Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 21 mars 2022

 

 

Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 21 mars 2022

 

Kära Ni,

Denna övergångsfas fortsätter att vara en massaktivitet.

Även om det har funnits tillfällen då vissa fokuserat på specifika frågor, har det aldrig tidigare funnits ett globalt fokus. Så är det att ni känner er igenom detta gungfly av upplevelser. Och ingen av er uppvaknade själar har energin eller förmågan att vara ledare för denna rörelse.

Ni bråkar tillsammans. Kanske en passande analogi skulle vara din första dag på dagis innan du upptäcker att aritmetik, läsning, musik eller konst kan vara intressant.

Naturligtvis skrämmer det sista stycket dig eftersom du vill att någon ska berätta för dig vad du ska göra eller hur du ska göra. Ingen är klokare än du.

I din tidigare utåtriktade värld tog alltid någon ledningen. Även om den ledarens handlingar inte nödvändigtvis har verkat sanna för dig, kändes dess handlingar tillräckligt sanna för att du skulle kunna följa den varelsen eller målet. Genom att göra det förnekade du ansvaret för att ”de” ledde dig vilse eller i en riktning som kändes rimligt rätt för dig. Du var en del av mängden men troligen inte en del av beslutsfattandet.

Att följa någon verkar lättare än att förverkliga sina inre behov. Det är så eftersom självförverkligande är ditt nya sätt att uppleva jordelivet. Men förutom jordeliv och kanske upplevelser på några andra platser, är du ganska bekant med att styra dig själv och förvänta dig detsamma av andra.

Du är och har alltid varit en självständig entitet. Det är bara några få gånger i din helhet som du gav upp den friheten. Du gör nu åter anspråk på den rätten på sätt som du aldrig tidigare har gjort på jorden.

Det här ämnet kan verka motsägelsefullt eftersom vi, från Universum, fortsätter att profetera att denna mass-fas kommer att leda till global kärlek och fred. Detta är sant eftersom ni alla är fokuserade på samma mål utan intresse av att göra anspråk på utåtriktad makt.

Vissa av er ifrågasätter vår dagisliknelse, för dessa instruktionsmetoder skapades av en utåtriktad kraft. Skillnaden är ny Universellt, ni har blivit den kraften. Eftersom ert överordnade mål är att flytta jorden från rädsla till kärlek, upptäcker var och en av er era kärleks-/fredsintressen och styrkor.

Den enda kraft du nu håller fast vid är ditt inre kall att flytta jorden från rädsla till kärlek – ett kall skapat av er i mängder och otaliga andra Universella entiteter.

Din varelse har alltid varit kärleksbaserad. En del av den kärleken var att utforska så många känslor som möjligt medan jorden var i fysisk form. Ni har nu i stora antal bestämt er för att uppleva jordkärlek lite annorlunda – inte som ett borde, som skulle vara sant i en utåtriktad värld, utan som ett inre behov.

Så är det att er värld verkar stökig eftersom ingen tar ledningen. Även om det finns några få varelser här och där som upprepar vad ni redan känner, så finns det inget systematiskt kärleksledarskap.

Ni rör er alla mot samma mål, men ni gör det med unika intressen och färdigheter. Så kanske en grupp diskuterar en fråga, en annan grupp är fysiskt engagerad i en specifik insats, och ännu en grupp skriver, målar eller sjunger om möjligheterna. Istället för ledare visar miljoner människor upp samma mål på tusentals olika sätt.

Ni går i en mass-skola på dagis och upptäcker att era nya kärleks-/fredsfärdigheter och intressen utvecklas snabbare än ni nu tror.

Men eftersom er värld nu tycks helt virrig, längtar ni efter den till synes yttre sammanhållningen. En sammanhållning som inte längre existerar förutom de få som är villiga att följa en utåtriktad ledare.

Er värld känns otymplig och rädsloframkallande eftersom den är ny.

De som hävdar att en specifik person är deras ledare är inte inåtriktade. Som ett resultat kommer det att finnas grupper som överlever för ett ögonblick eller två bara för att skingras till intet när dessa utåtriktade ledare går över till något annat.

Även om detta meddelande sannolikt ser ut som undergång och dysterhet, är det tvärtom.

Er härliga, unika väg till kärlek och frid är på gång. Var och en av er hittar något intressant att göra, säga eller reagera på ögonblick för ögonblick. Stunder som kommer att bli timmar och sedan ett fokus inom några dagar.

Tillåt dig själv att flytta från idé till handling tills du känner dig uppfylld.

Den sammanhållning du var bekant med under ditt utåtriktade liv finns inte längre. Er nya sammanhållning består av små, flexibla grupper som skiftar månadsvis, dagligen eller minut för minut. Ungefär som skillnaden mellan en professionell armé och gerillakrigföring som är flexibel och formbar. Till skillnad från allt ni upplevt tidigare medan ni var på jorden.

Tillåt dig själv att bli förvånad, kanske till och med lite rädd, när du upptäcker dina nya intressen och färdigheter. I vetskap om att miljontals jordiska varelser gör detsamma.

Ni skapar en ny världsväv – inte genom att andra designar mönstret som ni fyller i med sina nödvändiga trådar, utan genom att skapa mönstret som era inre behov dikterar för denna nya värld av kärlek och frid. Så är det. Amen.

LifeTapestryCreations.com. För att få Brendas blogg, prenumerera via WordPress.com. Eller klicka på Prenumerera-knappen på den övre delen av hennes ”Blogg & Prenumerera”-webbsida (LifeTapestryCreations.com), och klicka på raden – Prenumerera på Brendas blogg via e-post. Slutför din prenumeration genom att ange din e-postadress och acceptera e-postbekräftelsen.

Copyright 2009-2022, Brenda Hoffman. Alla rättigheter förbehålls. Dela detta innehåll med andra, lägg upp på din blogg, lägg till det i ditt nyhetsbrev, etc. Men vänligen bibehåll denna bloggs integritet genom att inkludera författarens/kanalens namn: Brenda Hoffman och källans webbplatslänk: LifeTapestryCreations.

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...