Brendas Blog via Brenda Hoffman, 26 juli 2021

 

 

Brendas Blog via Brenda Hoffman 26 juli 2021

 

Kära Ni,

Ert behov av att ha rätt dyker upp på de mest ovanliga platser Ni har arbetat flitigt i flera månader eller till och med årtionden för att skapa ett speciellt ljus. Ändå fnyser andra åt resultatet av dessa svåra övergångsuppgifter. Som om er tro och handlingar har lite värde.

Det är många av er som är förvirrade över era nuvarande övertygelser och handlingar. Var dessa handlingar giltiga eller bara ett orealistiskt drömtillstånd med lite värde eller behov?

Kanske inkluderar dessa åtgärder att ignorera vänner eller andra delar av din värld som verkar obehagliga. Även om du vill känna att du är ett med alla, känns andras beslut och handlingar fel. Hur kan det vara så om du flyttar till kärlek och bort från rädsla?

Du är bekvämast i en värld av konsensus – inte nödvändigtvis över hela världen utan inom dina vänner, samhällen, familjer och länder. Vad som händer är en uppdelning av 3D-konsensus och skapandet av nya koncept som du ännu inte är bekväm med.

Hur kan du någonsin vara ett med andra som inte tror eller agerar som du gör? Ändå återvänder några av dem som du har avskrivit till din krets på sätt som du inte förväntade dig.

Det här är en förvirrande tid.

Din nya värld är inte längre linjär.

Cirkulär är ditt nya handlingsord – och snart även tro. Trots att det som var inte längre finns är detta nya annorlunda än du förväntat dig.

I 3D förblev det bandet ofta brutet när du väl förnekat någon av någon anledning. Du upptäcker att vad som en gång var inte längre existerar. Så är det, du kanske återvänder till vänner du trodde att du aldrig skulle interagera med igen – eller inte.

Din nya värld har väldigt få tydliga uppdelningar. De avgörande faktorerna från i går gäller inte längre. Dina handlingar och övertygelser förändras dagligen. Så är det, du fladdrar från tro till tro, handling till handling och tanke till tanke.

I 3D var tydliga avgränsningar nödvändiga för att främja samhällstankar. Du befinner dig på en ny plats i en ny tid och upptäcker att ingenting är klart angående vem du är eller vad du tror.

Det sista konceptet är skrämmande eftersom du inte är van vid fritt tänkande- och handlingsfrihet när du är på jorden. Du utforskar nu nya frekvenser, dimensioner, övertygelser och handlingar i universella termer – vilket har varit sant sedan du blev avlad för evigheter sedan. Men när du var på 3D-jorden, begränsade du dina tankar och handlingar så att de passade inom de accepterade parametrar som fastställts av andra för att skapa en 3D-sammanhållning.

Den 3D-sammanhållningen finns inte längre.

Så är det, du utforskar nu alternativ som du utforskade medan du inte var på jorden. När du gör det upptäcker du nya möjligheter och för närvarande nya rädslor. Det är som om din personliga värld exploderar av idéer, handlingar och interaktioner.

Ändå verkar din 3D-värld vara densamma. Du fortsätter att vara arg på andras handlingar. Men ilskan försvinner när du flyttar till nya platser och världar. Och när du gör det överraskar du dig själv med nya tankar, drömmar, handlingar och behov.

Ditt behov av att vara tillsammans med andra är inte längre så viktigt. Ändå är dina dagar och tankar fulla. Även om det inte finns tillräckligt med tid på dagen för att göra allt du önskar verkar du inte göra så mycket.

Din nya värld är upp och ned. Det som en gång gav dig glädje gör det troligen inte längre. Det som en gång var tråkigt är troligtvis inte det längre. Och de som du bestämde att du inte längre ville interagera med verkar ha förändrats – eller inte.

Det är nästan som om du har blivit vad många kallar en ”walk-in.” Du är en helt ny varelse som lär dig mer om dig själv varje dag. Många av dessa nya bitar är förvirrande, för de känns rätt, även om de är motsatt mot din tidigare logik.

”Det här är inte vem jag är, eller hur?” verkar vara en del av ditt nya väsen.

Lägga till och subtrahera aktiviteter och tankar – sekund för sekund. ”Vem är jag?” var din refräng efter att du lämnade 3D. En refräng som blir starkare och mer högljudd.

Du är förvånad men inte missnöjd med ditt nya väsen. För du är sannolikt lugnare och mer fridfull i dina handlingar och tankar.

Det som en gång skrämde dig verkar vara längre bort, inklusive människor, platser och saker. Du är mer bekväm med att låta andra bli irriterade och arga, för du känner inte längre så mycket behov av att göra det. Du finner dig själv ignorera obekväma bitar och kanske uppmuntrar dina nära och kära att göra detsamma. Du behöver inte hoppa in i någon arg konversation eller handling. Du är mer bekväm med att inte göra så mycket av någonting i stället för att tvinga dig själv att vara något, vilket var sant i 3D.

”Det här är vem jag är, och jag känner inte så stort behov av att projicera något annat.” En ny refräng som överraskar dig lika mycket som någon annan.

När du är uttråkad agerar du på det. Och när du är upphetsad gör du detsamma. Alla dina 3D-stopp tas bort. Och när det händer ifrågasätter du dig själv. Inte för att du är obekväm, utan för att ditt nya du är annorlunda än ditt 3D du – eller hur du förväntade dig att vara i denna nya värld.

Du antog att fladdra från intresse till intresse innebar att du skulle gå med i en kreativ grupp här och en samhällsgrupp där. Istället upptäcker du att du känner för att göra mindre än innan din övergång. Allt verkar vara för mycket, troligtvis inklusive ditt jobb, matlagning, körning hit och dit eller träffa vänner. Som om din värld har stannat, istället för att gå upp till en ny nivå.

Du utforskar och fladdrar från plats till plats – antingen inom dig själv eller fysiskt. Bara inte som du förväntade dig. I framtiden kan ditt fladdrande vara mer utåt än inåt, vilket är sant nu. Men det spelar ingen roll. Det finns inga regler. Precis som det inte finns några universella regler för vad du behöver utforska när du inte är av 3D-jord.

Tillåt dig flyta, agera, prata och vara, precis som du tillåter ett spädbarn att göra det när de utforskar sin nya värld. Du gör detsamma i en ny Universell varelse medan du är på den nya jorden. Jorden du hjälpte till att skifta från rädsla till personlig frihet i glädje och kärlek.

Så är det att du skapar en ny Universell varelse medan du är på jorden under denna livstid. Så är det. Amen.

LifeTapestryCreations.com. För att få Brendas blogg, prenumerera via WordPress.com. Eller klicka på knappen Prenumerera på den övre delen av webbplatsen ”Blog & Subscribe” (LifeTapestryCreations.com) och klicka på – Prenumerera på Brendas blogg via e-post – raden. Slutför prenumerationen genom att ange din e-postadress och acceptera e-postbekräftelsen.

Upphovsrätt 2009-2021, Brenda Hoffman. Alla rättigheter förbehållna. Dela gärna detta innehåll med andra, posta på din blogg, lägg till det i ditt nyhetsbrev etc. Men behåll den här bloggens integritet genom att inkludera författarens, kanalens namn: Brenda Hoffman och källwebbplatslänken: LifeTapestryCreations.com.

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...