Brendas Blog via Brenda Hoffman 1 oktober 2020

 

Brendas Blog via Brenda Hoffman 1 oktober 2020

 

Kära Ni,

Ni vill ha kontakt med andra eftersom ni känner att er isolering kommer att vara för evigt. Ni börjar tvivla på er inre visdom eftersom ni är ensamma.

Du har sannolikt känt dig ensam under en tid, så den här känslan är inget av ditt nya vanliga.

Du vill att ditt liv ska återvända som det var före COVID och det aktuella jordkaoset.

Så kommer det inte att bli. Inte för att det inte är möjligt på ett ögonblick, utan för att alla – inklusive de av 3D – testar vattnet. Bestämmer vilka de är eller vad de vill representera.

Så är det att alla drar sina ”selar i olika riktningar” vilket ibland var en utmattande sanning om man hade lantbruk med hästar. Det är som om världen är fylld med tvååringar som kräver rätten att förklara sin inriktning, sina tankar och behov som en världsprioritet. Detta är inte möjligt eftersom varje enskild begäran motsäger den andra.

Under de närmaste dagarna kommer individer att hitta likasinnade varelser. Du kanske svarar att du redan har eller gör något liknande. Men vid närmare granskning av den tron kommer du att finna att dina behov är unika.

Du ifrågasätter det sista uttalandet. Men har du inte varit beredd under flera månader att vara en unik individ med unika tankar och behov?

Och det var du. Samtidigt profeterade vi att du skulle få kontakt med andra när tiden var rätt. Den tiden är nu.

Kanske kommer någon du haft en förbipasserande interaktion med att inleda en konversation som visar aspekter av deras varelse du inte kände till. Och genom att göra det hittar du en likasinnad person som du inte visste redan var en del av ditt liv. Naturligtvis kan motsatsen också hända. Men nu handlar det mer om att komma ihop än att dela upp i enskilda arenor.

Dessa nya intressepoddar kan pågå i dagar, veckor eller år – det spelar ingen roll. Allt som betyder något är att kombinationen av intressen och färdigheter skapar en ny helhet.

Så du kommer att utöka dina intressen och färdigheter, inte genom separation, utan genom att gå samman. Återigen måste vi meddela dig att sådana interaktioner kan eller inte kan vara permanenta för alla förändras så snabbt att det som var intressant igår kanske inte spelar någon roll i morgon.

Ni är nu fjärilar som fladdrar från blomma av intresse till blomma av intresse, istället för en larv som rör sig nära marken. Du befinner dig inte längre i din isolerade kokong.

Naturligtvis undrar du hur sådant är så givet att COVID-19 förblir av jorden. När COVID anlände kan du ha blivit rädd eller tvingad att agera på grund av andras bekymmer. Nu när COVID har blivit en del av ditt liv handlar de första begränsningarna mer om vem du är istället för diktat från andra. Du börjar känna, om du inte redan har gjort det, behovet av att skydda andra, såväl som dig själv. Du rör dig ut ur dina fruktansvärda två behov för att göra vad du vill göra i samarbete med andra.

Så du börjar tänka mer globalt än vad som var sant i isolering. Betyder det sista uttalandet att du måste eller inte måste ha en mask? Det är ditt val. Allt vi säger är att dina val nu blir mer globala. Att du har gått igenom dina fruktansvärda två och är på väg att återförenas med samhället, kanske fysiskt, men ännu viktigare, inom ditt område av acceptans och förståelse.

Du är inte längre i självisolering. Du hittar andra likasinnade individer. Du har kommit ut ur din kokong, och du är mer än redo att fladdra från blomma till blomma. Eller mer lämpligt för denna fas av ditt liv, att utforska nya interaktioner, för att skapa det som är nytt för både dig och de som vill delta.

Du är inte längre ensam – vare sig förbindelserna är fysiska eller via något elektroniskt kommunikationsmedel. Din isolering är över. Så är det. Amen.

LifeTapestryCreations.com. För att ta emot Brendas blogg, klicka på knappen Subscribe på den övre delen av hennes ”Blog & Subscribe” -sida och klicka sedan på – Subscribe to Brendas blogg by e-mail – raden. Slutför ditt abonnemang genom att ange din e-postadress och acceptera e-postbekräftelsen.

Upphovsrätt 2009-2020, Brenda Hoffman. Alla rättigheter förbehållna. Dela gärna det här innehållet med andra, posta på din blogg, lägg till i ditt nyhetsbrev etc. Men BEHÅLL gärna denna bloggs integritet genom att inkludera författarens/kanalens namn: Brenda Hoffman och källwebbplatslänk: LifeTapestryCreations.com.

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...