Brendas blogg via Brenda Hoffman, 2 februari 2018

Brendas blogg via Brenda Hoffman              

2 februari 2018

 

Mina kära,

Många av er har kört fast nu. Vetskapen om att ni måste ha krafter nog till att uträtta viktiga uppgifter känns skrämmande för er.

Vi vill inte komma med bannor, bara påminna er om att ni har mycket mer kraft än ni vet om.

Många av er upplever trauman från tidigare liv, som kan förklara de beteenden ni nu visar i 3D. Det liknar det posttraumatiska stressyndrom (PTSD) som flera veteraner, som tjänat och upplevt våldsamma scener i det militära, uppvisar.

Detta är varken bra eller dåligt, däremot är det viktigt att utvärdera er nuvarande situation. PTSD-drabbade kan till exempel skrämmas av högt buller och förväxla det med skottlossning. Det är en fas som ni helst vill komma ifrån och passera så snabbt som möjligt och det är viktigt att ni får samtala med någon som inser problemet.

När ni känner behov av att gå igenom er nuvarande situation kommer ni att märka att ni mår riktigt bra ändå även om minnesfragment av tidigare skräckupplevelser kan flyta upp till ytan.

För somliga är det lättare att ignorera känslan, för ni är inte tvingade att erkänna rädslan från tidigare liv. Lite som i 3D när rädslan och skräcken för vattenaktiviteter kan härröras till drunkning i tidigare liv. Fruktan är inte logisk trots att den dröjer sig kvar.

Resultatet är ett försök att rubba dessa farhågor från ert väsen för ni känner att ni omedelbart måste flytta fram positionerna. Ni tvingar er själva att strida mot er genom att uppmuntra krämpor och andra problem för att dämpa ned er.

Naturligtvis, att läsa den här informationen skapar djupare känslor av förlust, rädsla och inre ilska.”Varför kan jag inte bara gå vidare? Vad hindrar mig”? Som alltid finns svaret inom er. Skillnaden denna gång är kvittot på detta faktum. Det är lättare att lösa problem i 5D, även om ni inte förstått det.

Begär hjälp från ert inre, rådet, era guider eller den som känns mest rätt för er, när ni läser detta. Ni behöver inte längre leva i fruktan i åratal eller ens i dagar.

Fortfarande rensar ni bort skrämmande minnen i 3D-formatet eftersom det är enklare för er.

Ni behöver bara be om hjälp att erkänna och rensa ut era djupt dolda rädslor. Ni behöver vila och stanna hemma i lugn och ro. Allt som krävs är att be om hjälp.

Ni är inte längre på 3D nivån. Ni behöver inte frukta andra eller framför allt er själva. Många av er är oroliga för att säga något fel, reagera felaktigt eller utmärka sig på något sätt som uppmuntrar andra att straffa er för er tro.

Ni har fått er personliga frihet och behöver inte längre sålla era ord och handlingar utan kan vara fullt naturliga, och vara er själva.

Ni kommer inte att straffas för att ni är er själva, som ni var tvungna att vara i era förflutna.

Men sedan, ni kommer inte att tro detta förrän ni tillåter er PTSD att flyga iväg som det kommer att göra när ni ber om hjälp. Denna rening består av två åtgärder. Först, tillåt er själva att uppleva och uttrycka er PTSD. Be därefter om hjälp med reningen av din PTSD, enkelt och utan ansträngning. Ni behöver inte vara i ditt hem eller i en helgedom och inte heller kommer ni att bli sjuka eller känna utmattning för att klara detta.

Många av er är så rädda för kulturell skamkänsla eller för utfrysning så ni döljer hellre er sanna identitet. Detta är ett behov som sedan eoner av tid har bott i era 3D liv.

För att finna ut om ni är rädda för att svika era personliga PTSD rädslobarriärer ska ni fråga er själva om ni är fullt ut redo att vara er själva eller om ni vill vara både 3D och 5D. Svarar ni att ni vill gömma er bakom 3D-konventionen är det dags för er att omvärdera hur mycket ni önskar leva i frihet.

De flesta av er har extremt traumatiska, livserfarenheter från ert förflutna. Men det var då. Vill ni rensa bort dessa minnen eller fortsätta att älta dem så att ni inte längre är en del av övergången?

Många av er blir ganska upprörda över det sista påståendet. Ni har bevisat om och om igen att ni vill ha en avgörande del av denna övergång. Även om ni har en definierad roll att spela och ni vill spela den rollen, är dessa minnen för smärtsamma för att ignorera. Detta är lite annorlunda från det fysiska, sexuella och känslomässiga våld man kan uppleva i nuvarande livstid. Ni väljer själva att sakta ned och stoppa utvecklingen på grund av våldet eller smida vidare med vetskapen om, att detta är en del av er historia, men inte slutpunkten.

Ni blev säkert skymfade under många livstider för att visa upp era universella krafter i en 3Dvärld. Men det var då. Är ni villiga att ta emot hjälp, lätt och enkelt, genom att bara begära det eller vill ni sjuda i ert inre av rädsla ett tag till? Det är ert val.

Ni är på en annan plats med olika kunskaper och en annan fysisk kropp. Tillåt er ta del av ert vetande. Farhågorna från det förflutna behövs inte längre eftersom detta är en annan tid med andra behov.

Ni lever inte i 3D, ni lever i 5D. Ni är gud eller gudinna som enkelt kan stoppa er från att vara en del av den Nya Jord/Universella väv om ni så vill.

Många av er är inte där ännu. Tillåt er själva att flytta i den takt som passar er. Vet att när ni är redo faller allt på plats.

Jämfört med era svårigheter på 3D nivån är detta ”lätt som en plätt”. Det enda som kan hindra er är rädslan för er själva och hur ni blev behandlade under tidigare generationer.

Så blir det.

Amen.

 

 

You may also like...