Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 21 september, 2018

Brendas Blogg

via Brenda Hoffman

21 september, 2018

Kära Ni!

Vi uppmanar er att sikta mot stjärnorna. För i själva verket så är ni stjärnorna. Ni är både Universella Olympiska stjärnor och ni härstammar från stjärnorna. För stjärnorna skapades och beboddes av er fler gånger än vad ni kan räkna.

Därför känner ni er fridfulla och utvilade när ni observerar stjärnorna. Inte för att gotta er över era skapandeförmågor, utan för att minnas hur skickliga ni har varit och fortfarande är.

Det är dags för er att ”sätta er i vagnen i riktning mot stjärnorna” i åminnelsen av allt som ni har uppnått och håller på att uppnå. För många av er är frustrerade och förargar er över den ena eller den andra händelsen på Jorden och minns inte att en sådan ilska blott är en nanosekund i er övergripande verklighet.

Om ni är upprörda eller förargar er över något, förändra det. Och ifall ni gläder er över något, förstora upp det.

För ni har glömt bort hur magnifika ni i sanning är, när ni väl blev en del av tyngden på Jorden. Fastän Jorden nu är av 5D, så fortsätter ni utkämpa strider i 3D som nu har lite att göra med er – och som visar er förkärlek för offermentalitet.

Det finns ingen anledning för dig att känna dig som ett offer. Du har skapat världar, planeter och stjärnor och ändå tillåter du att några få människor kvarhåller dig i elände och rädsla.

Gör anspråk på dig själv! Gör anspråk på din makt och ta dig bortom de 3D-regler som dikterar att någon måste tala om för dig vad du ska göra.

Du är större och bättre än 3D-reglerna. Res på dig. Du behöver inte längre gömma ditt sanna själv bakom slaveri och undergivenhet. Du har spelat Clark Kents roll alldeles för länge. Det är dags för dig att göra anspråk på din status av Superman och Superwoman. Ett tillstånd inom vilket du kan göra allt du vill – för vem ska hindra dig?

Många av er hävdar att den där chefen, den där föräldern eller vännen, eller den där politikern är elak mot dig eller mot någon som du tycker om. Vad ska du göra åt det? Ska du springa in i din hörna och gråta av ilska eller rädsla? Eller ska du ta på dig dina vuxenkläder och förkunna din frihet?

Du har i eoner följt meddelanden gällande svaghet, undergivenhet och offermentalitet. Radera dessa meddelanden för du är ingen tjänare, inte heller någon fånge. Du är en extremt kraftfull Universell varelse som har skapat självaste jorden som du står på och javisst, elementet av rädsla som du nu håller på att få bukt med.

Du är en skapare och ingen tjänare. Kan du föreställa dig Jesus, Mohammed, Buddha eller någon som du har i dina tankar såsom stora offer? Eller ser du dem som starka, kraftfulla varelser som levde i sitt samhälle för att de ville visa på möjligheter?

Ni, en masse, är dessa möjligheter. Ovannämnda föregångare i denna övergång planterade dessa frön av kärlek och glädje. Ni är blommorna – starka, kapabla, flexibla och glädjefyllt klara och färggranna. Ni är de som får det grå landskapet som i eoner har varit Jorden att bli till en färgglad planet av glädje. Något som i öknen sker med några års mellanrum.

Skillnaden är att era blommor inte vissnar, utan i stället blomstrar de och förökar sig i snabb takt.

Du är inget offer. Ingen är starkare eller mäktigare än du. Sluta upp med att låsas att du inte kan göra något, eller att du måste be om lov eller vänta tills detta hemska går över.

Du är kraften och strålglansen och ljuset. Så är det. Amen.

 

LifeTapestryCreations.com. If you would like to receive Brenda’s Blogs when posted, please click the Subscribe Button on the upper part of her Blog & Subscribe page and then click the – Subscribe to Brenda’s Blog by E-mail – line. Complete your subscription by entering your e-mail address and accepting the e-mail confirmation.

 

Copyright 2009-2018, Brenda Hoffman. All rights reserved. Please feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc., but maintain this article’s integrity by including the author/channel: Brenda Hoffman & source website link: LifeTapestryCreations.com.

 

 

 

 

Översättning: Aslög

You may also like...