Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 26 oktober 2018

Brendas Blogg via Brenda Hoffman

26 oktober 2018

Kära Ni

Även om ni vill älska alla, begränsar kaoset i er yttre värld omfattningen av er kärlek. Sannolikt kryssar ni bort stora grupper av människor för att de verkar vara så olika er. De kanske tillhör ett annat politiskt parti än det ni står i linje med eller ett annat kön, ålder, sexuell läggning, religiös inriktning, eller ras.

Det är så för att uppmuntra er att hitta er bas, era själshandlingar. Men då en sådan översikt inte är tillräcklig för många av er, för att acceptera dem som inte delar era tankeprocesser, så upplever ni skuld och rädsla.

För ni tror att ni inte kan vara av 5D eller bortom om ni inte kan acceptera dem som, så att säga, tillhör motståndarlaget.

Denna inre kris är inte så förödande som ni nu tror. Försänk er själva i lagaktiviteter om ni så önskar. Så småningom kommer alla att bli som en – men inte ännu för de flesta av er.

Detta är en splittrande tid.

Även om ni kommer att växa från dessa känslor, rensar ni eoner av samhällelig ilska. Som det förutsagts, kommer de som hänger sig fast vid 3D-makt inte att vara framtidens ledare, och för många av er, inte heller nu. Men denna tid måste få spela ut sig själv, precis som en kastrull med vatten inte kokar omedelbart.

Er oro kanske beror på att 3D-makt och rädsla aldrig verkar upphöra – går över världen som ett virus. Denna rädsla och detta maktspel har alltid funnits. Men de var tillräckligt begränsade, så de berörde inte nödvändigtvis varenda sekund av varje livstid ni levt. Så länge ni spelade med i de flesta av samhällets regler var ni relativt säkra för direkt kontakt med dem som utövade makten med skrämseltaktik.

Dessa maktspel avslöjas nu och då ni förändras finner ni dem avskyvärda. Inte för att deras handlingar har förändrats, utan för att ni har det. Ni är inte gårdagens fårskock, ni är dagens superman/superkvinna.

Så ni kämpar mot normer som varit etablerade i eoner. Dagens skeenden är inte annorlunda mot vad de alltid varit. Kommunikationerna kanske är snabbare nu, så ni lär er mer än ni önskar, men handlingarna är inte annorlunda.

Det som hände i det förflutna var lite som att tro på Jultomten. Ni lade märke till det ni ville lägga märke till och struntade i resten. Tills den dag ni kände er känslomässigt tillräckligt starka för att veta att ”kejsaren bär inga kläder” och att Jultomten inte finns.

Ni mognar. De som förskansar sig i 3D vägrar att göra detsamma. Så de återgår till en tid då alla trodde på Jultomten. Och för att poängtera det mer dramatiskt, så skriker de ut sin rätt till världen istället för att viska i hemliga rum, så som normen varit.

Ni har inte fel. Det har heller inte de som tror på Jultomten. Skillnaden är att ni drar er bort från dem, och det skrämmer dem som vill vara kvar i 3D. Det är som om ni talar om för era föräldrar att ni inte tror på Jultomten och de ändå fortsätter att låtsas som om Jultomten finns. Era föräldrar vet att de inte talar sanning och ni vet att de inte gör det, men ni vill inte störa dem, så ni låtsas, längre tid än vad som är lämpligt.

De som följer någon djupt försänkt i 3D låtsas vara likasinnade. Det kanske de är – ett tag. De flesta följare kommer också att mogna och förstå att Jultomten inte finns.

Ni, föregångarna, ligger en bit före, och vet utan tvivel att rädsla inte längre är lämpligt eller trovärdigt.

Den uppfattningen växer snabbt hos mänskligheten och alla jordens varelser – utom hos dem som förlänger 3D-rädsla för att hjälpa er skifta till 5D eller bortom.

De i 3D är era hjälpare, precis som era föräldrar skapade Jultomten för att göra er ledighet mer festlig. Men olikt era föräldrar vill dessa djupt försänkta i 3D inte att ni ska växa förbi deras trossystem av makt och rädsla. Det har ni gjort och andra kommer att göra det.

Dessa djupt försänkta i 3D förstår inte och kommer att slåss in i det sista för att hålla kvar makten. Inte för att de är ondskefulla varelser, utan för att deras roll i övergången är att hålla 3D-bastionerna trots alla ansträngningar att gå bortom 3D. De som är starkt i 3D är djupt engagerade i sina roller precis som ni är i att gå över till 5D eller bortom.

Detta är inte en tid för bagateller. Detta är en tid att upptäcka era roller inom det större hela. Så ni är förfärade över sådant ni en gång accepterade som normalt.

Vilket återför oss till vår ursprungliga poäng. Ni känner er som att ni befinner er i en kamp mellan ”gott” och ”ont”. Sanningen är att ni bara börjar uttrycka er 5D-roll, och de ni kämpar mot uttrycker sin. Precis som det förutsagts.

Följ ert hjärta, er inre varelse och ni kommer snart att segla iväg bortom er ilska. Låtsas som om ni inte är arga eller oroade och ni kommer att fungera som ni alltid gjort i 3D.

Kungarna och drottningarna i 3D bär inte en mantel av 5D kärlek och kommer sannolikt aldrig att göra det i denna livstid. Låt er ilska flöda tills ni förstår varför de så flitigt kämpat för att ni ska behålla er tro på Jultomten.

Deras handlingar utförs av kärlek till denna övergång. De bara tog sig an den svåraste rollen som bovar i en tid när bovar blir avslöjade och ignorerade. Tillåt dem friheten att spela ut sina roller precis som de uppmuntrar er att spela ut era.

Om ni är arga och bittra mot dessa bovar så är det bara ert sätt att rensa samhälleliga illgärningar ni ignorerat eller förnekat i eoner.

Ni har spelat rollen av en bov i andra livstider. Skillnaden är att ni då stöttades av ert samhälle – och dagens 3D-bovar kommer inte att stöttas mycket längre.

Som ni alla insett finns inte Jultomten – och fler och fler inser detta varje dag. Så är det. Amen.

 

LifeTapestryCreations.com. If you would like to receive Brenda’s Blogs when posted, please click the Subscribe Button on the upper part of her Blog & Subscribe page and then click the – Subscribe to Brenda’s Blog by E-mail – line. Complete your subscription by entering your e-mail address and accepting the e-mail confirmation.

Copyright 2009-2018, Brenda Hoffman. All rights reserved. Please feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc., but maintain this article’s integrity by including the author/channel: Brenda Hoffman & source website link: LifeTapestryCreations.com.

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...