Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 28 februari 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 28 februari 2020

 

CORONAVIRUS-EFFEKTEN

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi kan uppfatta den minsta förändringen i ert kollektiva medvetande och den totala vibrationen som ni ger ut. Vi vill att ni ska veta att vi har bevittnat en enorm stigning i frekvensen av det mänskliga kollektiva medvetandet de senaste dagarna. Ni har förändrat ert medvetande som ett resultat av den medkänsla som ni alla har känt för de som har drabbats av coronavirus.

Nu vill alla veta om det faktiskt kom från ett djur eller om det gjordes på ett laboratorium. Ni måste förstå att när någonting är i ert förflutna är det formbart. Ju mer ni fokuserar på idén om ett mänskligt virus, desto fler tidslinjer skapar ni där det var ursprunget. Det finns inte en framtid och det finns inte ett förflutna. Men i nuet visar mänskligheten sitt sanna jag. Ni känner er inte bara rädda för ert eget välbefinnande. Ni är bekymrade för de som är sjuka och för de som blir kvar när de såg sina nära och kära gå vidare.

Ni visar att ni förstår att detta är ett mänskligt problem och inte bara ett problem för delar av Asien. Nu skulle det vara korrekt att säga att mänskligheten skapade denna uppsättning omständigheter för att förena kollektivet. Ni funderar ofta på människor som bor på andra sidan världen och undrar hur deras liv är, men många av er tycker att det är utmanande att relatera till människor som bor i ett avlägset land, pratar ett annat språk och har en helt annan uppsättning normer och sedvänjor.

Det som kopplar ihop er alla är att ni är mänskliga och känner känslor. Ni vet att det finns lidande i världen, nu mer än någonsin, och att ni kommer tillsammans inte bara för att stoppa viruset i dess väg. Ni kommer tillsammans för att skicka kärlek, ljus och helande energi till den del av världen som är drabbad.

Och för de av er som får denna överföring som bor mitt i hjärtat av där det hela började, vänligen vet att ni har mer stöd än ni kan föreställa er. Era medmänniskor förstärker sin medkänsla, och de av oss i de högre områdena skickar de kraftfulla överföringarna som krävs för att höja vibrationen för alla som eventuellt kan drabbas av detta virus. Så mycket som ni känner er skyddade med er hälsa och ert välbefinnande, se till att ni öppnar er upp energimässigt för att få er icke-fysisk inympning.

Och de av er som känner er långt borta från den del av världen som lider och lever i rädsla, ni gör er del för att hjälpa de i nöd genom att låta ert ljus lysa på dem, genom att se detta som en möjlighet för er att stiga upp och hjälpa de medlemmar i kollektivet som behöver det mest. Vi är mycket stolta över alla ljusarbetare som vi har sett göra detta och vi vet att ni kommer att fortsätta utvecklas och stiga upp som ett kollektiv. Detta svar på coronaviruset för de flesta av er som är vakna är ett annat tecken på att ni är på rätt väg i er uppstigning.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...