Meditation från Plejadernas Höga Råd via Inger Norén, 14 maj 2021

 

Meditation från Plejadernas Höga Råd via Inger Norén

14 maj 2021

 

Denna meditation är en gåva från Plejadernas Höga Råd till människorna i denna oroliga tid som är.

Börja med att bara andas i lugn takt för att komma i en avslappnad och stressfri känsla.

Med att känna andetagens lugna rytm och ha en stund till eftertanke om sig själv i första hand. Att vara lugn och harmonisk blir det så mycket lättare att tänka på andras väl.

Många är det som vill känna att deras värld är en värld som kommer i balans mellan män, kvinnor och alla länder på Jorden och att känna glädje och kärlek till hela Jordens befolkning.

Allt eftersom andningens lugna rytm och friden känns alltmer, känn hur den starka vita kärleksenergin som kommer till människorna från de Vita Stora Varelserna för att stärka och hjälpa alla nu i denna tid.

Det är många som vill hjälpa till med ljus och kärlek till människorna från många stjärnsystem eftersom kärleken till människorna har ökat i tusenfalt sedan deras kamp för sin art och Jordens fortlevnad i denna galax, är avgörande för många arter.

Många är det som hyllar er människor för er fantastiska kärlek till allt levande i Universum och känn den starka energin som strömmar igenom din kropp för att förhöja din medvetenhet och vibration som är i resonans med vår Moder Jord.

Känn kärleken från alla änglar, ljusvarelser som lyfter och bär dig framåt på vägen mot uppstigning och för att bli en multidimensionell varelse.

Detta är ditt syfte på Jorden kära Jordbo som vi önskar all lycka och framgång på din resa i detta liv på Jorden. Du är så älskad och beundrad för din styrka och uthållighet.

Allt är som det ska vara. Det förutbestämda av vår Fader Gud.

Välkommen tillbaka

 

 

Stort tack i kärleksfull tjänst. Jag Är

 

Till min hemsida: https://www.eurora.se/

 

Du gillar kanske också...