Sananda via James McConnell, 4 april 2020

Sananda, 4 april 2020

Via James McConnell

  

Jag är Sananda. Jag har bara ett kort meddelande till er alla.

Vi, de av oss, de Uppstigna Mästarna, från Galakterna, Agartha och alla som arbetar här med Ljuset, är alla här för att hjälpa er nu i dessa tider, dessa tider som är något av en tuff tid för många av er. Men jag kan säga er, vi kan säga er, förbli lugna genom allt detta när stormen fortsätter att rasa. Den kommer att försvinna, eftersom den redan har börjat avta. Det kommer att komma tider där den kan återkomma. Men återigen, den kommer den att försvinna.

Och för var och en av er gäller att närhelst ni känner att det är för mycket och ni inte kan hantera det inom er, säg bara som jag har sagt, och som Yeshua sa för tusentals år sedan: ”Frid; håll er lugna.” För det finns hos var och en av er kraften att göra så. Kanske inte att stilla vindarna utanför er, men de vindar som virvlar inom er. Ni kan alltid lugna ner dem.

Så tillåt er själva att vara i frid, för som det har sagts många gånger nu, ni har anlänt. Och många av er kommer att vara redo att utföra de uppdrag som ni kom hit för, även om de inte har börjat ännu. Några av er har redan börjat. Och faktum är att ni kan titta på hela ert liv som ett uppdrag, eller en grupp av flera uppdrag som har förändrats som ett resultat av er tankeprocess och era varierande fraktioner.

Fortsätt helt enkelt med att låta energierna flöda genom er, och var alltid medvetna om att vi finns vid er sida. Många av oss är bara en armslängd bort, utan att ni ens är medvetna om det. Allt ni behöver göra är att fråga och vi kommer att vara där. Det kommer att komma tider när det kommer att bli mer bokstavligt än ni kan föreställa er just nu.

Frid vare med er alla. Låt kärlek skina genom er, och Ljuset finns alltid där för att lysa upp er väg framåt.

Jag är Sananda. Jag lämnar er nu, och vill att ni ska veta att allt ni behöver göra är att fortsätta att lita på att planen är igång, planen som ni alla behöver lita på. Lita på er själva och lita på alla som arbetar för att förbättra livet för mänskligheten på den här planeten.

Jag lämnar er nu.

Översättning Ulla Krogh

 


Du gillar kanske också...