Stefon och Mira via Galaxygirl | 21 mars 2021

 

Stefon och Mira via Galaxygirl | 21 mars 2021

 

Stefon, Plejadisk Befälhavare för Intergalaktisk Flottdivision 6. Hälsningar, ljusets vänner, jag är er bror och vän, Stefon. Jag kommer igenom den här idag med ett budskap om hopp för er, för Jordens tider verkar mest mödosamma. Vi fyller er himmel med ljus, kärlek och med helande metoder och tekniker. Vi stöder fullt ut Moderns Tsunami av kärlek som strömmar mot er sfär. De mörka är medvetna om detta och att tiden rinner mot sitt slut. De är mycket medvetna om detta och försöker alltid skapa nya tidslinjer av rädsla för att fortsätta sin komplott, så det är bäst att bibehålla en hög vibration för att motverka detta. Det finns många fördelar med att bibehålla en hög vibration. Ni som läser detta vet, men kanske är ni inte medvetna om alla de många fördelarna. Först skapar er hud en utstrålning. I era heliga berättelser om dem som hade sett Guds ljus och blev upplysta, så kommer ni att börja synas för de andra när vibrationerna i er vackra blå sfär fortsätter att stiga. Ni kommer att skina. Så det är bäst att vänja sig vid idén och veta att ni verkligen förändras till det bättre. Denna inre utstrålning som ni noggrant odlar med er dagliga övningar genom ljussökning kommer att fortsätta att visa sitt yttre utseende. Varför säger jag detta till er? Eftersom era kroppar fortsätter att förändras. Ni har haft mycket smärta med omvandling och inre ljusarbete, rensning av mörker. De yttre tecknen börjar bli tydligare för det tränade ögat. Er inre utstrålning kommer att skapa en glöd. Det finns många ljusarbetare, det finns många av er som gör detta och det förvandlar planeten, för det jordar glöden av de högre dimensionella variationerna i frekvenser som avger regnbågskoder för våglängdsändningar. Men jag går före mig själv. Hur som helst känns skinandet bra. Vi vill att ni mår bra! Det känns bra att veta att er inre transformation skapar den yttre transformation som så många önskar.

Jag är Stefon. Ni befinner er mitt i ett intergalaktiskt schackspel som har sträckt sig över flera årtusenden av manövrar och utmanövrering. Ljuset återvänder i full kraft och äntligen kommer könen att balanseras. Ert samhälle har missbrukat sexuell energi. Gudomlig uppgång av jämställdhet mellan könen, av vårdande och styrka kommer att förbli stadig som en konstant påminnelse till de andra i andra balanserande stjärnsystem hur det görs. Detta är i huvudsak vad Moderns Tsunami av kärlek är. Den stora helande vågen av kärlek, acceptans, vård. Det finns mycket behov av vård i er värld och det är därför det är viktigt att ni vårdar er själva, att ni börjar i er egna mikrosfär av verkligheten. För inre vårdande skapas läkning, balans och en känsla av säkerhet. Det gudomliga maskulina ska skapa denna känsla av gudomlig säkerhet, skydd och försäkran. Det gudomliga kvinnliga är i slutändan vårdaren, läkaren, hållaren av utrymme. Allt är i balans. En plats som vårdas och skyddas är en säker plats där invånarna blomstrar för deras inre sår är helade och glömda och de är starkare, säkrare, mer solida. Denna soliditet i de högre dimensionella världarna kommer att kännas så bra för er, så bekanta för er. För ni har kastats in i dimman och osanningar, bedrägerispel. Ni lämnar allt detta och allt kommer att glömmas bort, för ni kommer att befinna er i ett utrymme och en plats för helande och helhet.

Jag är Stefon. Högre dimensionella ljus omger er. Känn vårdandet och skyddet av dem, av oss, era bröder och systrar i himlen och på marken. Jag är Stefon och jag uppskattar er högt. Stefon ut.

Jag är Mira. Jag litar på att ni fick ett kort meddelande från min kollega Stefon. Vi arbetar tillsammans på många projekt. Jag torkar tårarna från era ögon. Det är inte mycket länge nu tills vi återförenas och de krigshärjade slagfälten för överlevnad kommer att bli gröna fredsfält. Känn denna frid i era hjärtan. Känn de högre dimensionella energierna runtomkring. Översvämma de nedre utrymmena med kärleksljus, precis som magma på Island gör. Många underjordiska utrymmen och platser översvämmas av vatten eller ljus, i detta fall flyter lava för att läka djupa inre utrymmen som så har sårat barnen och er planet Moder Jord. Hennes läkning är nära förestående. Er läkning är ett val. Kommer ni att välja det? Vi vet att de av er som läser dessa ord sannolikt kommer att göra det. Vissa kommer inte. Många kommer att välja att lämna. Låt dem. Låt dem gå med avskildhet och kärlek. Det är en barmhärtighet för dem som inte är redo att uppleva de högre dimensionella sätten att fortsätta på sin egen valda upplysningsväg. Vissa tar långa vägar. Andra vill ha den kortare vägen. Inte för att detta har varit en genväg eller en lätt väg. Åh, men bli inte förvånad om de som ni tror är redo inte är det. För hjärtat måste vakna till sin egen inre musik, ni kan inte tvinga dem att höra sin egen melodi. De måste lyssna. Detta är en av fördelarna med detta år av tystnad eftersom många har fått mer utrymme och tvingats till att lyssna, tänka, ifrågasätta. Ilska är en del av den klagande responsen. Det är därför gudomlig neutralitet är så läkande, för ni håller utrymme för de andra när de sörjer genom processen. På detta sätt ger ni kärleken till det gudomliga kvinnliga, håller utrymme och gudomlig tystnad. Ni jordar detta ljus. Vi kunde inte gå vidare utan er, markteamet. Vi är på marken med er nu, det har vi varit under en tid men nu växer vårt antal. Kom ihåg att ni inte är ensamma. Ni är också från stjärnorna. Ni är främmande för de lägre dimensionella vägarna, ni är här för att gudomligt läka och ge stöd. Vi stöder er i denna process av er personliga och planetariska uppstigning. Frid. Jag är Mira. Vi älskar er.

 

~ Galaxygirl

 

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...