Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 10 januari 2022

 

Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 10 januari 2022

 

Kära Ni,

Ni har väntat tålmodigt i evigheter på denna övergång. Nu när den har kommit är ni trötta på att vänta. Mest av allt är ni trötta på att berätta om fantastisk information för andra om en ny värld som aldrig verkar dyka upp.

Även om de flesta människor valt att vara en del av denna övergång, har de olika kompetensnivåer. Den sanningen har bara lite att göra med dig i ditt sinne, men allt i det stora hela. För ni föregångare har inte de antal som behövs för människors sista skjuts från rädsla till glädje och kärlek.

Ni har legat i framkanten av denna övergång sedan er entré till jorden under denna livstid, i vetskap om att många skulle finna er i otakt med normen. Ändå var ni beredda att hålla ut trots allt.

Det vill säga, ni var beredda att hålla ut tills vår senaste Universella information lyfte era förhoppningar. Vår Universella extra boost av hopp de senaste veckorna behövdes under de extrema energier som träffade er och jorden.

Allt förändras snabbare än ni föreställer er – bara inte idag.

Även om de som följer er planerade att göra det innan de gick ner på jorden, behöver de nu indikatorer på att det är säkert att göra det. Ni föregångare är dessa indikatorer. För ni döljer lite eller ingenting om vem ni är eller håller på att bli – en handling som är modigare än ni inser. För om vår Universella information är en hägring, kommer ni att vara ”ute i kylan” från det utåtriktade livet.

Så är det återigen, ni är de modiga andarna som alla vågar visa andra mot en ny tid av fred och kärlek. En ny era som ofta är svår att upptäcka med tanke på den ilska och det ursinne som verkar frodas inom länder, samhällen och familjer. Ett bråk fram och tillbaka som tröttar ut er.

Ni är så trötta på rädsla, smärta och ilska att ni tycker att det är fantastiskt att någon vill fortsätta dessa rädslofaktorer.

De som följer brister nu ofta ut i raserianfall som ”Du kan inte få mig att leva i kärlek.” I själva verket kämpar de till sista sekunden för att hålla fast vid det som inte längre är önskat eller njutbart.

Så det verkar som om du är ensam och överdrivet optimistisk om något som aldrig kommer att hända, som de som gav bort sina tillhörigheter i väntan på världens undergång den 31 december 1899.

När vi observerar de som följer er blir vi också förvånade över uthålligheten hos dem som håller fast vid rädslan trots en inre vetskap om att kärlek är mycket mer fridfull.

Misströsta inte. Precis som jorden inte gick under den 31 december 1899, så kommer det att vara så att de som är självprogrammerade att gå från rädsla till kärlek kommer att göra det snabbt. Inte bara för att ni pekade ut vägen att göra det, utan för att de är självprogrammerade.

Den utåtriktade jorden finns inte längre. En inåtriktad jord bildas. Och en viktig komponent i den inåtriktade jordbildningen är du.

Kan andra inte se hur smärtsamt ett liv i rädsla är? Vårt svar på den frågan är att de kommer att göra det – bara inte idag.

De som följer dig är oftast livrädda. Inte för att lämna den utåtriktade världen, utan för att lämna ett bekvämt men mestadels obehagligt liv. Tänk om de gör ett misstag och förklarar sig inåtriktade bara för att upptäcka att utåtriktning förblir ”inne”-livsstilen.

Naturligtvis händer det motsatta. Inte idag och kanske inte imorgon, men strömmen skiftar snabbt för de som doppar tårna i inåtriktade vatten och tycker att det är ljuvligt tröstande till att upptäcka hur kallt och isolerande ett utåtriktat liv har blivit för dem.

Majoriteten av människorna bestämde sig innan deras jordinträde i detta liv att de skulle vara behjälpliga i skiftet från utåtriktad 3D till inåtriktad ny varelse. Den tiden är nu.

Så ha tålamod lite längre. Även om ni inte har noterat något sådant än, kommer ni att börja märka att medierna mjukar upp sin retorik – inte på grund av inkomster som har varit sant tidigare – utan för att de också börjar ana en annan värld. En värld baserad på kärlek istället för rädsla. De som sprider rädsla kommer att finna färre och färre intresserade av deras rädsloupptåg.

I sanning, er nya värld nynnar med – något under ytan just nu – men en inåtriktad värld som är på väg att explodera till verklighet på grund av ert tålamod, mod och envishet.

Tillåt dig själv tålamodet att leva inom under några dagar eller veckor. De som följer kommer ikapp snabbare än du nu tror. Ge dem samtidigt friheten att vara när de kommer ikapp. För att tvinga någon till vad som helst är utåtriktat eller, i era nuvarande termer, kontraproduktivt för era behov och intressen.

Denna förändring kommer inte att kräva år eller ens långa månader eftersom ljuset flimrar för de flesta jordvarelser. Ett flimmer som kommer att bli en överväldigande och kärleksfull verklighet inom några veckor istället för år. Så må det bli. Amen.

LifeTapestryCreations.com. För att få Brendas blogg, prenumerera via WordPress.com. Eller klicka på Prenumerera-knappen på den övre delen av hennes ”Blogg & Prenumerera”-webbsida (LifeTapestryCreations.com), och klicka på raden – Prenumerera på Brendas blogg via e-post. Slutför din prenumeration genom att ange din e-postadress och acceptera e-postbekräftelsen.

 

Copyright 2009-2022, Brenda Hoffman. Alla rättigheter förbehållna. Dela detta innehåll med andra, lägg upp på din blogg, lägg till det i ditt nyhetsbrev, etc. Men vänligen upprätthåll den här bloggens integritet genom att inkludera författarens/kanalens namn: Brenda Hoffman, och källans webbplatslänk: LifeTapestryCreations.com.

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...