Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 24 januari, 2022

 

Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 24 januari 2022

 

Kära ni,

Många av er är oroliga över att ni inte är redo för den sista pushen, födelsen av ett nytt du. Sådana farhågor tyder på en misstro om ditt värde.

Du njuter med största sannolikhet av tanken på en ny jord som någon kommer att skapa och främja. Men denna någon är verkligen inte du, för du är bara du – en vanlig jordbo. En tro många av er har trots eoner av träning för detta ögonblick. Du tror att du inte kan vara en jordräddare eller ängel eftersom du är så genomsnittlig, så vanlig.

Du njuter antagligen av dessa sago- och seriefigurer som förvandlas från vanliga till extraordinära med liten eller oväntad ansträngning. Ni är dessa karaktärer – Clark Kent som förvandlas till Stålmannen. Inser ni inte att era sago- och seriefigurer är triggers för att påminna dig om din storhet och skicklighetsnivå?

Den sista tanken betyder inte att du kommer att hoppa in i en telefonkiosk – även om du kunde hitta en – och förvandla dig till en övermänniska. Istället har var och en av er en specifik expertfärdighet, inte inom ramen för andras möjligheter. En färdighet som är din hemliga gåva till världen.

Din gåva kan vara något du längtat efter eller har använt i årtionden. Allt som spelar roll är att du använder den färdigheten, den är emellertid mest bekväm för dig. Kanske är du en fysisk healer eller en kärleksfull varelse som tröstar alla bara genom att vara i deras närvaro. Kanske är det skapandet av något som framtida generationer kommer att utnyttja. Eller vackra konstverk eller musik för att ge tröst till dem som ansluter till dina konstnärliga skapelser. Det spelar ingen roll vad din unika gåva är, för varje gåva är nödvändig för att hjälpa jorden och dess varelser att skifta från utåtriktning till inre frid och glädje. Allt du behöver göra för att få tillgång till dina färdigheter är att följa dina intressen.

Du är inte en föregångare bara för att ta upp en föregångares plats i gruppen. Du är en föregångare eftersom du är kraftfull och uthållig, vilket visas av ditt pågående behov av att förändra jorden och dig själv trots alla odds.

Du är exceptionell med många färdigheter. Samtidigt har du en unik färdighet som du finslipat i evigheter för den här tiden.

Ingen som läser detta meddelande kan hävda – även om de kanske vill, så att de kan värna om sin tidigare värdelöshetsutbildning – att de inte är skickliga, exceptionella eller redo. Den här tiden är vad du hoppades på, förberedde dig för, bad för och flitigt ägnade dig åt i evigheter.

Låt den där glittrande, speciella nya du visa vem och vad du är. Det här är inte en tid att vara blyg eller nervös. Den här gången, på den här platsen är ditt budskap att lysa så starkt som du velat i evigheter. Även om du inte är bättre än andra är du annorlunda – precis som Johann Sebastian Bach var annorlunda än Steve Jobs. Båda skapade något som förändrade jorden på oväntade sätt. De var föregångare som förberedde vägen för dig.

Det är dags för dig att göra anspråk på dina färdigheter, din inre kraft och din rättighet att vara av jorden nu. Blyga violer behövs inte längre. Gör anspråk på dig själv så att de som följer kan göra detsamma, precis som Steve Jobs, tillsammans med andra tänkare, skapade nya färdigheter och språk för att hjälpa er att kommunicera med varandra på sätt som aldrig tidigare varit kända. Sluta låtsas att du inte är lika skicklig. Och sluta låta andra tvinga dig att anpassa dig till det som var.

Det som var är inte längre – precis som du inte är utåtriktad längre.

Din tid är nu. Hävda dig själv i all din till synes excentriska härlighet.

Dina färdigheter behöver inte vara utomjordiska – de måste bara skapa en värme och rättskänsla inom dig. Kanske är du en snäll granne eller skaparen av något som kommer att förändra världen. Det spelar ingen roll. Allt som betyder något är att det känns rätt inom dig själv, i vetskap om att detta är din dröm. Detta är din nyckelplats!

Även om det finns andra intressen och aktiviteter som du sannolikt kommer att delta i, är din nyckelplats ditt centrum, din personliga sol, som kommer att stråla ut till alla aktiviteter där du deltar.

Hitta och gör anspråk på din personliga sol.

Ingen annan än du känner till din personliga sol. Du kommer att dras till en viss aktivitet – kanske något du alltid har tyckt vara spännande. Tillåt dig själv att aktivera din centrala sol med en vetskap om rättfärdighet inom dig. Din personliga sol kommer då att stråla ut till de lämpliga aktivitetsstjärnorna.

Om du inte förstår vad vi i universum talar om, fråga dig själv vad som ger dig glädje i ditt dagliga liv? Vad väcker ditt intresse? Eller vad önskar du att du hade tid att göra? Kanske behöver du fråga dig själv varför något har varit eller har blivit viktigt för dig. Följ sedan upp den frågan med hur den informationen relaterar till ditt nuvarande liv eller hur du önskar att den skulle göra det. Troligtvis är svaret en del, om inte allt, av din centrala sol. Tillåt dig själv att bädda in dig i den aktiviteten eller tankeprocessen, för du kommer att känna dig lite tom tills du gör det. Följ sedan den kunskapen med relaterade aktiviteter.

Din centrala sol finslipades genom eoner av träning till att vara startpunkten för ditt nya liv i denna nya värld. De tidigare nämnda personliga frågorna kommer att leda dig till din nya värld, samt avslöja dina superkrafter av innovation och skapande för dig själv och andra. Så är det. Amen.

LifeTapestryCreations.com. För att få Brendas blogg, prenumerera via WordPress.com. Eller klicka på Prenumerera-knappen på den övre delen av hennes ”Blogg & Prenumerera”-webbsida (LifeTapestryCreations.com), och klicka på raden – Prenumerera på Brendas blogg via e-post. Slutför din prenumeration genom att ange din e-postadress och acceptera e-postbekräftelsen.

Copyright 2009-2022, Brenda Hoffman. Alla rättigheter förbehållna. Dela detta innehåll med andra, lägg upp på din blogg, lägg till det i ditt nyhetsbrev, etc. Men vänligen upprätthåll denna bloggs integritet genom att inkludera författarens/kanalens namn: Brenda Hoffman, och källans webbplatslänk: LifeTapestryCreations.com

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...