Brendas Blog via Brenda Hoffman, 3 april 2020

Brendas Blog via Brenda Hoffman, 3 april 2020

Kära Ni,

Det är dags att avsluta era 3D-eskapader. Även om ni kanske vill förlänga er tid inom era 3D-komfortzoner är det inte längre lämpligt eller möjligt. Det är dags att ni accepterar att det som var i era 3D-liv aldrig kommer tillbaka.

Ni kan klaga och stöna så mycket ni vill. Men ingenting kommer att återvända av era 3D-liv. Ett sådant uttalande verkar troligen fatalistiskt, cyniskt eller elakt eftersom ni inte vill låta er 3D-värld försvinna.

Den är borta. Det finns inget ni kan göra för att återvända till det som ni kände till.

Du har längtat efter att ditt jordeliv ska skifta från rädsla till glädje. Samtidigt ville du att världen du kände till skulle förbli densamma. Dessa två önskemål står i strid med varandra. För bortom 3D kan kärlek inte växa i rädslobaserad jord. Den rädslojorden måste tas bort och återfyllas. Ni är i borttagningsstadierna.

Även om vi profeterade att er 3D-värld skulle smulas sönder trodde du inte att det skulle påverka dig – för du är inte längre 3D. En ganska korrekt övertygelse. För dina övertygelser och din glädje har expanderat utöver 3D-begränsningar. Ändå fortsätter du att vara en del av 3D-arbetet och finansvärlden. Ingen av dem var tillräckligt fruktansvärda för att du skulle gå ur dem på egen hand.

Det är som om du hade en full färgpalett, och även om du fokuserade på några ljusa färger, visste du att du kunde dra dig tillbaka till grå färger om du ville. När du var ledsen eller arg passade de färgerna dig mycket bättre än de ljusa, livliga färger som du kunde använda under de ”goda” tiderna. Ni bestämde er i grupp för att eliminera tillgången av de grå färgerna när ni upptäckte att ni använde dem för ofta i denna nya värld.

Ni har aldrig varit begränsade i era val – förutom när ni gjorde det i grupp. Som ni en gång gjorde för att fullt ut utforska 3D-rädslan. Ni har nu slutfört samma sak för känslor och handlingar bortom 3D. Ni har inte längre tillgång till det ni har haft tillgång till under eoner. Era tidigare rädslokomfortzoner är borta. Så det är många av er som fäktar i luften när ni försöker fånga det som inte längre har substans i era liv. Era rädslor, ångest och ilska blir till dunkla moln.

Många av er känner att ni är argare än ni har varit på mycket länge. Att era ledare, de sönderfallna strukturerna och rädslan för att förlora allt ni höll kärt, skiftar er sinnesstämning till platser som ni aldrig trodde att ni skulle besöka bortom 3D. Ändå hittar du en ny skräck varje dag. För ditt ledarskap gör inte det du tycker är nödvändigt för att upprätthålla det du är van vid.

Så är det av uppenbara skäl. De bitar som verkar glida genom dina globala fingrar har blivit delar av din 3D-historia. De innehåller inte den frekvens som du har blivit.

Ja, det här är en global pandemi. Ja, er värld skiftar till områden som du inte är bekväm med. Och ja, du är arg. Så vad ska du göra åt det? Inte det som din regering, samhälle eller omgivning gör? Vad ska du göra åt det?

Detta är inte längre en 3D-masshändelse. Det är din personliga handlingsplan.

En enkel personlig daglig handlingsplan. Vad ger dig glädje? Inte så skrämmande som allt är. Inte så hemskt som ditt ledarskap är. Men vad ger dig glädje?

Men då är några av er för arga för att höra er inre röst nu. Det är bra. Ni fortsätter att rensa rädsla från era jordeoner. Kanske gräver du ännu djupare och rensar saker från andra dimensioner och frekvenser. Det spelar ingen roll varför du behöver vara arg nu. Låt det bara vara. För du känner behovet av att rena dig själv från den ilskan, den rädslan innan du hittar din nya jordplats.

Så är det några av er som har stora projekt eller innovationer i åtanke när ni vaknar upp.

Andra av er kommer att upptäcka att läsa en bok eller prata med vänner är viktigare än något stort projekt. Det är så av olika skäl, särskilt för att du ännu inte är redo för ett projekt utanför din inre clearing. Det betyder inte att du är en långsam elev, utan istället är det för att du ska veta att du har bestämt dig för att göra ett extra kreditarbete som studsar bort rädslan och raseriet för de som är djupt inbäddade i 3D. Din sista rengöring HURRA.

Även om sådan rengöring inte längre är nödvändig, är det ditt val. Kommer du att vara annorlunda när du gör det? Absolut. För varje lager av rädsla som du rensar kommer du att leva mer fullständigt i glädje. Men att göra det är inte längre ett massdiktat, det är ett personligt val.

Ni visste alla att detta var ett rensande jordeliv. Hur mycket du vill rensa bortom att placera dig själv och jorden i 5D eller mer, är ett personligt val. Lite som forskare och ingenjörer som personligen vill utforska så många planeter som möjligt trots skadan det kan göra på deras fysiska varelser. Deras känsla av äventyr är viktigare än deras personliga säkerhet eller komfort.

Så det är för dig.

Du slutförde din Själs Mörka Natt innan du lämnade 3D. Nu har du en möjlighet att utforska områden som ännu är djupt dolda inom dig. Några av er väljer att använda denna tid av 3D-rädsla och smärta för att utforska dessa problem. Medan andra av er är mer intresserade av den återuppbyggande processen bortom 3D.

Inget av valen är rätt eller fel, bara vad som är rätt för dig. Du är inte längre knuten till vad och vem du borde vara. Du är den du vill vara. Så är det. Amen.

 

 

LifeTapestryCreations.com. För att ta emot Brendas blogg, klicka på Prenumerera-knappen på den övre delen av hennes sida ”Blogg & prenumerera” och klicka sedan på raden – Prenumerera på Brendas blogg via e-post – raden. Slutför prenumerationen genom att ange din e-postadress och acceptera e-postbekräftelsen.

Copyright 2009-2020, Brenda Hoffman. Alla rättigheter förbehållna. Dela gärna detta innehåll med andra, lägg upp det på din blogg, lägg till det i ditt nyhetsbrev osv. Men behåll denna bloggs integritet genom att inkludera författarens/kanalens namn: Brenda Hoffman och källwebbplatslänk: LifeTapestryCreations.com.

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...