Brendas Blog via Brenda Hoffman, 27 december 2021

 

Brendas Blog via Brenda Hoffman

27 december 2021

Kära Ni,

Ni har lämnat 3D. Trots det har många av er firat helgerna som vanligt det här året. Skillnaden är att detta års firande sannolikt har haft liten betydelse för er. Ni har kanske tårats i umgänget med vissa vänner eller släktingar, men själva firandet har känts tomt. Som om ni stod utanför firandet, observerande det som sker men utan att delta.

Sådana känslor måste vara svåra att erkänna för en del av er, för ni antas vara yra av glädje, kärlek, ilska, eller något. Men ni kände lite eller inget – som om det var vilken dag eller tid som helst.

Ni har skiftat bortom 3D behov och ”borden”. Genom det har ni blivit litet frånkopplad. ”Borde jag inte känna mer, göra mer, eller älska mer? ” Enligt 3D-borden är svaret ett rungande ja. Tidigare, om ni inte kände som det förväntades eller visades upp av andra, kände ni er skyldiga, sorgsna, till och med förödmjukade.

Vi, i Universum, ska avslöja en liten hemlighet för er. Majoriteten av 3D-varelserna känner inte vad media, religioner, samhället och andra tycker ni borde känna under helgerna.

3D helgfirande är oftast ett bedrägeri. 3D-dagar utvalda för alla att uttrycka kärlek och glädje. Dagar som är underbara för dem som klarar av att uttrycka de förväntade känslorna. Men de flesta människor gör inte, eller kan inte, göra det – vilket skapar en känsla av att de är värdelösa, fel, till och med dåliga, inom dem.

Så depression grasserar under 3D-helger. 3D dagar utvalda att hedra religiösa gudar, skiftande årstider, militära segrar eller förluster, födelsedagar, erövrat territorium och så vidare. Inget som nödvändigtvis är kopplat till individuella behov eller intressen, men som är resultat av påbud från makthavarna.

Ni återgår till ett mer naturligt tillstånd, där era speciella dagar av glädje är resultatet av era handlingar och intressen, inte sociala ”borden”.

Inser ni vilka ansträngningar ni i generationer gjorde för att skapa känslor som ansågs lämpliga, från någon utanför er själva?

Så, falska firanden upphör för er.

Även om ni sannolikt njuter lite av festligheterna och sammankomsterna, har mycket av firandet väldigt liten känslomässig betydelse för er, i motsats till vad era filmer och dokumentärer framställer.

Betyder detta sista uttalande att ni inte borde fira högtider? Nej. Firandet blir mer frekvent, för det kommer att sakna sociala borden och istället skapa de kärleksfulla upplevelser ni så gärna vill ha.

Ni förstår ännu inte vad vi, från Universum, talar om, för ni tror att antingen tycker ni om de högtider som skapats av makthavarna, för tiotals eller hundratals år sedan, eller så blir ni isolerade från många jordliga nöjen.

I stället kommer ni, som stor massa, att skapa nya anledningar att fira, dagar, veckor och månader, baserade på era intressen och gemenskap, inte globala händelser implementerade av dem vid 3D-makten, för att frambringa specifika handlingar eller känslor.

Ert nya firande kommer att ha betydelse långt bortom ert nuvarande firande. Betyder det att Julen inte längre kommer att vara en del av årets firande-händelser? Ni kommer istället att fira hur, om eller när ni vill. Ni kanske bestämmer er för att ha ett Jul-liknande firande i juni, eller inte alls. Och istället för julklappar, mat, gräl, skuld och skam och resesvårigheter kanske ni nästa år skapar en högtid med färska varor från trädgården, som äts vid ett träd med era speciella vänner.

Det krävs inte längre av er att känna eller göra detta, någon dag av något år. Ni är fria från 3D-borden.

Då ni till fullo lämnar era 3D-liv, kommer ni att upptäcka nya och annorlunda glädjeämnen, inklusive högtider som är lämpliga för er.

Ni är nya, så är också era dagar av firande och känslor. Låt det vara så. Skapa sedan vad ni behöver, när ni behöver det, baserat på era känslor istället för andras diktat. Så är det. Amen.

LifeTapestryCreations.com. To receive Brenda’s Blog, subscribe via WordPress.com. Or, click the Subscribe Button on the upper part of her “Blog & Subscribe” website page (LifeTapestryCreations.com), and click the – Subscribe to Brenda’s Blog by E-mail – line. Complete your subscription by entering your e-mail address and accepting the e-mail confirmation. 

Copyright 2009-2022, Brenda Hoffman. All rights reserved. Share this content with others, post on your blog, add it to your newsletter, etc. But please maintain this blog’s integrity by including the author/channel’s name: Brenda Hoffman, and source website link: LifeTapestryCreations.com.

 

 

 

Översättning: Markku

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...