Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 21 december

Bild t Michaels text

Brendas Blogg 21 December 2015

Mina Kära,

Ni har förklarat er avsikt för er jord om och om igen. Ni har hoppats och drömt. Nu är det dags att låta dessa bitar falla på plats för ni har gjort allt ni kan för att drömmarna ska bli förverkligade.

När drömmen är klar, vilken den kommer att vara inom de närmaste veckorna eller dagarna, känner ni er ivriga att ta nästa steg. Vad nästa steg blir, kommer vi att beskriva för er när den tiden kommer.

Några av er kan redan kanalisera meddelanden, tillämpa healing, tillämpa automatskrift, kan visualisera eller kan på annat sätt ta kontakt med era andliga guider och andra i universum, som vill hjälpa er med denna fantastiska övergång.

Ni kommer alla att börja notera nya färdigheter eller intressen, som kanske alltid varit en del av er varelse, men skjutits åt sidan som orealistiska eller inte så viktiga. Men nu håller ni på att bli universella varelser .

Även om ni alltid varit en del av universum, har ni förnekats universella färdigheter i hopp om bättre passa in i 3D- jorden. Nu när ni har lagt till universella segment så är ni mer intresserade, ni är redo att flyga, så att säga.

En del av er kommer att känna behov av att undersöka vissa universella platser, men kan inte eftersom denna förmåga varit fullständigt avstängd. Även om ert inre skriker efter att få veta mer, blir ni som en Jord /Universell varelse rädd av tanken.

Det ni kommer att upptäcka är delar av er själva som har varit dolda i eoner. Till en början kan dessa bitar skrämma er med tankar som , ”Det här är för konstigt” eller ”Jag kan inte göra det här” eller ”Hur ska jag någonsin våga berätta för någon vad jag gör?”

Ni har väntat på den här tiden i eoner, men er jordvarelse kommer att försöka förändra, bromsa eller stoppa processen. När ni väl blivit eteriska klarar ni allt.

Under den tid när er bas varit jorden har dessa bitar finslipats för att bli bekväma för er när tiden är mogen.

Kommer ni att återigen vara i ett ” glänta-på-dörrenläge” ? Absolut – om ni inte helt kan acceptera er nya universella varelse.

Tillåt er själva att utforska, att ha kul med era nya kunskaper. Ni behöver inte berätta för någon vad ni gör. Eller så kan ni berätta för världen. Det har ingen betydelse. För, precis som det sagts till er de senaste åren eller årtiondena, så kommer ni att gå vidare, trots alla hinder. Som laxar som simmar motströms.

Dessa hinder kan lätt kringgås genom att helt enkelt vara intresserade av att följa upp allt ni får kännedom om, oavsett hur dumt eller oseriöst det verkar.

För ni har skapat er drömvärld under tiden då ni inledde denna universella fas.

Kanske kan ni tänka er själva som en unik rockstjärna som Mick Jagger – eller Steve Jobs, datorgurun. Båda unika personligheter med intressen som verkade krångliga, asociala och så som det inte ska vara hos en 3D-människa. Men de framhärdade långt bortom vad de trodde kunde vara möjligt.

Detsamma är sant för er.

Under tiden ni skapat er drömvärld har er jord stabiliserats, bit för bit, för er och för de som observerar er. Ni har friheten att vara en ängel / gud / gudinna av jorden medan ni startar upp era universella motorer. Tillåt er att utforska det som intresserar er oavsett hur dumt, trivialt eller ointressant det kan verka för andra.

För ni har öppnat ert ”Universal pack”, och om ni vill så kan ni till fullo flyga ut i universum oavsett i vilken form ni befinner er, i vetskap om att ert jordväsen är stabilt nog för att ge er omsorg och tak över huvudet när ni känner behov av det ena eller andra. Ge er friheten att flyga med armarna utbredda i glädje.

Föreställ er att ni dyker från en båt och att er jord tillåter er att dyka djupt ner i havet, samtidigt som ni vet att ni kan återvända till er båt när ni vill, och ändå ha frihet att fullt ut utforska allt ni vill och önskar.

När ni väl har skapat er trygghet och är redo att börja ”dyka” kommer ni att inleda kontakt med universum som då kommer att kalla på er.

Det finns ingen rätt eller fel tidpunkt för dig att bli en universell varelse. Tidpunkten kommer när det är rätt för dig.

2016 är början för er universella varelse. Alla era åtaganden fram till denna punkt, har varit att skapa säkerhet på jorden så att ni kan flyta i ut i etern på det sätt som känns mest kärleksfullt, glatt och bekvämt för er. När ni blivit universella varelser, kommer ni att bli mer och mer unika – och dessa bitar införlivas i din varelse på det sätt som är mest rätt för dig.

Det kommer att finnas färre parametrar /riktlinjer för vad som är rätt eller fel när du blivit universell. Du kommer verkligen att föra himlen till jorden, genom dig och av dig.

Vad ni kommer att märka är att himlen eller etern är så enorm att ingen bok eller dataprogram kan beskriva alla varianter.

Så, det är nu du kommer att finslipa en eller flera av dessa varianter – liksom alla andra som vill vara med vid övergången. Dessa varianter kommer att skapa en underbar universell väv av mångfald, spänning, färg, ljud och glädje.

Så är det.

Amen.

 

Översättare: Margareta och Hans Jonåker – www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...