Änglarnas Kollektiva Beskyddande Militara Avdelning och Uppstigna Drakar via Galaxygirl, 26 januari 2020

Änglarnas Kollektiva Beskyddande Militära Avdelning

Och Uppstigna Drakar 26/01/2020

Hälsningar vänner av ljuset, av vägen. Vi är Änglarnas Kollektiva Beskyddande Militara Avdelning här för att ge er ljus och värme i detta ögonblick av osäkerhet på er planet, Gaia, som stiger upp ganska snabbt. Ni känner och ser skakningen av den gamla dimensionella matrisen som spricker, bryts upp, splittras runt omkring er. Ni ska hålla ljuset. Ni ska hålla kärleken. Ni ska hålla freden. Och så är vi här för att stärka er i era ansträngningar för denna mäktiga uppgift, när ni håller världens ljus i era ständigt ljusstrålande hjärtan. Vi ser er från etrarna, från rymden. Ert ljus lyser så vidsträckt, så långt. Ni får oss att gråta av glädje för att ni har gjort det, marklag! Ni har gjort det och vi är här för att stödja, vägleda, lyfta, att vittna om denna enorma framgång. Mörkret fräser och försöker skapa kaos och förödelse. Var säkra, var visa, var kloka i er omgivning. Bjud in oss, era änglar, bjud in de uppstigna drakarna som vi arbetar mest med. Bjud in er skyddsgrupp för att skydda dig och de dina i alla ögonblick. Bjud in oss att agera fritt för det bästa för dig och vi ska göra det. Vi omger dig i en skyddande bubbla av det renaste, vitaste ljus, som är ogenomträngligt för mörkret. Ingenting kan tränga igenom detta ljus. Det är en enorm sköld av godhet, sanning, kärlek som omger dig och de dina om du skulle tillåta det. Tillåt. Tillåt vårt skydd. Vi omsluter dig med ljus av högsta kaliber, en styrka som grafén, sann och stark som en mammas kärlek till sitt barn. Vi ser dig. Vi ser dig genom tidens gamla ögon för en som ser tydligt. Du är tillräckligt stark för detta och du är inte ensam.

Vi är Änglarnas Kollektiva Beskyddande Militära Avdelning. Vi har er rygg, vi har er front, vi har era hjärtan, vi är alltid här för er, tidsåldrarnas mest värdefulla markteam. Den här gråter – kan du känna vår kärlek? Kan du känna hur väldigt nära du är? Du är bara ett andetag från denna nya verklighet som du skapar och föreställer dig. Andas in den och gör anspråk på den som din egen.

Vi är Änglarnas Kollektiva Beskyddande Militära Avdelning. Fred, bröder och systrar av ljuset, av vägen. Fred. Segern är er. Seger för ljuset! Seger för Modern och Fadern av allting! Seger för Kristusljuset som omger er. Var upptända med hans närvaro och var i hans fred.

Vi är det Uppstigna Drakkollektivet. Vi ser genom ögon av ingen tid. Vi ser med de allseende gyllene ögonen av Källjus. Vi kan inte bli lurade och också, så ser vi att ivern och insikten hos de mänskliga uppvaknande ökar. Sant. Bra. Det är dags för sådana förändringar, sådana uppgraderingar av det nya.

Vi är det Uppstigna Drakkollektivet. Jag Elthor, talar. De maskulina energierna håller på att läkas. Stora ljus av regnbågens nyans har sytt ihop de sårade delarna av den maskulina krigaren. Människor, det är dags för er att komma hem, att helt omfamna er feminina sida, vilket är er styrka. För annars är ni inte i balans och det gynnar ingen. De äldste lyssnar, vi ser. Bra. Det är dags för er att bli balanserade, och stödja er mer i era hjärtan och mindre i era huvuden. För tiden för den stora återbalanseringen är här, kära. Kära lilla människa. Kan du känna vår kärlek? Vi andas vårt drakljus på din krona nu, tänder din kundalini, tänder alla dina chakra som snurrar och vrids med orgasmiskt ljus, precis som galaxerna rör sig så rör sig också dina chakra. Allt rör sig, allt är kärlek i rörelse. Det är dags för kärleken i rörelse att återvända till Gaia! (Rytande)

 

Jag Alisheryia, talar. Kära Elthor, frid. (Han skrattar). Vi är alla på helspänn. Vi brinner, flammar och spränger mörkrets virala stammar. De vrider sig i vårt drakljus. Kom med oss. Mänskligheten kan inte avlivas. Människan är vald för ljuset. Mänskligheten är den genetiska juvelen av detta universum och bortom, som ni vet, för det håller i er den exakta blandningen av de många i den enda. Ni har manipulerats. Detta slutar nu. Vi drakar av de uppstigna är här. Vi bildar ett rutnät med skyddande ljus runt er värld. Själarna som kontrakterades att lämna lämnar. Detta kommer vi inte att stoppa. Men vi kommer att skydda och försvara dem vars kontrakt är att stanna. Och så bevakar vi er, kära lilla människosort. Vi skyddar er med hård, enorm kärlek. Ni undervisar våra unga drakar mycket om mod. Många av er besöker oss i era drömtillstånd. Vi tycker om dessa tider. Ni lär oss faktiskt alla en sak eller två om ljus på de mörkaste platserna. Och så samarbetar vi med er. Åkalla vårt skydd, för ni kommer att behöva det under de kommande dagarna och timmarna. Kriget rasar i etrarna. Ormen vars huvud är borttaget kan fortfarande bitas. Det är den timme vi ser. Det här är det ögonblick som vi befinner oss i. Det är därför det händer så mycket i era nyheter när kaoset i den döende ordningen snurrar och vrider sig som en döende orm. Skicka det ljus. Det kommer att lösas upp snabbare. Skicka det kärlek och smält er rädsla. Åkalla drakflamman av läkning, av ljus, uppstigningsordningen till er planet, in i era hjärtan. Åkalla ljus till de mörkaste platserna. Och det ska ske. För det är ni som skapar detta. Jag, Alisheryia och jag Elthor, och vi det Uppstigna Drakkollektivet och vi Änglarnas Kollektiva Beskyddande Militära Avdelning är här för att erbjuda vårt stöd, vår styrka. Vi kommer att hålla ljuset med dig. Du är inte ensam. Jag, Alisheryia andas nu min feminina eld på alla, tänder, rensar, upplivar, tröstar. Fred.

 

 

~ galaxygirl

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...