Fader Gud via Galaxygirl, 28 juli, 2019

Fader Gud

via Galaxygirl

28 juli, 2019

Hej på er, Mina Barn!

Detta är Fader Gud. ”I begynnelsen var ordet” är vad ni har fått lära er. Ni fanns här tillsammans med mig i början, kommer ni ihåg det? Vi planerade, vi skapade. Det är vad ni nu gör, bara att det sker i denna sfär, där era krafter förefaller vara begränsade. De är inte begränsade. Jag försäkrar er att det inte förekommer några gränser, för det definierar min natur och jag skapade er. Mina Barn, ni är som jag, jag gjorde er som mig. Jag är gränslös, jag är formlös, för jag utgör alla former och finns ändå i tomrummet. Kan ni förstå? Kanske ni kommer att minnas.

Se hur nebulosorna dansar och snurrar, som Modern gillar att uttrycka det. Där finns jag och där finns ni tillsammans med mig. Ni har haft oräkneliga upplevelser – tider för lek – alltigenom denna kvadrant av rymd och många, många fler. Ni är urgamla, tidlösa – ytterligare en begränsande övertygelse. Ni är inte 20 eller 40 eller 60 eller vadsomhelst. Det är åldern på er mänskliga kropp och i själva verket så är ni så mycket mer. Fraktaler av fraktaler, ljus av ljus. Kan ni förstå? Den enda begränsningen ni har gällande er själva är ert sinne, det är era egna övertygelser, djupt ingrodda med hjälp av brist. Inte längre. Låt oss skifta detta.

Det finns triljoner stjärnor och ändå känner jag dem alla väl och samtliga på dem. Vi är ett. Alla Universa är min kropp, galaxerna, mina fingertoppar. Jag är vidsträckt. Ni är en del av mig. Bli återigen ett med mig. Kom ihåg min kärlek för er, mina barn, ingen kan någonsin ta den ifrån er. Jag är er gyllene biljett. Jag är, vi är ett. Kan ni se ironin i det stora mysteriet; genom att ni är vad ni eftersträvar, för där ÄR JAG.

Var därför i frid, barn. Känn er tröstade. Er värld förefaller befinna sig i kaos. Det är endast hur det ser ut, hur det sänds ut. I själva verket står mycket i görningen bakom kulisserna, för att säkerställa att detta, förändringen, sker så smidigt som möjligt. Vila i mig. Vila i min närvaro, min famn. Sitt i mitt knä och låt oss känna glädjen av att på nytt få vistas i varandras närvaro. Jag har saknat er. Har ni saknat mig? Jag är inte den som ni har fått höra berättas om, jag är så mycket mer. Jag älskar er. Jag dömer er inte, för det skulle involvera villkorlig kärlek. Förstår ni? Jag älskar er oerhört, varsamt, fullständigt, alla era stökiga bitar. Jag är er försörjare, er healer. Kom till min närvaro och sitt en stund tillsammans med mig. Detta är er kyrka, er helgedom, den stora kyrkan utan väggar där Kristusmedvetandet sammanblandas med den stora JAG ÄR och hans/hennes skapelse. För allt är ljus, allt är skapelse av kärlek, av ljus. Där FINNS JAG.

Jag är er Fader Gud. Tiden för det stora uppvaknandet är nu här, och ni utgör det, alla tiders ljusarbetarteam! Ni tar in kodningarna, dessa böner om förnyelse och viktigast av allt, visualiseringen, ljusarbetet, det tunga lyftet, rensandet – ni gör allt detta och det har ni gjort under så lång tid, utan att klaga. Ett väl utfört arbete, säger jag. Vi, er Moder och jag, älskar er alla så mycket. Metatron visar tummarna upp, vilket är väldigt olikt hans karaktär, han måste vara förväntansfull. Vi är i själva verket alla förväntansfulla för era framsteg! Det är vi verkligen. Jag älskar er! Kan ni förnimma min kärlek? Den är samtidigt en stark omfamning och en stillsam vindpust. Det är ljusstrålarna som spricker fram igenom den molniga väderleken. Det är ett barns skratt. Det är er lojala husdjursvän som följer er vart ni än går. Ni är omåttligt älskade, stöttade. Där finns jag. Jag finns inom er.

Jag är er Fader Gud, ert största fan! Där fick jag er att le. Var i glädje, mina barn. Var i glädje och var i frid, ett tillsammans med mig, för det är en härlig plats att sitta och vara en stund. Och snart kommer ni att inse att ni kan prata med mig varhelst ni befinner er, under alla omständigheter, för jag kommer att finnas där tillsammans med er. Era änglar omger er redan. Tackar ni dem? Ber ni dem om hjälp? De är ivriga att få tjäna. Denna skapelse av 5D-jorden är ett rätt underbart projekt! Jag kan inte vänta tills jag får se vad ni skapare skapar i kärlek, i glädje. Mycket kärlek och stor glädje ligger i er framtid, mina barn. Mycket kärlek, mycket glädje. Känn det. Dra dem till er likt smicker, såsom Modern säger. Dra till er glädjen och gör anspråk på den och tacka mig för att det redan är på det viset. Denna stilla punkt av varande har ni uppnått precis nu, detta är en salig neutralitet som ni talar om och som ni och så många andra under århundradenas lopp har strävat efter. Detta är varför det är så viktigt att stilla sinnet och alla aktiviteter. Den Nya Jorden kommer att ha massor av tid och rum för er för att ni på nytt ska kunna ladda upp er för att vara, att andas, att skapa! Var i glädje. Jag är er Fader Gud. Tala närsomhelst med mig. Det behövs inga inbokade möten! Och naturligtvis, inga återlämningar eller återbäringar av detta högst underbara liv, detta ögonblick som ni står i färd med att skapa. Spendera det väl, mina barn. Detta är med all säkerhet en av alla tiders historieböcker. Jag älskar er. Gå nu och ha en underbar dag, fylld av kärlek och ljus! Lys upp Gaia och alla ni samverkar med. Ni är strömbrytaren för ljuset för det här projektet. Se hur många strömbrytare ni idag kan slå på och var i glädje. Jag kommer ständigt att heja på er i varenda stund, för alltid. Jag är er Fader Gud.

 

~ galaxygirl

 

 

Översättning: Aslög

Du gillar kanske också...