Brendas Blog via Brenda Hoffman, 28 mars

Bild t Michaels text

Brendas Blogg, 28 mars 2016

Via Brenda Hoffman

Även om ni har full kapacitet att skapa, att bli vad ni önskar, fortsätter ni att vänta på att någon ska tala om för er att det är så – inklusive oss. Ni är femdimensionella (5D). Nu kan ni uppnå det som en gång bara var en dröm i ert tredimensionella (3D)liv.

En del av er ifrågasätter det uttalandet för ni vet djupt inom er att det finns många fler nivåer av varandet än det som ni drömmer om. Så är det – men ni kan inte föreställa er dessa nivåer i er nuvarande fysiska varelse. Det finns ingenting i era drömmar, fantasier, visioner eller tankar som ni inte kan skapa.

Om det senaste uttalandet är sant – och det är det – varför skapar ni inte era drömmar? Därför att även om ni har den förmåga ni en gång drömde om, kan ni inte acceptera att det är så.

Ni fortsätter att vänta på att rymdskepp ska landa, att trollkarlen från Oz ska hjälpa er med era nya förmågor, men inga räddare anländer i någon form. Det är dags för er att hävda er själva. Och något sådant kan bara hända om ni verkligen tror att ni är ert egna mirakel. Ni har precis börjat inse att det är så.

Nyligen diskuterade vi hur många av era olika skäl – inte minst för att ni är överdrivet äventyrliga ibland – senarelägger er jordiska dröm, så att ni kan bevisa för er själva hur modiga ni är. Ett fånigt koncept som inte är nödvändigt, inte behövs och är absolut inte produktivt.

Er ovilja att skapa er jordiska dröm, uppmuntrade av oss och andra, har bara skapat en större tveksamhet hos er att acceptera er kraft och er skicklighet som nu bara väntar på att släppas fri. Bara tro på att ni är gudar/gudinnor/skapare.

En del av er tar anstöt av våra ord för ni känner det som om vi anklagar er – och genom att göra det förlänger vi er vånda. Tvärtom! Ni kan vänta på er dröm så länge ni vill, för ni har ändå förflyttat både er själva och Jorden in i 5D. Nu önskar vi att ni belönar er själva genom att förstå hur otroligt kraftfulla ni är.

Ni har uppnått mer än ni förväntade er när ni anlände till Jorden i den här livstiden. Hedra det modet, det utförandet med att skapa era drömmar. För om ni bara uppnår vad ni redan har, har ni mer än fullbordat ert Universella kontrakt som ni skrev innan ni gjorde entré i det här livet.

Belöna er själva nu! Ni är inte sämre eller mindre kapabla än andra om ni inte gör det. Ni tillåter bara inte er själva att belöna er för den upplevelse, förändring och övergång som ni har utfört extremt bra.

Tillåt er själva att övergå från ert 3D-diktat om att ge av er själva till andra utan förväntningar eller belöningar. Det här är en Ny Jord med nya krav, om man så vill, där det främsta är att älska er själva lika mycket som ni älskar andra.

Många av er har lite svårt att ge andra av er tid, energi eller pengar. Och att belöna er själva för att göra det känns så fel. Inte för att det är det, utan för att ni ännu inte till fullo har lärt er att älska er själva som ni älskar andra.

Ni har inte ett enda själviskt ben i kroppen. Om ni hade haft det, hade ni inte offrat er själva som ni har gjort, för att återvända till Jorden och slutföra denna övergång.

Även om ni kanske känner er själviska, så är det så i 3D som inte är er verklighet. När ni till fullo har accepterat det, kommer ni att förstå varför det är viktigt för er att belöna er själva nu och under resten av er tid på Jorden.

Är det inte sant att om det inträffade en katastrof skulle ni rycka ut för att hjälpa dem i nöd? Och om ni upptäckte att en människa struntade i deras nöd, deras fysiska säkerhet, för att hjälpa miljontals andra i samma katastrof, skulle ni då inte känna ett behov av att belöna den individen på något sätt?

Du är den individen. Din uppoffring för att återvända till Jorden – vilket det verkade spännande eller inte, innan du bestämde dig för att göra det – resulterade i fysiska och känslomässiga skador på din kropp på så många sätt.

Visst, många av er hävdar att genom att göra det rensade ni bort mycket eller all er så kallade karma. Sanningen är att karma skulle ha raderats bort vilket ni återvände till Jorden eller inte. Den här övergången skulle ske för att införa en Ny Jord, utan det kaos som råder på den förra.

Ni är dagens hjältar. Allihop. Ni fick och accepterade ett extremt farligt uppdrag som ni lyckades uppnå långt bortom era drömmar eller våra. Tillåt er nu att belöna er själva för ett väl utfört arbete. Förmågan att göra det var grunden till att ni accepterade detta farliga uppdrag att omvandla Jorden.

Många av er förundras över modet hos Buddha, Mohammed och Jesus – och ändå är ni alla dem och mer. Ni har slutfört ert uppdrag att skapa himlen på Jorden och därför finns er belöning här på Jorden. Amen.

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

http://www.LifeTapestryCreations.com If you would like to receive Brenda’s blogs when posted, please click the Subscribe Button on the upper part of her Blog and Subscribe page and then click the – Subscribe to Brenda’s Blog by E-mail – line. Complete your subscription by entering your e-mail address and accepting the e-mail confirmation.

Du gillar kanske också...