Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 19 januari 2018

Brendas Blogg via Brenda Hoffman

19 januari 2018

Kära Ni

Många av er känner er som om ni förlorat allt och aldrig kommer att vara glada igen. Oroa er inte. Detta är den tomma perioden då ni lär er använda era nya system.

De som ni håller av kanske inte förstår era krafter ännu – eller sina egna för den delen. Så de förebrår er eller andra för sina omständigheter. Även om ni vet att allt kommer att bli bra, kan de inte förstå det konceptet eller tro på möjligheterna.

Så förutom att lära er att använda er nya varelse måste ni hela tiden informera dem som inte tror att allt är väl.

Ni är utmattade och färdiga att kura ihop i ett hörn i hopp om att aldrig behöva ta några fler beslut. Många av er kämpar med fysiska sjukdomar som hindrar handling eller aktivitet. Andra av er möter stormen rakt på sak och önskar att ni hade något mindre fysiskt besvär så ni kunde säga de andra, ”jag är sjuk, lämna mig i fred”.

Detta är upplevelsen av den kortlivade tomhet vi talade i de senaste kanaliseringarna.

Er oro är att ni kommer att känna förbittring mot dem som förminskade er då ni strävade mot att ena er inre-varelse med nya segment och nya körinstruktioner. Att de som rynkade på näsan åt era uppfattningar inte kommer att bli förlåtna eftersom ni är ansträngda till gränsen med att koordinera och lära er aspekterna av er nya varelse.

Oroa er inte för de som nu rynkar på näsan åt era uppfattningar kommer att glömma sin ilska så snart ni rört er bortom denna kortsiktiga tomhet. Det är er vi talar till angående er rädsla för förbittring gentemot dem som inte förstår vilken belastning som nu ligger på er.

Ni behöver inte bekymra er för ni kommer också att glömma denna känslomässiga period. Vi har ett flertal gånger sagt er att 3D-karma inte längre gäller. Det samma gäller för denna period av tomhet för ni talar om 3D problem med dem som inte delar er uppfattning.

Den tanken kanske behöver en förklaring, för ni är inte längre av 3D. Men om ni har svårigheter med andra under denna själv-tomhets period, beror det på att dessa inte erkänner er styrka, som de gjorde i tidigare liv med samma entitet eller entiteter.

Det är som om ni vågar göra anspråk på er fulla styrka här och nu. En styrka de är lika rädda för nu som när de först blev medvetna om den för många livstider sedan. De vill att ni förblir det eftergivna sällskapsdjur ni blev i det livet så ni inte skrämmer eller stöter bort dem.

För det här livet är väldigt annorlunda, ni erkänner men tar inte åt er deras rädsla och behov att hålla er i en acceptabel förpackning.

Kommer denna relation att bestå? Mer än sannolikt, för detta är den slutliga brytningen och den är acceptabel både för er och för dem.

Så ni kommer att ta denna relation till randen, bara för att i sista ögonblicket rädda den med en förbluffande skapelse som får dem att fundera på riktigheten i sina rädslor. Om ni hade gjort anspråk på er styrka när deras rädsla först började så hade de struntat i era kreativa förmågors signaler.

Det är nästan midnatt i detta dilemma kan man säga. Ni kommer att skapa den perfekta lösningen vid midnatt precis när både ni och denna entitet har gett upp om en lösning som inte är relaterad till rädsla.

Kryp ihop som en boll. Tillåt er själva att vara förkyld eller ha någon liknande sjukdom som hindrar er från att bli ett med den entitetens rädslor. För ni är på väg att bryta er ut från den rädslofabriken med fantastiska och nästan otroliga skapelser.

Ni är inte längre ni av rädsla. Ni har blivit, eller är på väg att bli, en superperson av Universum. Låt det vara så. Och låt yrandet av rädsla hos den eller de personerna tala för döva öron, för era upplevelser med dem i det förflutna finns inte längre, och det är dags för er och för dem att deklarera att så är fallet. Och ni kommer att göra det på sätt som ni ännu inte kan föreställa er.

Göm eller säg ert om ni vill, då ni samlar era nya krafter. Men vet utan tvivel att ni inte längre är av 3D. Ni är supermänsklig, ni är till fullo en Universums varelse som anpassar sig till och lär sig hur nya ni fungerar.

De som påstår att ni är löjliga eller orealistiska kommer snart att bli förbluffade. Kanske inte idag, men helt säkert imorgon eller dagen efter. Ni tillåter er själva vara en Universell varelse med alla förmågor som det innebär, för första gången medan ni är av jorden i ert pågående liv.

De i 3D som precis rör sig in mot 5D är era förkämpar som knuffar er längre än ni trodde var möjligt, även med tanke på era förberedelser innan inträdet i detta liv. Förkämpar ni valde för att knuffa er framåt. För utan deras knuff hade ni kanske tillåtit er själva år eller årtionden för att komma till den plats dit ni nu kommer på timmar eller dagar.

Så ni kan vara arga eller ni kryper undan för dem under denna korta fas bara för att blomma ut till full styrka och överraska dem, och er själva. Så är det. Amen.

 

LifeTapestryCreations.com. If you would like to receive Brenda’s Blogs when posted, please click the Subscribe Button on the upper part of her Blog & Subscribe page and then click the – Subscribe to Brenda’s Blog by E-mail – line. Complete your subscription by entering your e-mail address and accepting the e-mail confirmation.

Copyright 2009-2018, Brenda Hoffman. All rights reserved. Please feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc., but maintain this article’s integrity by including the author/channel: Brenda Hoffman & source website link: LifeTapestryCreations.com.

Översättning: Markku Pärssinen

 

You may also like...