Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 26 december, 2021

 

Vilka det Arkturiska Rådet Försöker nå ∞ 9D:s Arkturiska Råd, Kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har upptäckt att vägen till mänsklighetens hjärta ger er mer tillgång till er själva. Det är vad ni verkligen vill, oavsett vad ni tror. Ni kanske tror att ni vill ha en fin bil, ett stort, vackert hus och en nästan perfekt själsfrände, förutom mer pengar än ni någonsin skulle kunna spendera, och helt klart vill de flesta människor ha en eller flera av dessa saker. Men det ni verkligen vill ha, är upplevelsen av att låta mer av de ni är flöda genom er, och det är det de flesta människor har märkt ger dem själva tillgång till mer av de ni verkligen är.

De ni verkligen är, är mer av en känsla än något annat. Ni är där för att uppleva er själva som växande och expanderande till mer av sanningen om vilka ni är som Källenergivarelser, och det finns många vägar att ge er själva den upplevelsen. Vi har nu kommit för att representera en väg till den känslan. För det första, när ni ansluter till oss får ni tillgång till mer av ert Arkturiska själv. Och det känns väldigt bra för alla.

Den Arkturiska aspekten av de ni är känns väldigt bra, eftersom ni var i en högre dimension i vårt stjärnsystem, och levde i frid och välstånd. Kärleken var överflödande, och det var också den andliga tillväxten och utvecklingen. Ni hade det väldigt bra allihop när ni inkarnerade här. Och därför påminner vår energi er om det, och hjälper till att fylla i den delen av er själva, som ibland känns lite tom på den Arkturiska kärleken och ljuset.

Vi är högdimensionella nu också. Just nu är vi de niodimensionella varelserna och ni är de fyrdimensionella. Vid ett annat tillfälle kommer vi att byta plats och spela andra roller för varandra. Men just nu, när ni tonar in er på oss, får ni känna era högre dimensionella aspekter aktiverade, och ni får känna mer av de ni är. Detta är vad ni gör när ni stiger upp. När ni stiger upp får ni tillgång till mer av de ni verkligen är, och det känns väldigt bra.

Under en tid, jagade många av er som tar emot den här transmissionen, de fysiska upplevelserna som ni trodde skulle ge er den större känslan hela tiden, men sedan upptäckte ni att känslan var tillfällig. Och nu letar ni efter ett annat sätt, ett mer permanent tillfredsställande sätt att fylla er själva med mer av de ni verkligen är, och vi gör vårt bästa för att ge er det, genom dessa transmissioner och undervisning.

Vi försöker nå de som är redo att gå längre än att bara få alla godbitar ni kan få i det fysiska riket, och utifrån vad vi kan känna, skulle vi säga att vi gör ett ganska bra jobb med att nå just den populationen. Och vi kommer att fortsätta arbeta med det, även efter att ni tagit er till den femte dimensionen.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Maggan

 

Du gillar kanske också...