Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 11 oktober 2019

Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 11 oktober 2019

 

Kära Ni,

Ni skiftar minut för minut, trots att ni har svårt att tro det. För det finns flera delar inom er som måste komma på plats innan ni går in i 2020. Inte för att året nödvändigtvis skulle vara något magiskt eller ens exakt för alla kalendrar, utan för att ni går in i ett år med dubbla tvåor.

För vissa innebär detta med dubbla tvåor att finna en säker hemmabas – oavsett om det handlar om ert nuvarande hem, ett nytt hem eller ett samhälle. Andra kommer att upptäcka ett nytt jordlivsperspektiv. För många av er har trånat efter en annan dimension eller inriktning, medan ni är på jorden.

Sådant är logiskt, med tanke på att ni har känt er som en besökare på jorden sedan ni kom. För ni har vägrat erkänna att ni är helt av jorden, under denna livstid. Inte för att det varit hemskt, utan för att ni minns för mycket av hur det var.

Jordlivet har aldrig varit särskilt lätt. Och med tanke på ert ansvar för att hjälpa jorden att skifta från 3D till 5D, medan ni själva uppnådde samma sak, så har detta varit en utmattande livstid. Som så ofta gäller i 3D, så är ni antagligen redo för en varm filt och en bekväm stol framför brasan, för att få era behov tillfredsställda.

Istället avslöjar ni delar i jordelivet som ni inte förväntade er, med allt från miljöfrågor till uttalanden från de som är i ledarnskap. Ni förväntade er avkoppling och sedan få ta emot glädjen, efter att ha skiftat jorden och er själva. Istället känner ni er som om ni går i kvicksand, eftersom era fötter känns tunga och klumpiga. Var är glädjen? Var är er avslutningsfest?

Så många av de delar ni nu tycker är näst intill outhärdliga, kommer att bli bättre i början av 2020, och vara klara vid årets slut. Inte för att så var planen på jorden, utan på grund av det drama inombords, som många av er nu går igenom. Ni kommer troligtvis att känna er utmattade, isolerade, oroliga och nedstämda under de kommande veckorna. Inte vad ni förväntade er, men känslorna pushar er igenom detta sista steg av förberedelse inför 2020.

De nu iögonfallande problemen har alltid funnits, bara sockrade för att ni skulle tro att allt är bra. Problem som pucklar på er med få, eller inga, idéer om förändring. Att ändra de problem som nu stör er, är inte er uppgift. De kommer att slutföras av de som följer. Ni har gjort ert.

Många av er fortsätter att efterfråga er uppgift trots att ni är slutkörda.

Er utmattning beror på, att ni inte vet hur ni ska kunna åtgärda de ”fel” ni så tydligt ser.

Återigen, de har alltid funnits där; ni vägrade bara att se eller uppmärksamma dem. Så ni identifierar sådant som inte passar ert 5D-tillstånd. De efterföljande kommer att ha lösningarna.

Er uppgift nu är att sluta känna er rädda, sluta med dramatiken om hur fruktansvärt allt är. För ni beter er lite som ”Den Lilla Kycklingen”, som om och om igen säger: ”Himlen faller ner. Himlen faller ner.” Fast, faktiskt så förändras himlen.

Er rädsla, er nedstämdhet beror på det ni inte kan göra. Dessa lösningar är för era följare. Så i kalenderåret 2020, kommer ni sannolikt att tillåta er känna, att er glädje har lite att göra med sociala medier eller era ledare.

Er uppgift är att vara glada.

Minnen av tidigare problem som hemsöker er – oavsett om ni leder de grupper som påverkas negativt av ledare – har lite att göra med de nya ni. Ändå, innan ni kan acceptera den delen, så måste ni rensa de minnen som är relaterade till det som nu uppenbaras. För precis som att ni tidigare inte hade några lösningar, som ledare eller följare, så har ni det inte nu heller. Det är inte er uppgift. Acceptera det, eftersom det bara tvingar ner er i ”kaninhålet” av förvirring och rädsla.

Er del består i att skifta från rädsla till glädje – att veta att ni inte är ansvariga för att dränera sumpmarken där era ledare, sociala medier och pressen finns. Om det vore er uppgift, så skulle ni känna er upprymda och glada över att tackla det, precis så som ni var för att hjälpa jorden att skifta från 3D till 5D.

Gå mot glädjen, så hittar ni er roll. Att fortsätta vara rädda för att inte ha förmågan att kunna skifta, gör att ni stagnerar på plats.

Lita på de som följer, så som vi litar på er. Ni har olika förmågor – och viktigast av allt för 2020 och därefter – är att visa er glädje. För ni är solstrålarna, vilket efterföljarna kommer att upptäcka när de avslutar jordens rädsla genom konstruktiva skiften, precis så som ni har gjort under er transition.

Er rädsla är spöken från tidigare liv – liv som har lite att göra med vilka ni är nu. Det är vad ni kommer att upptäcka de kommande veckorna. För ni kan inte gnistra full ut, om ni känner rädsla för att jorden – er skapelse och glädje – inte kan överlista de avskyvärda ledare som nu förstör allt som är viktigt för er. Delegera nästa skifte hos jorden till de som har haft sådana roller gång på gång – precis så som ni, då ni skapade många planeter och platser i anslutning till jorden.

Ni är skaparvarelser. De som följer är de sociala fjärilarna, som nu skiftar de på jorden – antingen mer fullständigt till 3D eller till 5D. Era efterföljare är sociala skapare. Ni är planetskapare. Arbeta tillsammans, för att skapa ett lysande och kärleksfullt exempel på Universella möjligheter.

För jorden var ett experiment som ni förändrade till en Universell verklighet. Låt nu dekoratörerna, så att säga, lysa upp jorden och dess invånare på sätt som ni inte förstår. Allt ni behöver göra för att hjälpa dem, är att lysa med er glädjes ljus, dag ut och dag in.

Så släpp er nuvarande rädsla, och var föredömen de närmaste veckorna. Så är det. Amen.

 

 

LifeTapestryCreations.com. To receive Brenda’s Blog, please click the Subscribe Button on the upper part of her Blog & Subscribe page and then click the – Subscribe to Brenda’s Blog by E-mail – line. Complete your subscription by entering your e-mail address and accepting the e-mail confirmation.

Copyright 2009-2019, Brenda Hoffman. All rights reserved. Please feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc., but maintain this article’s integrity by including the author/channel: Brenda Hoffman and source website link: LifeTapestryCreations.com.

 

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...