Brenda’s Blog via Brenda Hoffman, 10 maj 2018

Brenda’s Blog via Brenda Hoffman, 10 maj 2018

Per Staffan 14 maj 2018

Kära ni,

Era drömmar skiftar – men ändå gör de det inte. Det får dig att fråga om du är av 3D eller 5D. För om du var av 5D, skulle du inte ha annorlunda eller mer sofistikerade drömmar?

Du ifrågasätter din meningsfullhet och dina framsteg trots så många indikatorer på att du är av 5D eller längre.

Att skifta från att vara som någon du konkurrerade med till den som du är, är en av de första indikatorerna på att du flyttar från 3D-överensstämmelse för att upptäcka vem du är.

Även om dina inre skiften kanske inte är alltför dramatiska, innehåller de frön från ditt nya 5D jag. Du är inte längre 3D.

Med denna försäkran återkommer vi till ett problem som kräver en uppdatering, trots att dina tidigare, nuvarande och framtida segment nu är en del av dig. Dessa senaste skiften var tillräckligt dramatiska för att du skulle glömma några viktiga delar.

Det är troligt att det finns väldigt få personer som du verkligen kan vara dig själv med, så din ensamhet blir djupare ju längre du är av 5D.

Det förorsakar dina drömmar att röra sig kring hur man bäst kan få och behålla interaktioner med likasinnade människor. Inte nödvändigtvis att de tänker och agerar precis som du gör, men att de lever från sitt hjärta, att de också strävar efter att leva inifrån i stället för utanför deras väsen.

Så är det, du blir mer och mer irriterad över din övergång. Du gav upp det här och det där. Du klättrade upp för ditt berg av rädsla och rullade nedför din backe till det förlovade landet. Nu verkar det förlovade landet inte vara så inbjudande.

Det är givet att du upplever mer glädje än vad som var sant för några veckor sedan, men fortfarande inte på den nivå som du förväntade dig. Du trånar nästan efter hur du kände dig eftersom de 3D-känslorna var bekväma. Även om du inte upplevde stor glädje visste du vad du kunde förvänta dig och när.

Du känner dig nu som om du är i en känslomässig öken. För härliga delar av dina drömmar kommer samman, men ditt nuvarande viktigaste element av interaktion med andra från ditt hjärta till deras är inte så starkt som du förväntade dig.

En ny bil eller mer ekonomisk frihet är viktigt för dig, men inte lika viktigt som att interagera med andra från ditt hjärta.

Så är det, du vet utan tvekan att du är helt av 5D eller bortom. För ditt liv handlar inte längre om att följa med Svensson, utan istället att hitta innerliga interaktioner som ger mer glädje än någonting annat du kan skapa.

Det betyder inte att du inte kommer att skapa dina drömmar antingen det är ekonomisk frihet, ett nytt jobb eller samhälle. Men istället blir det viktigare för dig att skapa dessa drömmar med andra genom en hjärtanslutning.

För att du upptäcker att utan en hjärtanslutning betyder grannlåt ingenting. Så är det att du är av 5D och upptäcker nya delar av ditt varande som du inte förutsåg före det nyliga skiftet.

Din nuvarande strävan är inte för utåtriktad show, utan för inåtriktad glädje och samarbete.

De av er som inte har nått denna punkt kan ifrågasätta våra ord för ni fortsätter att vara mest intresserade av drömmar som inte nödvändigtvis innefattar hjärtanslutningar. Ni kommer dit.

Ropet från New Age, New Earth, och din nya varelse är ”Vi är alla en.” Sådant kunde inte komma till förverkligande om element skapades utan hjärta som det var i 3D.

Vissa av er ifrågasätter den senaste tanken för ni har alltid älskat er familj, ert samhälle eller er nation. Detta koncept är mycket större än era närmaste kärlekar. Det är att veta att någon som bor på en annan kontinent är lika mycket en del av er som era barn, betydande andra eller ert samhälle.

Det är en annan kärlek än du upplevde i 3D, för denna kärlek har inga parametrar eller hinder. Det är när någon som lider i en annan världsdel gör att du känner dig som om ditt barn eller din make led. För alla är en del av allt.

Ett faktum förnekat under eoner när du av 3D byggde dina herrgårdar, företag, strukturer och regeringar baserat på dina begränsade hjärtkänslor med att försöka överträffa dina grannar, din familj och andra länder. ”Vi är bäst” var ditt 3D-stridsrop. Ditt nya och pågående rop är, ”Vi är en.”

Självfallet kommer det inte att hända över en natt, men antydningar av ditt pågående liv på jorden under denna livstid börjar lysas upp inom dig. Så det är inte bara att du är av 5D men du är ensam och kommer att vara det tills du börjar agera på dina nya hjärtanslutningar med andra över hela världen. Och så börjar du göra det och upptäcka att hjärtanslutningar är ditt dominerande behov.

”Vi är en” blir snabbt din verklighet som i sin tur kommer att vara sant för alla som vill följa. Så är det. Amen.

LifeTapestryCreations.com. Om du vill ta emot Brendas bloggar när de läggs ut klickar du på knappen ”Subscribe” på den övre delen av hennes ”Blog och Subscribe”sida och klicka sedan på – Prenumerera på Brendas blogg via e-postadress. Fyll i din prenumeration genom att ange din e-postadress och acceptera e-postbekräftelsen.

Copyright 2009-2018, Brenda Hoffman. Alla rättigheter förbehållna. Vänligen gärna dela det här innehållet med andra, lägg in på din blogg, lägg till i ditt nyhetsbrev, etc., men behåll artikelns integritet genom att inkludera författaren/kanalen: Brenda Hoffman och källans hemsida länk: LifeTapestryCreations.com

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

 

Du gillar kanske också...