Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 11 januari 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 11 januari 2022

 

Gå med i Arkturierna med detta Tillvägagångssätt

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket glada över att finna oss själva i denna dynamik med mänskligheten där på Jorden, vid denna tid. Vi njuter så mycket av möjligheten att tjäna, och även möjligheten att skapa tillsammans med er, som vi hör från så många av er. Och vi kan skräddarsy våra energier därefter. Vi söker mer och mer förening med mänskligheten vid denna tidpunkt, på grund av vår önskan att känna mer närvaro. Vi njuter av att utforska olika former av medvetande, och när vi verkligen får kontakt med någon av er får vi lära känna upplevelsen av att vara människa på Jorden genom er, och det gläder oss. Det är mer än bara en kuriosa för oss; det är sann enhet som för oss närmare Källan, vårt sanna hela jag.

Nu kan ni ta samma tillvägagångssätt med era medmänniskor. Ni kan se alla andra där på Jorden som någon att förena sig med som i slutändan kommer att föra er närmare ert sanna, hela jag som ett Källenergiväsen, eller så kan ni fortsätta att dela och separera, sätta gränser och göra sakerna ni har gjort i så många år som inte har fungerat där på Jorden. Vi vet, som ni som tar emot dessa sändningar vet, att det finns ett behov av förändring. Ni kan inte fortsätta att säga till er själva att er väg är den enda vägen, er sanning är den enda sanningen, er ras eller etnicitet är den bästa, och utvecklas.

Det finns ett behov av integration; det finns ett behov av att se det som är utanför er som också existerande inom er och när ni kommer till den punkten kan ni lägga ner allt ert motstånd, förbittring och ilska, och istället kan ni ge hela världen och alla på den en jätte kram. Känslan av att göra det vi har beskrivit är så mycket bättre än vad människor har gjort i eoner och eoner, och ni kommer bara att få den känslan om ni omsätter det vi säger här i praktiken.

Det är dags att se alla utanför er som en aspekt av Källan som ni är ämnade att acceptera och sedan älska villkorslöst, och tills ni gör det kommer ni att vara fast i en låda som inte längre passar er. Vi kommer att fortsätta att bjuda in er med vår energi och med förlängningen av vårt medvetande, för när ni sammanfogas med oss sammanfogas ni med den sanningen att vi alla är ett.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...