Aita Kanaliserar Sitt Högre Jag, 6 februari 2021

 

Aita Kanaliserar Sitt Högre Jag

6 februari 2021

Är inte livet underbart, Kära Bröder, våra Kära Ljusarbetare, Stjärnfrön, i februari 2021. Nu när ni har klivit ut ur ert hypnotiserade drömtillstånd, nu när ni gått in i kärleksfrekvensen, av medveten medvetenhet, är livet gott.

Ni är vakna nu med tankar om hur trevligt, hur lyckligt ni ska spendera denna ljusa nya dag. Ni säger er själva ”det här är en dag som Gud har gjort och jag ska njuta av den.”

Kära Ni, ni lär er att leva i stunden. Frekvensen i er miljö, frekvensen i planeten jorden har höjts till den grad att vi kan lämna de tunga tredje-dimensionella rädslorna och bekymren bakom oss.

Vi som arbetat på oss själva, vi som har rensat oss från den dysfunktionella indoktrineringen och lärorna från vår barndom, vi går in i ett helt nytt sätt att vara.

Vi kom hit till planeten jorden för att uppleva känslor. Den frekvens vi föddes in i stöttade rädsla och negativa känslor. Och våra föräldrar och vårdhavare, som själva tränats in i negativitet, försåg oss med den indoktrinering som skulle lära oss rädslofyllda tankar och mörka fantasier.

Den andliga sfären har inga negativa känslor. Den höga frekvensen i den andliga sfären tillförsäkrar att vi badas i kärlek och salighet, glädje, frid och tacksamhet och alla underbara kvaliteter från Gud, från kärlek.

Dessa är inte känsloyttringar, de är känslor som är inneboende i flödet, glöden, vetskapen om kärlek. Kärlek är ingen känsloyttring. Kärlek är ett sätt att vara i en hög frekvens.

I mänskliga termer bildar kärlek en aura omkring oss, en frihet som strålar ut i vår värld och lyfter dem omkring oss. Kärlek har, inneboende i dess flödes visdom, urskillning, vänlighet, omtanke, gemenskap, kamratskap, skönhet, passion, frid, glädje, salighet, tacksamhet, medkänsla och alla de känslor som är goda och Gudliga, ljusa och kärleksfulla. Dessa är himmelska känslor. Dessa är känslorna av frihet och befrielse från alla rädslor.

I den andliga sfären, som fragment av Gud utan materiell form, frossar vi i flödet av denna kärlek. Vi är belåtna i den underbara känslan, den underbara frekvensen, den kärlekskvot som omger oss.

Så det finns på så sätt ingen fri vilja i himlen.

Där vill vi inte ha eller behöver vi inte fri vilja. För vi är en del av Gud och det vet vi, i förening och kamratskap med Gud/Källan och våra bröder.

Varför skulle vi vilja ändra på något? Vad skulle vi med fri vilja till? Vi känner inga begränsningar, vi har inga negativa känslor. Rädsla är inte del av vår vokabulär.

Här på jorden, som inkarnerade själar i mänskliga kroppar, upplever vi begränsning och känslor. Så rädsla är en inneboende del av vårt liv.

Vi föds in i den här världen med vår livsplan redan på plats. Vår själ vet vad vi behöver uppleva här på jorden för att den ska växa.

Vi sätter ihop denna livsplan tillsammans med våra änglar, våra guider och vår själsfamilj. Och vi inkluderar avsiktligt händelser som ger oss negativa känslor. Dessa händelser ger oss de begränsningar vi kom till jorden för att uppleva.

Och dessa begränsande händelser, skilsmässa, dödsfall i familjen, svåra relationer, att förlora arbetet och så vidare, dessa begränsande händelser leder till negativa känslor.

Det är här som fri vilja kommer in. För på jorden är vi fria att välja kärlek eller rädsla. Det är fri vilja. För, i varje situation i våra liv kan vi välja hur vi svarar på den händelsen. Svarar vi med kärlek, eller faller vi i rädsla och upplever alla de negativa känslor som följer på rädsla.

I den låga frekvens som höll jorden i sitt grepp, var det lätt att välja rädsla. Det var lätt att svara reaktivt, dysfunktionellt, som vi blivit lärda.

Så, när vi reagerade på negativa händelser, kände vi ilska, hat, avundsjuka, depression, skam, skuld och många andra obekväma känslor.

Dessa kärva och oförenliga känslor var våra lärare i planeten jordens skolsal. För vi var här för att lära oss att vi inte föredrar dessa mörka känslor somt tog över hela vårt mänskliga varande.

Det fick oss att vrida oss i obehag och mörkt bryderi.

Och samma situationer fortsatte uppstå, för vi svarade på samma triggers, samma begränsande händelser, på samma sätt. Så vi kan fråga oss, ”Varför händer detta mig gång på gång? Varför mina fem skilsmässor, varför flera förlorade jobb, varför ekonomisk utmaning efter ekonomisk utmaning?”

Fri vilja är förmågan att välja ett annorlunda svar på samma typ av händelse. Så, när vi till sist svarade annorlunda på händelserna i vårt liv, när vi valde det kärleksfulla svaret, då hade vi lärt oss lektionen.

Planeten jorden är verkligen vår skolsal. Planeten jorden är en stor teaterscen, en stor holografisk film, som satts upp för vår utbildning. Och vi stora själar i mänskliga kroppar, är skådespelarna. Vi spelar rollen av de snälla, de omtänksamma och hänsynsfulla empaterna.

Och vi, mänskliga varelser, spelar också rollen av de mörka, narcissisterna, som tjänar sig själva. Som struntar i känslorna hos deras omgivning och bara är ute efter att förhärliga sig själva. De är gåvor till oss empater, för de förser oss med begränsningar som leder oss till våra känslor.

Och känslorna är våra lärare. När vi lär oss att undvika dem väljer vi kärlek. Därigenom vaknar vi upp från vårt drömtillstånd. Vi blir kvar i det medvetslösa tillståndet så länge vi har lektioner att lära.

Vår lektion är att alltid välja kärlek i alla situationer och mot alla begränsningar. Det är gåvan av fri vilja. Att vi kan välja kärlek. Att vi kan välja att se saker annorlunda.

Vi kan se saker med Guds ögon. Vi är inte Gud, men vi är Guds barn, som lär, expanderar, ökar vår kärlek och glädje och salighet. Och Guds ögon ser jorden som en skolsal där hans barn lär, upplever, växer.

Så, det finns ingen slump. Allt sker som det är avsett. Jorden är en skolsal där begränsningar och känslor upplevs, rädsla känns och negativitet reageras på.

Såvida inte fri vilja utövas och ett kärleksfullt svar väljs. Detta kärleksfulla svar är förlåtelse. För inget felaktigt har någonsin skett.

Den där skilsmässan, det där avskedandet, den där ekonomiska utmaningen, var en gåva, det var den läxa vi skulle lära oss. Och nu har ni, våra kära ljusarbetare, stjärnfrön, gått genom planeten jordens skola och tagit examen med höga betyg.

Så det är verkligen hög tid att ni följer er salighet, gör vad som gör er lyckliga. Detta är en lycklig del av ert jordeliv. Se med belåtenhet på det stora uppvaknandet, skeendet i uppstigningen, vetande att ni tittar på en teaterpjäs.

Det är tillförsäkrat att allt är väl, lita på Guds plan. Och vet att det bästa ännu inte kommit, ja, det bästa har ännu inte kommit.

Vi är Verkligen Välsignade Varelser.

 

 

Översätt: Markku

 

Du gillar kanske också...