärtsamt avtäckande liksom nästa stora illusion som rasar i slutet av november med kulmen i december. Vet att detta är av godo och det är ljusets krafter som gör att trollen spricker som ni brukar säga.

Vi är med er och står ständigt vid er sida och vi älskar er,

Ashtar med besättning.

Du gillar kanske också...