Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 10:e mars 2017

Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 10:e mars 2017

 

Kära Ni,

Ni behöver inte tro att ni måste förflytta er in i nya energikällor, för att uppleva 5D eller mer. Precis som ni inte behöver tycka om all mat som placeras framför er.

Det finns inte längre några måsten av något slag, för er eller för ert liv på jorden i denna livstid. Kanske känns de nya energierna komfortabla och därför kommer ni att ta del av de bästa för er själva. Eller kanske är dessa energier inte just nu något ni behöver, eller kanske aldrig.

Innan ni blev vuxna i 5D, skedmatades ni som bebisar med lämplig mat. Varje energiskur, var nödvändig för er utveckling.

Nu är ni vuxna i 5D eller bortom, så ni kan äta tårta till frukost om ni vill, eller inget alls.

Era önskemål beträffande energi och behov, har blivit mer rena och specifika för era roller. Även om vi kommer att fortsätta att skicka energier till jorden, betyder det inte att ni måste, eller vill ta emot de energier som kommer.

Detta är en global övergång. Så när vissa just har börjat sin övergång, är andra mitt i den, och ytterligare andra, lika ni, har andra energibehov än massan.

Ni kommer att kunna urskilja vilka energier ni vill ta emot eller använda, och vilka ni har ett mindre behov av att anpassa er till.

Allt detta kommer att ske inom er, så det finns ingen anledning att vara bekymrade över att bestämma vilka energiskurar som är lämpade för er. Ni vet det via er glädje.

Kanske ni eller någon av era favoritkanaler har sagt, att de närmaste dagarna kommer att fyllas med nya energier, eller något liknande. Det finns ingen anledning för er att förbereda er, annat än att vara öppna som vanligt, för er glädje. För ert inre, har blivit så inställt på era egna behov, att allt tas om hand utan så mycket input från er.

Kanske ni är oroliga för att ni ska bli vilseförda, om ni inte förberett er för energiskurarna.

Så är det inte, vare sig nu eller i framtiden. Ni är på nivån av Universell förfining, där ni väljer de energier som är rätt för er – precis som att ni reagerar på ett annat sätt som vuxna i en butik med gratis godis, än ni skulle gjort som ett litet barn.

Ni är nu Universella vuxna – vilket innebär att ni kan lita på er själva och era handlingar. Ni behöver inte längre fråga någon, hur eller när ni ska agera. Inte mer än ni brukar fråga er granne, om när ni ska äta eller vilket tv-program ni kan titta på.

Och även om det stämmer att den aktuella energiskuren kan bli dramatisk för er – så kan det också vara så att ni kanske inte ens märker när det händer. Det innebär då att ni befinner er på en annan plats i övergången, än större delen av mänskligheten.

Låt vara att andra kan bli överväldigade, förvirrade eller rädda, men ni befann er vid ett annat tillfälle på samma ställe. Det är en del i den globala övergången, som ni initierade för eoner sedan.

Om ni samspelar med de som känner sig rädda, så hanterar ni det som universella vuxna, i stället för som ungdomar som lär sig att hantera det. Det betyder inte att ni kommer att ta bort deras rädsla, utan att ni låter dem veta, att ni har upplevt samma sak på er resa för den Universella vuxna.

Och denna nya värld, växer och utvecklas dagligen tillsammans med invånarna.

Så ni fortsätter att utvecklas i den takt som är rätt för er, och på det sätt som ger er glädje, i stället för rädsla eller ilska. Så är det. Amen.

 

Översättning: Margareta Jonåker – www.st-germain.se

 

http://www.LifeTapestryCreations.com. If you would like to receive Brenda’s Blogs when posted, please click the Subscribe Button on the upper part of her Blog & Subscribe page and then click the – Subscribe to Brenda’s Blog by E-mail – line. Complete your subscription by entering your e-mail address and accepting the e-mail confirmation.

Copyright 2009-2017, Brenda Hoffman. All rights reserved. Please feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc., but maintain this article’s integrity by including the author/channel: Brenda Hoffman & source website link: http://www.LifeTapestryCreations.com

 

Du gillar kanske också...