Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 3 juli, 2020

 

Brendas Blogg

via Brenda Hoffman

den 3 juli, 2020

Kära Ni!

Vänligen var medvetna om att ert behov av att ha de rätta symbolerna och orden inte hjälper er eller andra. Det här är en tid för er att fokusera på glädje i stället för splittring.

Naturligtvis är det för de flesta nödvändigtvis inget lätt val att ignorera splittringen. För vi har bankat in i era tankeprocesser att alla kommer att finna kärlek och glädje. Därmed har många av er vänt dessa koncept utåt. Ni tror att innan den yttre världen uttrycker kärlek och glädje, så kan eller borde ni inte göra det. Att det är fel för er att vara lyckliga i er omgivning. Att ni inte har rätt att leva i glädje på grund av att så många lider.

Det är följden av era 3D-liv och er nuvarande förståelse gällande de Universella principerna. Fastän vi ständigt har konstaterat att ’ni är en’, att det Universella konceptet sannolikt är annorlunda är er nuvarande förståelse. Ni har accepterat övertygelsen om att ni är lika viktiga som andra, att själv-kärlek inte är något dåligt, men ni förblir förvirrade när det kommer till att uttrycka eller dela med er av er glädje.

Borde ni inte vara rädda, arga, eller ledsna, såsom en stor del av samhället nu är? Och hur vore det ifall ni inte känner glädje? Hur kan ni trolla fram glädjen? Frågor som har mer att göra med er 3D-utbildning än er nuvarande verklighet.

Ni fruktar i sanning att vara annorlunda. Att le när andra gråter eller grimaserar. Om ni känner er glad, så tror ni att ni sviker era vänner, släktingar och ert samhälle. Hur kan ni vara glad när andra inte är det? Därför klamrar många av er fast vid social nedstämdhet, inte för att ni behöver, utan för att ni känner att ni borde göra det.

Är ditt liv hemskt eller svårt? Om det är fallet, hur skiftar du denna verklighet? Om inte, varför är du ledsen eller arg? Du fortsätter tro att frågor utanför dig är boven i dramat, medan du i sanning skapar din egen verklighet.

Frasen ’du skapar din egen verklighet’ var en av dina första introduktioner till koncepten gällande förändring. Därmed är ’du skapar din verklighet’ fullt levande i ditt liv och i allas liv som tror att det är så. Du behöver inte oroa dig över din yttre värld om den inte är så obehaglig att den får dig att känna hopplöshet. För dina känslor skiftar världen, inte andra i externa situationer.

Du trånar efter gårdagen då livet verkade vara rätt och bekvämt. Gårdagen var aldrig det.

Gårdagen var en jord fylld med ilska som doldes av en del plattityder och några handlingar som talade till ditt 3D-hjärta. Stenar täckte över de skenbara bitar som du vägrade uppmärksamma, vilket stämde för största delen av ert samhälle. Dessa stenar blir nu vända upp och ner. Det betyder inte att trädgården inte längre är tjusig, bara att det är dags att ta itu med det som ligger under stenen. Ert samhälle gör detta.

Din roll inkluderar inte att patronisera över dem som upptäcker vad som ligger under stenen. Din roll är att skifta till glädje och att uttrycka denna glädje. För till och med det som ligger under stenen är vackert, bara annorlunda än resten av trädgården.

De som befinner sig i uppvaknandets andra och tredje våg ger uttryck för helheten i den underbara trädgården, inklusive det som ligger under stenen. Deras glädje i att göra det är vad du börjar förnimma.

Det gäller även för COVID-19. Fastän detta virus dramatiskt skiftar ert liv, så låter det också er uttrycka er själva på ett friare sätt. För de sociala reglerna faller, en efter en. Ni kan känna er ensamma och rastlösa. Men samtidigt upplever ni frihet från krafterna utifrån som har uppmuntrat er att handla, klä er och bete er på specifika sätt. En nyvunnen frihet som börjar kännas läcker. Uppmärksamma det. Och att uppmärksamma att ert behov av att visa vilka ni är, i stället för vad andra tycker att ni borde vara, är också läckert. Fastän det här viruset skiftar ert liv på sådana sätt som ni inte alltid gillar, så öppnar det upp era friheter att existera.

En del kommer att argumentera mot det senaste påståendet. I tron på att samhället talar om för er hur ni ska uppföra er. Det stämmer till en viss grad. Men ni upptäcker också sedan nya sätt att hantera ert nya liv.

Denna tid handlar om att komma på vem du är och vad du behöver för att vara fri. Vissa relationer kommer inte att överleva. Andra relationer kommer att formulera nya samspel. Och andra kommer att vara bidragande till att skapa nya relationer.

Du är inte längre bunden av klädsel, mat, verbala eller koder för handlande i 3D. Därmed upptäcker du dina nya inre koder. En glädje som du kanske inte förrän senare förstår eller kan njuta av.

Samtidigt upptäcker du nya intressen och riktningar. En nyckel bland dem är att bry dig om dem som avslöjar vad som ligger under stenen. Du behöver inte återuppleva rädsla och smärta, för det har du redan gjort. Vad är det som är glädjefyllt i ditt liv? Naturen, aktiviteter, samtal, skratt, att förnya relationer, nya övertygelser och handlingar och så vidare.

Du håller på att bli en ny person. Detta i sig självt är glädjefyllt. Du förstår ännu inte den kraftfulla position som du befinner dig i. I stället är du lite som en tonåring som vill vara populär, men som inte kan få de populära ungdomarna att lägga märke till dig.

Vad du snart kommer att upptäcka, ifall du ännu inte har gjort det, är att de populära ungdomarna inte är den du är, inte heller den du vill vara. Du är en ny varelse med nya riktningar – allra viktigast, nya glädjeämnen. Inte hur hemskt samhället är, utan hur underbara dina nya friheter är.

Vem är du? Och hur ger du uttryck för den nya varelsen som du håller på att bli? Detta är din glädje och din kraft. Så är det. Amen.

LifeTapestryCreations.com. To receive Brenda’s Blog, please click the Subscribe Button on the upper part of her “Blog & Subscribe” page and then click the – Subscribe to Brenda’s Blog by E-mail – line. Complete your subscription by entering your e-mail address and accepting the e-mail confirmation.

Copyright 2009-2020, Brenda Hoffman. All rights reserved. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But PLEASE maintain this blog’s integrity by including the author/channel’s name: Brenda Hoffman and source website link: LifeTapestryCreations.com.

 

Översättning: Aslög

Du gillar kanske också...