Arkturierna via Daniel Scranton, 24 januari 2018

Skiftet Börjar med Dig ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Ni har en seghet i er som har tjänat mänskligheten mycket bra. Det har varit tider när mänskligheten nästan har blivit utplånad, och ändå finns det mer än sju miljarder av er nu. Uppnåendet av ert antal ska inte underskattas, inte heller förbises.

Det finns så mycket liv på planeten Jorden, och med mer liv finns det mer Källenergi. Gudsgnistan som ligger inom alla levande varelser på planeten Jorden hjälper er att skifta. Ni kan komma åt mer av vilka ni är genom att gå in i de energier som finns runt omkring er.

Som empatiska människor tonar ni ofta in på vad en person eller en grupp människor erbjuder. Men tänk om du istället skulle tona in dig till Gudomligheten i varje levande väsen på planeten Jorden? Vad händer om du kunde aktivera Gudomligheten inom andra, och sedan känna all den energin på din planet? Varför inte ge det ett försök? Se om du kan aktivera mer av Gudomligheten inom alla medmänniskor.

Känn Gudomligheten inom dig själv först. Sök dig till centrumet av ditt hjärta och få tillgång till mer av den Källenergi som du verkligen är. Med den energin som rör sig genom dig, håller du mer av Källenergiperspektivet, och du är mer benägen att aktivera inom andra kunskapen om vilka de egentligen är.

Detta är ett stort uppvaknande, och var och en av er som väckts håller nyckeln inom er för hela mänskligheten. Det krävs bara en av er att fullt ut inse skiftet i medvetandet.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi njutit av en förbindelse med er. ”

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling

 

Du gillar kanske också...