Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 30:e september

Bild t Michaels text

Kära Ni,

Kanske kände ni eller anade lite, de senaste dagarna eller så kanske ni kände ganska mycket. Det spelar ingen roll för de av er som läser dessa ord, och fångade in den otaliga energin som svävat omkring jorden de senaste veckorna.

Skillnaden är, att vissa av er rensat delar relaterade till dessa energier, innan de här nya energikrevaderna kom. Det gör er inte till större mästare, utan pekar istället på de element som ni var mest intresserade av att rensa, innan livet på jorden vid denna livstid.

Ni är andra människor nu, än ni var i början av augusti. Men det är inte troligt att ni märker av stora förändringar i ert sätt, annat än kanske några andra intressen och perspektiv. Ni kommer också sannolikt att dra en suck av lättnad, för att det finns färre inlägg på Internet, som ni tycker att ni behöver veta mer om, eftersom allt verkar relativt lugnt i er värld.

Så nyckelordet för ert nya ni blir, ”Allt är relativt lugnt i min värld.” Visst, media och politiker fortsätter att vräka ur sig ditten och datten, om att allt tyder på att en domedag ska komma, och inte en Ny Jord. Och ni kanske fortsätter att vara insnärjda i familjära kamper eller några andra, men dessa kamper, inklusive medias nyheter, påverkar er inte på det sätt de gjorde för bara några veckor sedan.

Ni blir inte längre upprörda eller särskilt rädda. Ni observerar bara tänker för er själva, ”Så intressant. Eller tänker ”Varför gör inte människan, landet, eller samlingen det eller det, för att lösa dilemmat?” Ni funderar inte längre i banor av 3D-lösningar, och därför är det inte längre något problem.

Ni har tagit ett steg åt sidan och blir mer av en observatör, än en deltagare med en observatörsroll ni haft under eoner. Ni är nu 3D-publik.

I det nya scenariot ni själva skapar, finns inte ångest, rädsla, vrede, kontroll, eller ilska. Så ni skapar ett nytt individuellt tillstånd fyllt med glädje, som lockar alla att vilja delta. Och ni vill inte längre, eller är inte ens intresserade, av att försöka övertyga dem som förblir insnärjda i rädsla.

Före den senaste tidens energier, uppmuntrade ni sannolikt mycket mer, pushade på, eller gjorde det som var nödvändigt för att övertyga era nära och kära, och även era politiska partier, för att göra det ni ansåg vara nödvändigt, för att skapa en kärleksfull värld till er.

Nu kan ni, som observatörer, accepterar att andra kanske inte vill vara en del av er glädje. Att det inte finns mycket ni kan göra, annat än att vara er själva – för de som inte vill komma till glädjen just nu, kommer inte att göra det. Men de som vill, kommer det. Fast utan er hjälp kommer de mer, genom envishet, till punkten av tidigare beteende. Ni kan inte få någon att göra något, även om ni mediterar, utför ritualer, övertalar, är kärleksfulla, pushar på, eller försöka tvinga.

Ni har äntligen accepterat att ni enbart är ansvariga för er själva. Samtidigt har ni flyttat från dramascenen, för nu, ropar ni efter glädje, oavsett form.

Ni har förstått och lyssnat på behovet av er individuella glädje. Men fram till nu, har ni känt att ni måste försöka övertala era nära och kära för att de skulle få glädjen, vilket gjorde att ni behövde vara kvar i 3D- jordens dynga.

Nu upptäcker ni att ni inte har något tålamod med dem som fortsätter sin väg av rädsla. Och ni lämnar antingen deras scen av medlidande, eller ger en kommenterar till det, utan att tänka mer på det.

För ni blir irriterade på dem som vägrar att se fördelarna med glädjen.

Sådan irritation tror ni förmodligen inte passar er nuvarande uppfattning av kärlek eller medlidande vilket är ett felaktigt antagande. För ni har slutat att placera alla andra före er, eftersom ni hedrar och älskar er själva.

Ni skapar ett scenario av glädje. Finns det någon som vill vara med? Det är er enda uppgift just nu.

Det är inte synd om dem som inte verkar ”få det” men inte heller detta driver andra till er insikt. Det betyder bara att ni har blivit er själva mer, och vill att andra ska vara mer av vilka de är. Även om vilka de är, inte är så stort problem för er längre.

Under eoner lärde ni er, att det enda sättet att kunna få glädje, var genom att kontrollera andra – ekonomiskt, känslomässigt, intellektuellt eller andligt. Inget som ni känner efter den senaste tidens energikrevader.

Ni har äntligen accepterat att ni är ledstjärnor, inte en fartygskapten för massorna. Ni kan inte göra mer än att skina med era ljus. Något utöver det, återgår till motiven av kontroll, som har styrt jorden under eoner.

Fri vilja är konstant i hela universum. Ni kräver det själva nu. Först var ni tvungna att acceptera att ni var lika viktiga som alla andra, via de kärleksenergier som expanderade er för ett par månader sedan. Nu accepterar ni att egenkärlek betyder just detta. Ni kan inte, och önskar inte heller styra, vilket var ert största behov i 3D.

Kanske ni börja tycka att ni var extremt underdåniga, för att vara till lags för vissa, arbetsgivare, regering, religion, politiska rörelser och även jorden – och försummade era behov av att stödja familjen, plikterna, etc. Naturligtvis var det kontroll, både av enheten som bad er och företaget i sig själv. För ert eget mål var att passa in, vara bekväm, skapa det ni trodde skulle bli en lycklig situation för er. Ni följde inte reglerna så mycket för att styra ert liv, utan för att göra ert liv så trevlig som möjligt.

Det är inte nödvändigtvis uppenbart för många av er än – men det kommer det att bli. För ni börjar inse hur mycket energi och tid ni slösat, med att försöka göra andra saker än att uppfylla era behov, så ert liv skulle bli bättre.

Du är du, och de är de. Andra vill inte ha en diktator – och inte ni heller – vilket ni var i 3D, även om ni hade en underordnad roll.

Ni är fria, och det är de också. Så är det. Amen.

 

Översättning: Margareta och Hans Jonåker

 

http://www.LifeTapestryCreations.com If you would like to receive Brendas blogs when posted, please click the Subscribe Button on the upper part of her Blog and Subscribe page and then click the Subscribe to Brendas Blog by E-mail line. Complete your subscription by entering your e-mail address and accepting the e-mail confirmation.

Copyright © 2009-2016, Brenda Hoffman. All rights reserved. Please feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc., but maintain this article’s integrity by including the author/channel: Brenda Hoffman & source website link: http://www.LifeTapestryCreations.com

 

 

Du gillar kanske också...