Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 6 juli 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 6 juli 2021

 

Hur man Undviker en Framtid med Undergång och Mörker

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi lägger alltid fram våra teorier om vad som händer härnäst för er alla där på planeten Jorden när vi ansluter till andra råd, kollektiv och federationer från hela galaxen och universum. Vi vet inte vad ni ska göra med er fria vilja, och det vet ingen annan heller. Och om de säger att de vet, försöker de kontrollera er. Alla som förstår hur detta universum fungerar vet att ni skapar er upplevelse av nutiden, framtiden och till och med det förflutna, särskilt när ni är vakna. Det är därför vi tycker att det är så bekymmersamt att se så många väckta själar anpassa sig till en viss lärare för att få veta vad som händer härnäst.

Vi vill hellre se att alla dessa individer kommer samman och inte bestämmer sig för vad som kommer att hända härnäst för mänskligheten, utan om känslan, om vibrationen i tidslinjen som ni alla vill vara på tillsammans. Och på det sättet skulle ni inte få folk att diskutera vilket scenario som är bäst. Och även när människor kan komma överens om ett bästa scenario, tenderar ni att tro att ni måste komma överens om hur man kommer till det, och det orsakar mycket oenighet, mycket onödigt argumenterande och stridigheter.

Om ni istället kunde komma tillsammans och säga, ”Vi vill uppleva en glädjefylld, fredlig tidslinje,” och ni kan alla fokusera på dessa vibrationer, ni kan komma dit och ni kan bli förvånade över vad ni upplevt. Men det skulle alltid vara något bra, något önskat, något som kanske gick utöver vad ni ens kunde föreställa er med ert begränsade sinne.

Nu vet vi att det är en hög prioritet att träffa alla andra väckta själar och fatta det beslutet, och vi vet att det för vissa av er att hitta alla andligt vakna människor att samskapa med har visat sig vara nästan omöjligt. De av er som kan hitta några likasinnade själar att samskapa med, snälla träffa dem och prata om hur den perfekta tidslinjen för mänskligheten skulle kännas. De av er som inte kan hitta någon att ansluta till och harmonisera med, vi föreslår att ni bara gör det på egen hand. Visa hur mäktiga ni är som individer.

Det är så viktigt att inte ge bort mer av er kraft, inte ens till de individer som verkar som om de vill ha samma som ni vill. Ingen där på Jorden vet allt, och som vi just har erkänt för er vet vi inte allt. Vi kunde inte möjligen, för ni får skapa i det här ögonblicket och nästa något som är oväntat. Ni får välja och vi får hjälpa er oavsett vad ni väljer.

Vi skulle aldrig döma er för att ni valde något annat än vad vi föreslår. Vi vill bara att ni ska vara lyckliga och bemyndigade, och vi vill att ni ska veta att ni stiger upp. Vi skulle också mycket gärna vilja se er sträcka er till andra för att erbjuda dem denna möjlighet att ta tillbaka sin makt från de undergångs- och dysterhetsscenarier som de fått.

Ni kan och kommer att stiga över alla nivåer av medvetande som finns på Jorden just nu, och ni behöver inte oroa er för vad någon annans agenda är, för de skapar inte er verklighet. Det gör ni, och ni är mer effektiva på att skapa er verklighet när ni har ett kraftfullt antal av er som har samma mål att lyfta upp mänsklighetens medvetande och ta alla på en glädjefylld resa till den femte dimensionen. Det är vad ni alla är där för att göra, och ni får alla välja hur ni vill göra det. Och ni väljer hela tiden, och det är som det skall vara.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...