Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 27 januari 2020

Arkturiska Rådet via Daniel Scranton

27 januari 2020

ER GUDOMLIGA FEMININA ESSENS – DET 9:E DIMENSIONELLA ARKTURISKA RÅDET

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har ett bra tag undrat hur ni skulle hantera de nuvarande energierna som sveper över er där på Jorden, och vi har sett en del vackra resultat. Vi ser att fler och fler av er vaknar upp tack vare energierna som kommer över er just nu, och vi ser att de av er som är uppvaknade tar er den tid som behövs för att acklimatisera er till dessa energier och ge era kroppar den vila och avslappning de behöver och förtjänar.

Ni är underbara bärare av ljuset, och som sådana sätter ni ofta mycket press på er själva att göra något monumentalt som kommer att göra en enorm skillnad i världen. Vi vill försäkra er om att ni, genom att vara de ledningar för högre frekventa energier som ni är, redan gör mer än nog för att vara de förändrare och vägvisare som ni är.

Människor på Jorden i denna tid behöver förstå kraften i det Gudomligt Feminina, och de behöver exempel på vad det innebär att vara förverkligad i er Gudomliga Feminina essens. De av er som är vakna och tillåter er att ta emot och jorda dessa högre frekventa energier är helt säkert inne i det Gudomligt Feminina inom er och använder det för dess utformade syfte.

Ni behöver inte överge det Gudomligt Maskulina för att vara i det Gudomligt Feminina. De exkluderar inte varandra. Faktiskt är de vackert ihopflätade inom personer som uppmärksammar vad som pågår inom dem. Ni kan vara i ert Gudomligt Feminina och agera när det är nödvändigt, när det krävs i en pågående situation. Och återigen, det är något ni är där för att vara exempel på för resten av mänskligheten.

Mänskligheten behöver få veta att ni kan vara både maskulina och feminina, och ni ser det i dagens ungdom. Ni ser att människor i er värld förstår att kön är flytande därför att känslan i er kropp kan vara maskulin i ett ögonblick och feminin i nästa, och egentligen spelar det ingen roll vilka sexuella organ ni har. Ni kan vara vemhelst ni vill vara, och det bara råkar vara så just nu att det tjänar er att vara i det Gudomligt Feminina oavsett vilken könsidentitet ni har.

Snart kommer ni att kallas på för att agera, och ni kommer att göra det. Men just nu, att öppna upp och vara dessa Gudomliga ledningar är precis vad energierna kallar på. Och vi är mycket exalterade att se hur många av er som förstår det därför att ni lyssnar på vad som pågår inom er.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har glatt oss åt kontakten med er.

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...