Brendas Blog via Brenda Hoffman, 6 oktober 2017

Brendas Blog via Brenda Hoffman, 6 oktober 2017

 

Kära ni,

Ingen kommer att överglänsa någon annan i denna övergång.

Medan det är sant att ni är gudar/gudinnor av Universum, är ni också medlemmar i ett kärleksfullt team av förändringsartister. Därför är ingens färdighet större eller bättre någon annans. Ni kommer att få/hävda/uppnå gruppbelöningar.

Den tanken är sannolikt det motsatta till vad ni har blivit ledda till att tro, för era belöningsmodeller bygger på 3D-utmärkelser och hedersbetygelser.

Du spelade en unikt kraftfull jordroll i tidigare liv där du var stjärnan, centrum för global kraft – hur stor din personliga värld än var under det livet. Det är en av anledningarna till att du uppnår storheten av denna övergång. För att ni ALLA tar med färdigheter från tidigare liv plus många andra till din nuvarande roll att skifta jorden och alla jordiska varelser.

Men för att du återupplever, som det var, delar av ditt tidigare jordstjärneliv så undrar du var din gloria är, för du har gett upp mycket för att vara där du är emotionellt, fysiskt och andligt.

I 3D var dina belöningar markerade med folkets hyllningar eller den ekonomiska eller emotionella glädjen av yttre riktad status. Dessa belöningar fortsätter att vara uppnåbara, men eftersom det här är en inbäddad övergång, är det de belöningar du ger dig själv som är de viktigaste och lättast tillgängliga.

Det betyder inte att du kommer att svälta till döds eller leva på gatorna, utan istället att din primära belöning är vad du tycker om dig själv istället för vad andra tycker om dig. Ett svårt övergångsstycke, för dina filosofier om kärlek och glädje testas dagligen av dem som förblir stadigt i 3D.

Så du känner dig lurad av människor och Universum. Var är dina belöningar? Även om du vill ha de belöningar du upplevde för ditt tidigare ledarskap, så är detta varken dåtid eller framtid.

Du kommer att uppnå känslomässig och fysisk stabilitet om du följer din andliga acceptans av din kraft. För många är det sista uttalandet kontraproduktivt. För hur kan du vara 5D eller bortom om du har svårigheter att betala din hyra?

Denna kaotiska tid tvingar dig att acceptera och tro på din personliga kraft mer än den kraft som du fått av andra. När du väl har accepterat din kraft börjar du skapa det som är rätt och sant för dig.

Tidigare kraftliv – som ni alla har upplevt – var baserade på den kraft som GAVS till er av andra. Sålunda förväntar ni er att andra ska ge er det ni önskar i era nuvarande liv – av antingen människor, Universum eller andra varelser.

Något sådant kommer inte att hända för i den här nya världen måste du internalisera din makt, så att du skapar vad som bäst passar dig.

Om det här konceptet kan tyckas svårt nu förstår du det först när du fullt ut accepterar din kraft. Att försöka förstå vad vi talar om nu liknar att förklara 3D romantisk kärlek till någon som aldrig har upplevt det.

Så du flyttar in till den plats där du inte bara accepterar din kraft att skapa ditt liv på nytt utan också jorden. Först kommer du att skapa ditt nya jordeliv, och sedan kommer du att tillämpa dessa färdigheter globalt.

Genom att älska dig själv tillräckligt för att skapa ett liv av glädje får du friheten att tillsammans med ditt team skapa glädje och kärlek som nya dominerande jordteman.

Det är därför vi har fokuserat på glädje de senaste månaderna liksom så många andra kanaler. Lite som dina 3D-föräldrar säger att du kommer att upptäcka romantisk kärlek efter att du utvecklat dig fysiskt och emotionellt. Trots att dessa hinder gör dig arg i 12 års åldern blir de förståeliga i de sena tonåren och bortom.

Ni föregångare vill hoppa framåt utan den mognad som krävs för att genomföra ert gruppmål. Sådant är inte möjligt. Ni måste lära er att leva era liv i glädje. Då, och bara då kommer ni vara mogna för att gå med era lagmedlemmar för att skapa nya jordstrukturer.

Du bygger för närvarande ditt jordväsen. Det finns inget behov av att hoppa framåt för att gå med i ditt lag med medskapare förrän du har lärt dig hur du älskar och belönar dig själv. Precis som det inte var nödvändigt för dig att tråna efter ett kärleksintresse innan du mognade i 3D.

För några år sedan uppmuntrade vi er att skapa era bekvämligheter, utan att helt förstå att ni inte kunde göra det förrän ni mognat nog för att inte bry er om utmärkelser utifrån. Därför har vi skiftat vårt fokus till er inre glädje.

Självklart tror många av er att vi ”lurar er.” Sanningen är att vi lär oss under hela denna övergång precis som ni gör. Varken ni eller vi förstod de stadier som ni behövde slutföra innan ni negligerade era 3D utåtriktade övertygelser och mönster. I huvudsak informerade vi er först om att ni var i stånd till romantisk kärlek vid 12 års ålder. Så därför behövde vi förnya vår information precis som ni var tvungna till.

Övergången är ett unikt universellt experiment som har lyckats på grund av er. Ni föregångare har tillåtit både er och oss att experimentera när vi bestämmer kraven för denna globala övergång – en aldrig tidigare upplevd massövergång.

Innan du blir arg på det här meddelandet, tänk på dig själv som en Olympisk mästare som upptäcker att bara en liten vindändring påverkar din utförsåkningsskicklighet. Kanske, som Olympisk mästare, vann du pris efter pris så att du försummade att beräkna vindhastigheten och trodde att du kunde motverka alla svårigheter i dina körningar – tills du inte kunde det. Så det är nu.

Ni är verkligen mästare och har varit 3D-ledare, drivande krafter och shakers i många andra jordeliv. Detta liv är helt annorlunda, för ni skapar inifrån och ut, istället för utifrån och in.

Din ilska över den här kanaliseringen är ditt behov av att få någon eller någonting att belöna dig. Det är dags för dig att skapa dina drömmar baserade på din glädje. Du är inte en gruppspelare riktigt än. Precis som en 12-åring är inte redo för romantisk kärlek. Men det kommer inte att krävas år för att du skall mogna tillräckligt för att gå med i din grupp. Det kan hända imorgon, nästa år eller aldrig.

Allt som krävs nu är att du ska erkänna din kraft som bara kan uppnås genom att älska dig själv för att skapa ditt liv av glädje. Så är det. Amen.

http://www.LifeTapestryCreations.com. Om du vill ta emot Brendas bloggar när de läggs ut klickar du på knappen Prenumerera på den övre delen av hennes blogg och prenumerationssida och klickar sedan på – Prenumerera på Brendas blogg via e-postadress. Fyll i din prenumeration genom att ange din e-postadress och acceptera e-postbekräftelsen.

Upphovsrätt 2009-2017, Brenda Hoffman. Alla rättigheter förbehållna. Vänligen dela gärna det här innehållet med andra, skriv in på din blogg, lägg till ditt nyhetsbrev, etc., men behåll den här artikelns integritet genom att inkludera författaren/kanalen: Brenda Hoffman och källans webbplatslänk: http: //www.LifeTapestryCreations. com.

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling   www.st-germain.se

 

You may also like...