Brendas Blog via Brenda Hoffman, 5 februari 2021

 

Brendas Blog via Brenda Hoffman 5 februari 2021

Kära Ni,

Ni tar er snabbt bort från gruppens uppfattning. Och ni vågar er på uttalanden som strider mot andras. Samtidigt känner ni behovet av att passa in i samhället genom att inte avvika för mycket.

Ni vill både vara oberoende och del av en grupp. Så kommer det att bli. Era radikala yttranden eller tankar, kommer att intressera dem som tänker på samma sätt i ett visst ämne. Ni kommer inte att vara den utstötta som ni troligtvis varit under denna livstid eller andra.

Samtidigt kan ni inte fortsätta tro att ni måste vara som andra för att upprätthålla vissa relationer eller viss vänskap. Ni behöver inte längre ha vissa övertygelser för att behålla vänskap, kärlek eller familjär närhet.

Många av er svarar som ni behöver göra för att få en anställning eller en relation. Det är bara ett 3D-behov, för att vara med rätt människor eller ha en viss livsstil. Ni behöver inte längre blidka andra för att upprätthålla en viss relation eller livsstil.

Er rädsla är att om ni säger det ni tänker så kommer ni att bli utstötta, ett av de största straffen i 3D. För sådant har sannolikt hänt er vid mer än ett tillfälle, i er 3-dimensionella jordhistoria. De känslor som är knutna till att vara utstött kommer lätt tillbaka, då någon tittar konstigt på er efter ett uttalande eller agerande.

Det är sant att det verkar lättare att passa in 3D, men er nya värld vänder det konceptet upp och ner. Det är rebellerna, oliktänkarna och de som agerar som kommer att uppskattas. Hur gruppen tänker eller agerar bryr ni er inte längre om.

Ändå fortsätter ni att inom er själva tänka på vad ni är villiga att riskera på grund av det ni säger och visar upp. Det är de inre tankarna som är ni. Inte de ord ni använder för att se till att ingen känner sig sårad, utan det är istället det ni tänker och känner.

Några av er kommer att svara att detta är en tid då man måste passa sina ord. Att vissa handlingar och ord kan vara olämpliga i vissa grupper. Det är sant. Men om det är sant, då är ni i fel grupp.

I tidigare meddelanden har vi sagt att ni kommer att flaxa från grupp till grupp, när era tankar, intressen och handlingar förändras. Det är dags att börja flaxa. Och enda sättet ni kan göra det på ett säkert sätt, är att använda era tankar för att hitta gruppen eller grupperna.

Ni kommer sannolikt inte att bli kvar i de flesta av grupperna under långa perioder. Att flaxa runt är det rätta för er nu och kanske alltid. Ni upptäcker er själva, och för att göra det så måste ni testa många tankar och handlingar.

Ert 3D-liv handlade om begränsning. Kanske ville någon i 3D bli konstnär, men hans eller hennes familj tvingade dem till något annat, för att familjen inte trodde att man kunde tjänar pengar som konstnär. Något liknande hände Henry David Thoreau på 1800-talet. Han kunde ha styrt sin familjs mycket lukrativa pennfabrik. Istället valde han att skapa sådant som har förändrat mänskligheten. Det gäller även er.

Det unika värdesätts nu istället för att avvisas, men så var det inte under ert 3D-liv. Och belöningen blir exakt på det sätt ni vill och/eller förutbestämmer. Om ni tror och vet att ni ni kan bli välbärgade på något speciellt, kan vilket monetärt system som helst skapas och ni kommer att bli det. Om ni vill bli berömda men fortsätter att leva ett tillbakadraget liv, så kommer ni inte att bli kända. Och om ni vill leva ett tillbakadraget liv på landet utan några anmärkningsvärda skapelser, så kommer ni att göra det. Skillnaden mellan 3D och bortom, är inte bara att ni kan skapa det liv ni vill, utan ni kommer att göra det.

I 3D fanns det många instruktioner och material tillgängliga för att bli rik, produktiv eller berömd. Allt baserat på hur någon annan lyckades inom något område ni också ville lyckas. Ni följde deras instruktioner och tänkte att om ni gjorde likadant så skulle ni nå ert önskade mål. Ni insåg aldrig att de uppnådde det de ville, för att det var deras önskan, inte er.

3D handlade om att följa. Bortom 3D handlar det om ett unikt oberoende.

Ni kommer att flaxa från grupp till grupp eller samverka med en person, när ni upptäcker era sanna glädjeämnen. Något ni ännu inte har upptäckt. Det är därför ni tappar intresset för aktiviteter som höll er uppe innan nedstängningen, under denna COVID-tid. Och därför känner ni er rastlösa, till och med ängsliga.

Ni är en nya varelser med nya förmågor och intressen. Mycket av det kommer inte att passa ihop med era tidigare, eller ens nuvarande vänner och släktingar.

Ni är nya varelser i en ny värld – ni upptäcker vilka ni är minut för minut. Låt det vara så. Ge er själva samma frihet som ni tillåter för ett spädbarns behov, och bara se på när samma barn börjar krypa, gå, springa och så småningom lämna hemmet: ett barn som får olika vänner, aktiviteter och matintressen, vid varje fysiskt skifte.

Ni är nya varelser i en ny värld, som dagligen upptäcker nya tankar och ageranden. Njut av er utveckling. Så är det. Amen.

LifeTapestryCreations.com. To receive Brenda’s Blog, please click the Subscribe Button on the upper part of her “Blog & Subscribe” page and then click the – Subscribe to Brenda’s Blog by E-mail – line. Complete your subscription by entering your e-mail address and accepting the e-mail confirmation. Or subscribe via WordPress.com.
Copyright 2009-2021, Brenda Hoffman. All rights reserved. Feel free to share this content with others, post on your blog, add it to your newsletter, etc. But PLEASE maintain this blog’s integrity by including the author/channel’s name: Brenda Hoffman, and source website link: LifeTapestryCreations.com.

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...