Brendas Blogg via Brenda Hoffman 19 mars 2021

 

Brendas Blogg via Brenda Hoffman 19 mars 2021

Kära Ni,

Ni börjar upptäcka de nya sätten hos er själva. Kanske blir det så enkelt som att bara ändra klädstil eller något mer dramatiskt som att flytta till ett nytt land. Er inre push är att ändra riktning på ert 3D-kunnande, på tusentals sätt. Kanske är det tonen i er röst eller det ni accepterar. Det spelar ingen roll. Det som är viktigt är att ni dagligen börjar överraska er själva.

Sådana handlingar eller tankar verkar inte så stora för vissa av er, för ni har anpassat er till aspekter av det nya ni, på sätt som ni ännu inte erkänt. Något ni inte kunde tänka er att ni skulle tänka eller göra för några veckor sedan, är nu en del av er. Och så kommer det att fortsätta tills de nya ni exponeras för er.

Kanske den sista meningen verkar långsökt, för hur skulle ni kunna exponera er för er själva? Vi kommer att svara med en annan fråga, varför inte? Kanske har ni låtsas för er själva att det skulle bli som att sluta skolan, gifta er eller få barn: allt detta är dramatiska men förväntade 3D-skiften, tillsammans med miljoner andra som tar samma eller liknande steg.

Era nya justeringar kommer att vara eller bli helt annorlunda. Ni kommer att finna ett behov av att göra något ni inte tror att ni är förberedda för, eller intresserade av. Att gå in i dessa nya aspekter med stor oro, bara för att då upptäcka att detta fyller en nisch som ni inte insett behövde fyllas. Som om ert glas omedvetet bara varit halvfullt.

Och när ni försöker fortsätta vara intresserade av det som var spännande tidigare, kommer ni inte att känna något. Så er nya värld blir en upptäcktsfärd, och er 3D-värld har blivit tråkig. Båda skrämmer er.

För första gången sedan ni kom till jorden för eoner sedan, är att det nya verkligen är nytt. De flesta av er kommer att utforska delar av er själva och er jord, som ni aldrig utforskat i något annat jordliv.

Naturligtvis undrar många av er exakt vad vi i Universum syftar på, och vi kan bara le. Delarna ni utforskar kan inte definieras av oss eller av någon annan än ni själva. Kanske kommer ni plötsligt att vilja resa, gå inom eller studera aspekter av det interdimensionella livet.

Vissa av er kanske börjar denna utforskning bara genom en förändring i ert hem. Eller så kanske ni vet vad andra tänker innan de säger något. Ni kanske vill vara ensamma så att ni kan utforska andra dimensioner eller frekvenser. Eller kanske gå med i en mänsklig/ Universell grupp, som gör allt det ovanstående eller något helt annat.

Oavsett vad som än intresserar er eller ger er glädje, är det ni behöver utforska för att bestämma ert nästa steg eller handling.

Era nya bitar eller handlingar kanske inte verkar så dramatiska i början, bara lite utanför era 3D-ni. Men när bitarna hamnar på plats kommer ni att förstå varför ni ville göra det här och sedan det där. Nya ni är en kulmination av aktiviteter, precis så som det var för er i 3D-formatet.

I 3D visste ni vilka ageranden som skulle komma, efter det inre handlingsschemat ni skapade för er själva. Naturligtvis slutade inte alla handlingar så som ni förväntade er, men tillräckligt många gjorde det, så att ni kunde känna att ni hade kontroll över ert liv inom 3D-ramen ni skapade för er själva.

De nya ni har ingen aning om vart era intressen kommer att leda, för dessa handlingar förblir dunkla för er jordobservatörer, till och med för oss i Universum. För ni leker med nya byggstenar som kan vara fyrkantiga, runda, cylinderformade, stjärnformade eller vad ni än kan behöva.

Ingenting är som det verkade vara då ni skingrade slöjorna, vilka skiljer det solida i 3D från det Universellt dunkla. Ett sådant påstående verkar förmodligen osannolikt, med tanke på att ni fortsätter era dagliga rutiner med liten eller ingen förändring – åtminstone i sinnet.

Er sanning är mycket annorlunda. Kommer ni ihåg när ni förändrades från småbarn till skolbarn, eller från tonåring till vuxen? Kom inte dessa faser för er och de flesta andra i er ålder? Så är det nu också men på en annan nivå. Ni kommer att få mer Universella färdigheter och intressen, inte genom något dramatiskt rop eller önskan om det; det kommer bara att hända. Och ni vet att något sådant har hänt genom att uppleva resultatet.

Det kommer inte bli fyrverkerier eller någon indikation på att ni är annorlunda. Ni blir det bara eller kommer att bli. Indikatorerna för det är era intressen och ageranden.

Några av er är rädda och tänker att de nya ni på något sätt befinner sig utanför det 3D ni känner ”så bra”, som om ni invaderas av de rymdvarelser som visas i era filmer. Att vi förbereder er för någon sorts monsterinvasion.

Det finns ingen yttre kraft. Det är bara de nya ni som ni under eoner på jorden har skapat, och det Universella livet som ni nu vågar ha och behöver dela med andra. Ni är nya varelser med nya ageranden och intressen. Vissa av dem kan kännas främmande eller fel, tills dess ni tillåter er att flöda med det nya.

Det är givet att ni kommer att upptäcka nya färdigheter och intressen. Vi i Universum har ingen aning om vad de nya färdigheterna kommer att bli. Under eoner var er roll att finslipa vissa färdigheter för denna livstid, så att denna ombyggnad av jorden skulle bli med kärlek istället för rädsla.

När var och en av er hittar och accepterar sina omgjorda pusselbitar, kommer kärlekens kraft att ta bort all rädsla som ni eller andra kan ha.

Denna ombyggnad av Jorden är lite som att bygga en skyskrapa. Även om ni kanske har sett ritningarna så kan ni inte förstå hur det enorma hålet i jorden, någonsin skulle kunna vara början på en vacker byggnad. När ni återvänder till platsen några månader senare för att titta på byggnadens skelett, ifrågasätter ni åter kunnandet hos de som trodde att byggnaden skulle vara möjlig.

Så det är för er nu. Ni är arkitekterna/ entreprenörerna för er pusselbit. Den bit som krävs nu. Inte nästa år eller när ni känner för det – en byggnad kan inte fortsätta om inte cementleverantören som ska gjuta fundamentet känner för att göra det. Detta är ett stort projekt från föregångarna, och vågorna följer omedelbart därpå.

Även om ni inte har till uppgift att bygga jorden på nytt, är ni de konstnärliga föregångare som väljer byggnadens färger och dimensioner. Ni tillhandahöll konceptet så att de efterföljande kan slutföra det. Ni kommer sedan att avgöra genom er konstnärliga känsla, om den här ombyggnaden är vacker, rolig eller inte helt rätt.

Er pusselbit är mer konstnärlig än strukturell.

Även om ni kanske känner att ni inte har några konstnärliga talanger, så kommer ni att upptäcka er nya jordpusselbit, genom att följa era intressen och glädjeämnen, oavsett hur ovanliga de än kan verka, för er själva eller andra.

Följ er glädje, så kommer allt att falla på plats. Försök inte att tvinga fram glädjen, för då kommer ni bara längre bort från ert sanna själv, er nya roll på jorden. Så är det. Amen.

LifeTapestryCreations.com. To receive Brenda’s Blog, please click the Subscribe Button on the upper part of her “Blog & Subscribe” page and then click the – Subscribe to Brenda’s Blog by E-mail – line. Complete your subscription by entering your e-mail address and accepting the e-mail confirmation. Or subscribe via WordPress.com.
Copyright 2009-2021, Brenda Hoffman. All rights reserved. Feel free to share this content with others, post on your blog, add it to your newsletter, etc. But please maintain this blog’s integrity by including the author/channel’s name: Brenda Hoffman, and source website link: LifeTapestryCreations.com.
Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...