Brendas Blog via Brenda Hoffman, 9 augusti 2019

Brendas Blog via Brenda Hoffman, 9 augusti 2019

 

Brenda’s Blog (channeled messages)

Kära Ni,

Vi vill ta itu med smärtan ni känner när ni hör om de omänskliga handlingarna hos dem som vill hålla fast vid sin yttre riktade kraft. Även om ni vet att de som har smärta gjorde det frivilligt, gör detta inte dessa handlingar mindre smärtsamma för er.

Jordmobbarna exponerar sig på sätt som ni ignorerade livstid efter livstid. För du upplevde också smärta såväl som ”nöjet” att mobba eller skada andra som förberedde sig för denna livstid. Men i tidigare liv var du mer fokuserad på din roll i förberedelse för detta livet än du var i behandlingen av andra eller dig själv.

En sådan tanke verkar otänkbar för de flesta av er för ni trodde att ni gjorde vad ni kunde för att skydda andra och att ni aldrig torterat eller skadat andra. Vi ber er att skilja på detta. Ni har frivilligt spelat båda rollerna och lagt till karmisk skuld, jordeliv efter jordeliv. Men nu är ni oroliga över den smärta ni ser exponerad i era media och via andras ord. För även om ni villigt skadade andra i tidigare liv, gjorde ni det i förberedelser för detta livet. I huvudsak att förlåta dig själv i små doser för det ”större goda.” Detta livet är annorlunda.

Så är det att andras smärta påverkar er annorlunda än i andra livstider. För detta är en livstid av kärlek och läkning. Även om ni vill hjälpa alla nu, inser ni att andra måste arbeta igenom sina problem. För om de inte gör det, kommer de att stanna kvar på det karmiska hjulet av ”om jag gör detta mot dig i det här livet, kommer du att hämnas i nästa.”

Du är förvirrad. Du söker efter glädjen som verkar underbart möjlig tills du ser en medierapport om den senaste omänskliga handlingen eller vedergällningen.

Ett logiskt svar skulle vara att ignorera information som inte är fylld med glädje. Men med tanke på antalet mediekällor och dina interaktioner är detta nästan omöjligt. Så det är dags för dig att skapa ett inre område för att skydda dig mot denna 3D-störtsjö av smärta och rädsla. Så är det av många skäl, inte minst intensifieringen av 3D-negativitet de närmaste månaderna.

Som ett ljus som brinner tills det slutligen släcker sig själv, lyser smärtan av omänsklighet starkt de närmaste månaderna när den äter upp det sista av smärtan när ljuset brinner ut.

Ni kommer att bli förvirrade de närmaste månaderna och känna att ni vill dela er kärleksfulla glädje, bara för att upptäcka andra i extrem smärta eftersom mobbarna, förövarna är ute i full kraft.

Vad är din roll? Trots det skenbara obehaget av att göra det är din roll att stråla ditt ljus klart och låta andra veta att det finns ett alternativ till smärta.

Du undrar kanske varför ditt ljus inte kommer att brinna ut som vi förutspådde för mobbarna. Ditt ljus är mer som en elektrisk ström som aldrig brinner ut och lätt kan stängas av och sättas på. Vi ber dig att låta ditt ljus vara på trots andras erfarenheter.

Om du behöver mer tid i naturen eller inom dig själv för att göra så, förstå hur viktigt det är nu.

Många av er har helt eller delvis separerat er från sociala interaktioner. Men genom att göra det har ni skapat ett dilemma för er, för ni undrar om ni någonsin kommer att känna att ni vill återgå till samhället. Även om ni under de närmaste månaderna kommer att finna mer glädje i er skenbara isolering än som en del av samhället. Ni kommer att gå tillbaka till samhället med glädje när denna fas är komplett.

Kanske interagerar du dagligen med medarbetare eller familjemedlemmar som är rädda eller är mobbare. Det finns inget enkelt svar för dig som utsätts för den smärtan varje dag, annat än att skapa en plats inom dig att dra dig tillbaka till när du känner dig obekväm. För att klyftan blir tydligare mellan dem som tror att de är de 3D-utvalda och de som lider och som kan uppmuntra dig att gå med i striden. Men du kommer att förlora dig själv om du gör det.

Precis som du upplevde din själs mörka natt, så gör nu miljoner andra det också. Skillnaden är att din mörka natt troligtvis var relaterad till en mindre gruppering som din jordfamilj, ett jobb eller ett förhållande. De som nu upplever sin själs mörka natt gör det på en mycket större scen – som en grupp snarare än individuellt.

Detta eftersom deras fas måste slutföras snabbare än vad som var sant för dig. Du hade år, kanske årtionden att driva igenom din smärta. Denna övergång har påskyndats av er i grupp så att ni kan uppleva glädje under denna livstid. Så är det att de som nu följer efter mer sannolikt kommer att uppleva sin själs mörka natt tillsammans snarare än individuellt. Och er media är en del av denna själens mörka natt som grupp.

Att individuellt bearbeta smärtan kräver att en person noterar smärtan, uttrycker smärtan och slutligen rensar den som den var sann för dig. Detta betyder inte att förövaren skulle bli exponerad vilket kommer att hända i denna övergångsrunda. Du kommer att lära dig hemligheter som du kanske inte vill känna till när andra rensar sina smärtor, så att de också kan använda sina ljusa färger av glädje.

Du har lite att göra med den här fasen av att massrensning/healing annat än att stråla ditt ljus klart. Din roll är att upptäcka den plats inom dig som lyser trots andras smärta.

Ge andra frihet att uttrycka sin smärta – både de som har mobbats eller skadats fysiskt och de som skadar andra. För detta är en enormt mörk själars natt.

Slutresultatet kommer att förvåna dig och de inblandade. För många, om inte de flesta av mobbarna kommer att besluta sig för att ändra riktning från rädsla till kärlek, vilket kommer att vara sant för dem som skadas. Så är det. Amen.

LifeTapestryCreations.com. Om du vill ta emot Brendas bloggar när de publiceras klickar du på Prenumerera-knappen på den övre delen av hennes Blogg- och Prenumerationssida och klicka sedan på raden – Prenumerera på Brendas Blogg via e-post – raden. Komplettera prenumerationen genom att ange din e-postadress och acceptera e-postbekräftelsen.

Copyright 2009-2019, Brenda Hoffman. Alla rättigheter förbehållna. Tveka inte att dela detta innehåll med andra, posta på din blogg, lägga till ditt nyhetsbrev etc., men bibehåll den här artikelns integritet genom att inkludera författaren/kanalen: Brenda Hoffman och källwebbplatslänk: LifeTapestryCreations.com

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...