Brenda’s Blog via Brenda Hoffman, 3 maj 2018

Brenda’s Blog via Brenda Hoffman, 3 maj 2018

Per Staffan 8 maj 2018

Kära Ni,

Några av er återvänder till rädslor som inte har något att göra med era nuvarande eller framtida liv. Du bestämde dig för att backa tillbaka ett steg för att granska bitar som du inte längre är associerad med – som att din rädsla för det som var till slut kommer över dig.

Eftersom du förmodligen inte längre oroar dig för din nuvarande situation, känner du behovet av att återvända till en tidigare 3D-rädsla.

Så är det för att du är så djupt inblandad i rädsla att bara ord inte kan få dig att släppa taget. Att skapa rädsla innebär att en 3D-komfortnivå fortsätter som är och alltid har varit kontraproduktiv.

Din rädsla är bakom dig på sätt som du ännu inte kan förstå.

Att fokusera på rädsla är en 3D-skapelse. Den glädjecykel du är i nu och för alltid medan du är på Jorden betyder att du inte längre kan skapa rädsla. Åh, du kan känna rädsla någon gång i bland, bara för att rädslan är en del av ditt känslomässiga målarkit, men du kan inte längre skapa rädsla i full kraft.

Du ber att få ha en annan uppfattning eftersom du upplever rädsla nu. Granska den rädslan för att avgöra om den är aktuell eller något som kan hända. Till exempel, är du oroad över att du skall betala din hyra i slutet av månaden eller kastas du ut på gatan för att inte ha betalat de närmaste 15 minuterna?

Så är det att din rädsla är bara ett acceptabelt beteendemönster för dig och många av dina segment.

Du uppmuntrar fler och fler segment att gå med dig vilket innebär att vissa av deras rädslor införlivas med din nya totalitet.

Återigen, inte för att de nya segmentetens rädslor är giltiga, men för att du upplever rädslor som inte verkar genereras av ditt nuvarande liv. Nästan en skugga av fruktansvärda saker som kan hända.

Det är dags för dig att förklara till din helhet att du är en ny du och behöver inte längre rädslan för att rikta din uppmärksamhet eller varelse. För du är en föregångare, ett exempel på vad som är i stället för vad som var.

Så är det att du måste övervinna dessa till synes viktiga rädslor som har liten grund i verkligheten, annat än att göra dig rädd

Som glädjerollmodeller har du makt och behov att flytta dina uppfattningar från rädsla till glädje. Detta kommer bara att hända när du internaliserar detta till skillnad från ditt 3D-liv, ”den enda rädsla du behöver frukta är rädslan själv.” För din rädsla är inte längre din verklighet.

Även om sådant har varit sant för en tid, har du svårigheter att tro detta, så du så flyttar från, ”Denna rädsla kan förmodligen inte hända, men den rädslan kan säkert göra det.”

Att förneka glädjen i ditt liv medan du fokuserar på en eventuell rädsla är att förneka dig själv.

Du är inte längre 3D, och det är verkligen olämpligt för dig att förvänta dig det värsta och känna att det bästa är ett mirakel.

Ni är jordmirakel eftersom ni övergick från 3D-rädsla till 5D glädje under en livstid. Ni har läst att sådant är sant. NI har verbaliserat att sådant är sant. Och ändå fortsätter ni att förvänta er det värsta med lite gnistrande här och där.

Vet att dina rädslor inte skapar mer 3D-rädslor, utan istället skapar ett innehavsmönster som varken låter dig skapa glädje eller rädsla.

Du är bortom rädsla oavsett hur många segment du uppmuntrar att gå med dig från Jorden eller andra platser.

Du är inte längre 3D-rädsla – även om du vill vara det. För om du skulle fortsätta i ett rädslobaserat liv, kunde du omöjligen skapa den glädje du bestämde dig för när du kom in på jorden under denna livstid.

Din roll är inte att fortsätta att frukta med några få glädjestunder sprinklade in, den är att skapa glädje med några MINDRE rädslor.

Så du är i en strid. Du verkar inte skapa många glädjeämnen eller som du fortfarande tänker på dem, mirakel, och du fortsätter att föreställa dig, ”Vad händer om det här eller det händer?”

Dina rädslor är inte så och kommer aldrig att bli det igen. Hävda din 5D-varelse – vilket betyder all glädje du kan föreställa dig. Förneka din rädsla i medvetande om att du inte längre lever i rädsla som du har gjort under eoner.

Du är en ny varelse, med nya jordkunskaper där det viktigaste är att vara en glädjeroll för dem som vill följa dig. Så är det. Amen

LifeTapestryCreations.com. Om du vill ta emot Brendas bloggar när de läggs ut klickar du på knappen Prenumerera på den övre delen av hennes blogg och prenumerationssida och klicka sedan på – Prenumerera på Brendas blogg via e-postadress. Fyll i din prenumeration genom att ange din e-postadress och acceptera e-postbekräftelsen.

Copyright 2009-2018, Brenda Hoffman. Alla rättigheter förbehållna. Vänligen dela gärna det här innehållet med andra, lägg in på din blogg, lägg till i ditt nyhetsbrev, etc., men behåll artikelns integritet genom att inkludera författaren/kanalen: Brenda Hoffman och källans hemsida länk: LifeTapestryCreations.com.

 

 

Översättning: Lars-Eric

 

Du gillar kanske också...