Brendas Blogg, 16 mars 2015

Brendas Blogg

16 Mars 2015

Kanal: Brenda Hoffman

Kära Ni,

Ni förväntas en framtid av pågående glädje när ni klarar av era berg av allmänna rädslor. Sådant har inte nödvändigtvis varit sanning under de senaste veckorna. Givet allt som har hänt er och omkring er, kan ni bara dra slutsatsen att denna övergång inte är en verklighet, eller om ni inte har avancerat så snabbt som de, som verkar komma i rasande fart framåt.

Denna övergång är verklighet och ingen är klokare eller bättre än ni. Naturligtvis har ni fått höra sådant på många sätt de senaste månaderna, men ändå undrar ni – varför manifesterar du inte vad du önskar direkt, varför har du inte hittat kärleken, en gemenskap eller andra delar som är viktiga för dig.

Det är inte logiskt för er att ni har arbetat flitigt på att förnya er och ännu inte upplever eller känner något nytt – inklusive den underbara och pågående glädje som utlovats från så många kanaler.

Kanske tror ni att ni är mycket som ni alltid har varit – kanske lite klokare, men visdomen kunde lika gärna vara resultatet av ålder som någonting kanaler utlovat.

Ni ÄR annorlunda och ni utökar er kompetens med ljusets hastighet. Men ni gör det på ett graderat sätt – mycket som är sant för att baka en kaka. Innan den slutliga produkten – kakan är en kaka – måste ni kombinera nödvändiga ingredienser i rätt ordning.

Så det är ni, som grupp, lägger till en nypa Steve, en klick av Tony skapar ett recept som kommer att producera en ny produkt. Tänk i termer av den första elektriska ugnen. Innan den elektriska ugnen uppfanns, gissade bagaren av värmen i braskaminen eller en öppen spis, när det bakade var färdigt att ätas.

Nya tekniker, nya uppfinningar skapar nya färdigheter. Samtidigt, nya tekniker kräver testkörningar – en inlärningskurva.

Ni har forskat i er inre kreativa kompetensutveckling genom att ta tag och begära mer energi från Universum under denna energiström. Dessa recept eller lektionsplaneringar ni förberedde i början av februari som verkade mer än tillräckligt för att producera vad ni ville, är inte längre adekvata eller lämpliga.

Er kompetens skiftar dagligen. Vad som var rätt i går gäller inte längre. Det är er ångest, det är er rädsla. Det verkar som om ni skapar i kvicksand. Allt ni tror eller förmodar gäller inte i dag trots att det var perfekt igår.

I sin tur är era fysiska kroppar i enorm omvälvning som ni skärper steg för steg, dag efter dag, och ibland timme för timme. Detsamma gäller för ert känslomässiga och andliga varande. Det är som om allting snurrar och skiftar på sekunden.

Du är trött, desillusionerad och arg. Att skrika: ”Sluta!” tar inte slut på dessa förändringar, inte heller att gråta till Universum eller Gud. Det handlar om dig – skapat av dig för dig.

Kommer ni ihåg Alice i Underlandet – berättelsen om en ung flicka som ramlar in i ett kaninhål bara för att upptäcka en drömlik värld fylld med osannolika karaktärer och känslor? Först ville Alice återvända hem, bara för att inse det roliga i att utforska nya varelser och uppfattningar. Så är det för er nu.

Ni övergår in och genom nya domäner, upplevelser och känslor som har lite eller ingenting att göra med er 3D-värld.

Er 3D-värld är gårdagen och har ännu inte nått i morgon. Ni svävar någonstans mitt i mellan de två och försöker att förstå det ena eller det andra. Hela tiden, utan förståelse för att hela er värld förskjuts så snabbt att det inte är meningsfullt – logiskt eller ologiskt – att förstå någonting.

Er personliga värld kommer att bromsa kraftigt i slutet av denna månad. Jordens övergång kommer att fortsätta lite längre.

I slutet av mars kommer ni att känna er mer trygga, vilket gör att ni kan ta i tu med globala frågor på det sätt som är rätt för er. För var och en av er har mycket viktiga färdigheter för att dela med er av till Jorden.

Ni uppgraderar dessa färdigheter magnifikt under denna energiström. Och ni gör det eftersom ni begärde det.

Kanske det kommer att hjälpa er lite bättre att förstå, om ni tänker i termer av att er tillväxt stannar i något skede. När ni först kom till Jorden, var det bekvämt att stanna i en tid när kakor bakades från grunden i en stor öppen spis. Ni har sedan avgjort att ni har kraft nog att baka en form kaka i en elektrisk ugn, som kräver färre beslut om man gör det, och som resulterar i en mer överensstämmande produkt. Båda teknikerna producerar ätbara kakor – en är bara lättare och snabbare.

Och så är det, att denna dramatiska energiström flyttar er från eldstaden till elektrisk ugn, skapelser och färdigheter innefattar dagar eller till och med timmar i stället för generationer. Så var det. Amen.

Översättare: Mie Fjällvide – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...